Misija: gražūs antakiai namie

Misija: gražūs antakiai namie

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kai gyvenimas sukasi vien tik apie vaikus, natūraliai gaunasi, kad pamiršti save. Galvoje sukasi vien tik "vaikams reikia to, vaikams geriau anas, vaikams, vaikų ir panašiai.. " Na, mamos mane supras, bet kartais pagaunu save pagalvojant, kad esu ne vien tik auklė, mokytoja, tvarkytoja, bet dar esu ir žmona, MOTERIS. Tai tais retais gyvenimo momentais prisimenu, kad reikia padaryti kažką SAU ir dėl SAVĘS, kaip, pavyzdžiui, imti ir pačiai susitvarkyti antakius, kad ir kaip juokingai tai skambėtų... :))
Dažniausiai grožio procedūras patikiu tos srities profesionalams, bet kai nėra galimybės įšeiti iš namų, tai pabandai pati. Na, aš ir pabandžiau, ir net visai neblogai gavosi, todėl noriu papasakoti ir jums! Mums reikės visai nedaug: truputį laiko (pvz, kai vaikai miega pietų miego, o jei vaikų neturite, tai tikrai rasite laisvų 15 minučių antradienio vakarą arba šeštadienio rytą) ir tam tikrų priemonių. O jei tiksliau, mano naudojamos priemonės yra tokios:)

· Makiažo valiklis ar micelinis vanduo;
· RefectoCil Color antakių ir blakstienų dažai;
· RefectoCil Oxidant Creme - oksidantas;
· Kosmetinis dubenėlis ar "taurelė";
· Dažymo pagaliukas (esantis dažuose) ir papildomas šepetėlis;
· bei RefectoCil Tint Remover - dažų valiklis.

Pats procesas taip pat labai lengvas, aš darau taip: 
· pincetu išsipešioju nereikalingus plaukelius, tuomet nusivalau antakius makiažo valikliu (antakiai turi būti švarūs, sausi ir neriebūs). 
· Tada į taurelę įspaudžiu truputėlį dažų (aš maišau rudą ir juodą spalvas), ir jas sumaišau su 15 lašelių oksidanto. Maišau, kol gaunu daugmaž vientisą konsistenciją.

· Galiausiai teptuku tepu dažus ant antakių jų augimo kryptimi;

· Palaukiu iki 10 minučių ir nuvalau dažus vatos diskeliu arba, jei reikia, RefrectoCil Tint Remover dažų valikliu.

Štai ir viskas! Greita ir tikrai labai paprasta, nors įsivaizdavau, kad bus daug sunkiau ir užtruksiu daug ilgiau.. :)

Kodėl būtent RefectoCil dažai? Todėl, kad labai paprastas ir saugus naudojimas, greita, spalva išlieka iki šešių savaičių, turi net 10 atspalvių, ir rinkoje jie yra daugiau nei 60metų.

Visos mano paminėtos priemonės yra iš Vitrina Pro parduotuvės, jums tereikia jų internetinės svetainės paieškoje įvesti žodį "RefectoCil" ir be vargo viską surasite. O aš, kaip visad, dėkoju Vitrina PRO parduotuvei, kad rūpinasi mano grožiu ir supažindina mane su naujovėmis! :)

Tikiuosi išbandysite ir man papasakosite!

Misija įvykdyta,

Gražios dienos! :)

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://zanetavb.blogspot.com/2019/07/misija-grazus-antakiai-namu-salygomis.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą