RefectoCil, 15 ml Comair - 1
  • RefectoCil, 15 ml Comair - 1

RefectoCil, 15 ml

0 1 2 3 4
4,99/5 - 138 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 137
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 1
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
K3080171

Antakių / blakstienų dažai, Nr. 3, ruda

6,70 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Antakių / blakstienų dažai, natūraliai ruda spalva (Nr. 3), 15 ml. Tūbelės užtenka apie 30 procedūrų. 

Blakstienų ir antakių dažų privalumai 

  • Paprastas ir saugus naudojimas
  • Trumpas veikimo laikas
  • Geriausias spalvinis rezultatas
  • Išlieka iki 6 savaičių 

Blakstienos ir antakiai nudažyti su RefectoCil visada atrodys puikiai ! Blakstienos atrodys aiškiai ilgesnės ir didesnės apimties, nes dažymas išryškina visą jų ilgį. Šviesius antakius galima pabrėžti tamsiais dažais. Tamsius antakius galima pašviesinti, kad jie derėtų prie nudažytų šviesių plaukų. Taip galima derinti ryškumą ir spalvą prie bet kokios plaukų spalvos.

Nudažius blakstienas akys atrodo daug gyvesnės, net atsibudus ryte jos iš karto bus išraiškingos. Blakstienų dažymas yra labai praktiška ir laiką taupanti procedūra, nes jums nebereiks gaišti laiko dažant akis tušu. Nudažius blakstienas, akys ir blakstienos atrodo išraiškingai ir patraukliai be jokio tušo. Naudojant tušą jame esantys gumulėliai kartais sulipina blakstienas. Naudojant dažus tokių problemų išvengsite, nes dažas įsiskverbia į kiekvieną atskirą blakstieną. Dažuose gumulėliai nesusidaro, todėl blakstienos nesusilipina. Blakstienų dažymas puikiai tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius. Jie dažnai skundžiasi, kad smulkios tušo dalelės sudirgina akis. Dažymas taip pat patiks sporto mėgėjams, nes dažai yra atsparūs vandeniui ir jie nenubėga nuo prakaito.

RefectoCil antakių ir blakstienų dažai jau 60 metų yra sėkmingai parduodami visame pasaulyje ir juos pripažįsta milijonai klientų.

Naudojimo instrukcija

Paruošimas: Naudokite neriebų grimo valiklį RefectoCil Eye Make-Up Remover (K3080167) švelniam akių makiažo nuvalymui. Blakstienos ir antakiai turi būti sausi ir neriebūs, kad būtų galima pasiekti optimalų spalvinį rezultatą. Paimkite du lapelius blakstienoms RefectoCil Eye Protection Papers (K777303) ir juos glaudžiai prispauskite prie blakstienų.

Prieš dažymą sumaišykite 2 cm dažų ir 10 lašelių skysto oksidatoriaus RefectoCil Oxidant (K777302) arba 15-20 lašelių kreminio oksidatoriaus RefectoCil Oxidant Creme (K777315) kosmetiniame dubenėlyje su prie dažų tūbelės pridėtu dažymo pagaliuku iki kreminės konsistencijos. Kreminis oksidatorius yra šiek tiek švelnesnis ir suteikia daugiau spindesio.

Dažymas: Kai klientė užmerkia akis, dažymo pagaliuku tepti dažus ant blakstienų, kol jos pilnai padengiamos dažais. Pabaigoje ta pačia arba šviesesne spalva užtepkite ant antakių jų augimo kryptimi.

Veikimo laikas: 5-10 minučių, priklausomai nuo pageidaujamo spalvos intensyvumo.

Antakių valymas: Pasibaigus veikimo laikui sausu vatos gabaliuku nuimkite dažų perteklių. Jei ant odos patenka dažų, juos pašalinkite nedelsdami ir švelniai su dažų valikliu RefectoCil Tint Remover  (K777312). Dažų valiklis neturi patekti ant blakstienų ir odos aplink akis.

Blakstienų valymas: Pasibaigus veikimo laikui atsargiai nuimkite lapelius ir sausu vatos gabaliuku nuimkite dažų perteklių. Galiausiai nuplaukite dažų likučius vandeniu valydami vatos gabaliuku. Klientė turi būti užmerktomis akimis tol, kol dažai yra visiškai nuvalomi.

Teisingo spalvos pasirinkimo nurodymai: Paryškinkite šviesias blakstienas. Išryškinkite visą blakstienų ilgį, nudažydami nuo saulės ir vandens išblukusius galiukus. Paryškinkite šviesius antakius.

Dažniausiai blakstienos yra dažomos tamsiai, kad atrodytų ilgesnės ir didesnės apimties. Šiam tikslui galima naudoti melsvai juodą, tamsiai mėlyną ar natūralią rudą spalvą. Šiomis spalvomis taip pat galima paryškinti blyškius antakius. Šviesius ir/ar baltus antakius galima pabrėžti tamsesnėmis spalvomis (grafito, natūralia ruda). Klientams su dažytais plaukais, antakių spalvą galima derinti prie plaukų spalvos. Jei plaukai dažomi raudonais tonais, norimą atspalvį galima išgauti maišant kaštono ir raudoną spalvą. Klientams su šviesiais plaukais, antakius galima pašviesinti su RefectoCil šviesinimo pasta Nr. 0

Spalvą išsilaiko iki 6 savaičių. Vėliau atauga naujos blakstienos ir antakiai ir juos reikia dažyti dar kartą. RefectoCil spalvų paletę sudaro net 9 skirtingi atspalviai, kurie patenkins net pačių išrankiausių klientų poreikius. Galite rinktis juodą, grafito, melsvai juodą, tamsiai mėlyną, natūralią rudą, šviesiai rudą, kaštoninę, raudoną, violetinę ar šviesinančią spalvą.

Geriausias rezultatas pasiekiamas dažant reguliariai, nes kiekvieną kartą dažai įsiskverbia giliai į plauką, todėl gaunama intensyvesnė ir ilgiau išliekanti spalvą.

9 RefectoCil atspalviai 

  • Klasikinė juoda spalva (Nr. 1) blakstienos ir antakiai nudažomi tamsiai juoda spalva.
  • Žiliems antakiams naudojama grafito spalva (Nr. 1.1), nes ji subtiliai uždengia žilus ar baltus plaukus ir suteikia jiems šviesiai ar tamsiai pilką atspalvį.
  • Melsvai juoda spalva (Nr. 2) yra juoda spalva su melsvu blizgesiu, suteikiančiu dažomiems plaukams papildomą sodrumą. Ši spalva puikiai tinka klientams kurie nori „šiek tiek daugiau“ nei paprasta juoda. Taip pat labai gerai tinka prie tam tikrų veidų tipų ar akių makiažo. 
  • Tamsiai mėlyna spalva (Nr. 2.1) efektyvi tik šviesiai gelsvoms ar gelsvoms blakstienoms. Spalva leidžia pasiūlyti klientams madingą sprendimą – priderinti blakstienas prie mėlynų akių ar akių makiažo su mėlynais atspalviais.
  • Natūraliai ruda spalva (Nr. 3) yra labai tamsi, gerai uždengianti rudą spalvą ir puikiai tinkanti klientams su natūraliai rudais plaukais ir mėgstantiems atrodyti natūraliai. Blakstienos atrodys ilgesnės, didesnės apimties ir natūraliai gražios.
  • Šviesiai ruda spalva (Nr. 3.1) tinka siekiant pabrėžti natūraliai atrodančias  šviesiai gelsvas ar šviesiai rudas blakstienas ir antakius, jei klientui natūraliai ruda spalva (Nr.3) yra per tamsi.
  • Ypač madinga priderinti antakių spalvą prie plaukų nudažytų raudonais atspalviais. Tai galima atlikti naudojant kaštono spalvą (Nr. 4) ir raudoną spalvą (Nr. 4.1)
  • Violetinė spalva (Nr. 5) suteikiant tamsiai violetinį briliantinį atspalvį. Efektyvi tik šviesiai gelsviems ar gelsviems plaukams.
  • Visiškai nauja galimybė – tai tamsių antakių šviesinimas su plaukų šviesinimo pasta (Nr. 0). Kada reikia šviesinti antakius? Vienu atveju šviesiname, kad sukurtume geresnį pagrindą dažymui kaštono (Nr. 4) ar raudona (Nr. 4.1) spalva. Tokiu būdu antakių spalva bus intensyvesnė ir geriau derės prie kliento plaukų. Kitu atveju šviesiname per daug ryškius ar tamsius antakius, kad jie derėtų prie šviesintų/dažytų gelsvų plaukų. ĮSPĖJIMAS: RefectoCil šviesinimo pasta (Nr. 0) nemaišoma su kitomis RefectoCil spalvomis ! 

Blakstienų ir antakių dažymas vyrams

Kaip ir plaukų dažymas, blakstienų ir antakių dažymas ilgą laiką buvo išskirtinai moteriška sritis. Tačiau nuolat auga skaičius vyrų, kuriems svarbu pasirūpinti savo išvaizda. Vyrai atranda blakstienų bei antakių dažymo privalumus – tai paprastas būdas atrodyti geriau – po dažymo blakstienos ir antakiai atrodo ilgesni ir didesnės apimties. Spalva išlieka iki 6 savaičių! Atlikus dažymą akys bus ryškesnės ir skirtingai nei naudojant akių tušą, jos atrodys natūraliai.

Barzdos ir žandenų dažymas

RefectoCil dažai puikiai tinka barzdos ir žandenų dažymui. Žili plaukai dažomi su tamsiais gerai uždengiančiais atspalviais. Klientai su natūraliai šviesiais plaukais mėgsta barzdą dažyti tamsiai, kad atrodytų patraukliau. Natūraliai tamsi barzda gali būti dažoma grynai juoda ar natūralia ruda spalva. Nebijantiems būti madingais galima pasiūlyti nudažyti barzdą įdomesne spalva – raudona ar kaštono.

Išsamesnę instrukciją ir saugumo reikalavimus lietuvių kalba rasite dažų pakuotėje.

Papildoma informacija
K3080171

Charakteristikos

Tūris mililitrais
15
Tūris uncijomis
0.51
Nauja prekė
900387705730
Klausimai (DUK)
    Kodėl turėčiau dažyti blakstienas?

    Tonuotos blakstienos suteikia spindinčią išvaizdą-nereikia makiažo. Dažymas taip pat rekomenduojamas net ir tamsioms blakstienoms, nes taip pabrėžiami galiukai ir matomas visas blakstienų ilgis.


    Kokios spalvos dažais rekomenduojama naudoti ant vyrų blakstienų bei antakių?

    Ypač rekomenduojame grafitą ir šviesiai rudą spalvą, kad subtiliai paryškintų vyrų antakius!


    Ar galiu naudoti oksidacinius antakių dažus nėščiosioms?

    Neturime informacijos apie neigiamą poveikį, kai nėštumo metu buvo naudojami oksidaciniai atspalviai, tačiau atkreipkite dėmesį, kad specialių tyrimų su nėščiomis moterimis neatlikome, todėl prieš naudojimą rekomenduojame pasitarti su gydytoju.


    Kuom skiriasi oksidantas ar peroksidas antakių dažams skiesti? Ar čia tas pats?

    Kaip naudoti Refectocil antakių dažus?

    Kas negerai, jei palaikius 10 min refectoCil antakių dažus, pradeda griaužti?

    Sveiki, kurie antakių dažai labiausiai tiktų dažyti ant permanento? Noriu, kad nusidažytų plaukeliai, bet ne oda.

Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 

      PC CUP

    • GEDIMINO PR. 9, 

      Parduotuvė yra PC G9 2 aukšte

    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Atsiliepimai Atsiliepimai (138)

Remiantis 138 reviews - 0 1 2 3 4 4,99/5
Filtruoti:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Rūšiuoti pagal:

0 1 2 3 4
(5/5

Užskaitau

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Natūralūs dažai, mažai kas jiems alergiški


0 1 2 3 4
(5/5

Dazai

1 of 1 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Labai gera ir praktiška prekė!


0 1 2 3 4
(5/5

Dažai

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Labai geras produktas


0 1 2 3 4
(5/5

Geri dažai

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Puikus antakių dažai, naudoju nuolat.


0 1 2 3 4
(5/5

Antakių dažai

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Labai patiko, perku ne pirmą kartą


Susiję straipsniai