• Nauja

Solid.O Man Beard Shave, 50g

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
ABG10061
Kietasis skutimosi kremas vyrams su fermentuotu alavijumi
6,80 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Solid.O Man Beard Shave kietasis barzdos skutimosi kremas vyrams

Kietasis skutimosi kremas vyrams yra sukurtas su natūraliais ingredientais. Idealiai tinka vyrams ieškantiems praktiško ir aplinką tausojančio produkto, neaukojant kokybės ir efektyvumo. Kremas užtikrina tobulą, odos nedirginantį skutimo procesą. Be plastiko ir su sumažintomis vandens sąnaudomis gamybos metu. Produkto užteks ilgam laikui, santykyje su vandeniu jis suformuoja gausias, kremines putas, kurios palengvina peiliuko slydimą odos paviršiumi ir apsaugo odą. Tinka visiems odos tipams. Be dažiklių. 

su ekologišku fermentuotu alavijumi, saldžiųjų migdolų aliejumi ir linų sėmenų aliejumi 

Išbandyta dermatologų

Kaip naudoti

Palaikykite kietąjį prausiklį po tekančiu vandeniu ir patrinkite kelis kartus tarp delnų, kol susidarys švelnios ir minkštos putos. Užtepkite ant barzdos. Nusiskutę, produkto likučius nuskalaukite vandeniu.

Pagrindiniai ingredientai

Fermentuotas alavijas
Tai naujoviškas ingredientas, kuris pagerina jau gerai žinomas drėkinamąsias ir raminamąsias alijošiaus savybes fermentacijos proceso metu, kuris padidina jo įsisavinimą ir veiksmingumą. Šis ingredientas iš karto ramina odą, puikiai tinka sudirgimui ir paraudimui po skutimosi mažinti, suteikia gaivumo ir palengvėjimo pojūtį.

Pantenolis
Pantenolis, dar žinomas kaip provitaminas B5, yra universalus ingredientas, turintis daugybę privalumų plaukų priežiūrai. Dėl savo drėkinamųjų savybių pantenolis padeda išlaikyti plaukų elastingumą ir apsaugo juos nuo lūžinėjimo. Jis skatina ląstelių atsinaujinimą, todėl plaukai auga stipresni ir sveikesni.

Saldžiųjų migdolų aliejus
Tai natūralus kosmetikos lobis, vertinamas dėl gausybės vitaminų ir riebalų rūgščių savo sudėtyje. Šis aliejus yra puikus sąjungininkas minkštinant barzdą ir ruošiant odą, todėl ašmenys slysta lygiau, sumažėja įpjovimų ir įbrėžimų rizika. Oda akivaizdžiai pamaitinama, tampa elastinga ir švelni.

Linų sėmenų aliejus
Išsiskiria dideliu Omega-3 kiekiu, kuris padeda atkurti pažeistą odą ir sukurti natūralų apsauginį barjerą. Dėl to oda tampa sustiprinta ir apsaugota, net ir veikiama skutimosi peiliukų. Šis aliejus taip pat puikiai drėkina odą, todėl po skutimosi ji ilgai išlieka lygi ir sudrėkinta.

Ekologiško fermentuoto alijošiaus, saldžiųjų migdolų aliejaus ir linų sėmenų aliejaus sąjunga suteikia unikalią patirtį, kuri ne tik palengvina skutimosi peiliukų slydimą, bet ir itin rūpestingai prižiūri odą, suteikdama jai švelnumo, drėgmės ir nuraminimo. Tai naujas vyriško skutimosi standartas: odą ir aplinką tausojantis produktas, kad kasdienė rutina taptų grožio ir geros savijautos ritualu.

Apie Solid.O Original cosmetics

Visa "Solid.O Original" linija yra pagaminta iš botaninių ekstraktų ir vertingų eterinių aliejų, kurie sudaro natūralių ingredientų, sudarančių kietosios kosmetikos pagrindą. Pasirinkti "Solid.O Original" reiškia pakeisti savo požiūrį ir nuspręsti gyventi ekologiškiau ir tvariau, pradedant nuo mažų kasdienių sprendimų. Prisidedame prie planetos apsaugos siūlydami gaminius, kuriuose visiškai nėra plastiko ir iššvaistyto vandens.

Sindetai, kurie šiuose kietuosiuose gaminiuose naudojami vietoj muilo, rekomenduojami jautriai odai ir net kūdikių odai valyti, nes yra kur kas švelnesni ir draugiškesni odai nei tradicinis muilas. Tačiau atminkite, kad sindetuose esančios anijoninės paviršinio aktyvumo medžiagos gali sukelti jautrumo problemų reaktyviai odai. Vis dėlto jie neabejotinai yra daug labiau rekomenduotini nei tradiciniai muilai.

Papildoma informacija
ABG10061

Charakteristikos

Tūris mililitrais
50
Nauja prekė
805181151253
Ingredientai
Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Aqua (Water), Polyglyceryl-4-laurate, Glycerin, Almond/borage/linseed/olive Acids/glycerides, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Tetramethyl Acetyloctahydronaphtalenes, Linalyl Acetate, Linalool, Limonene, Citrus Aurantium Peel Oil, Juniperus Virginiana Oil, Citronellol, Aloe Barbadensis Leaf* Juice, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate. *From Organic Farming
Produkto naudojimas

Kaip naudoti

Palaikykite kietąjį skutimosi kremą po tekančiu vandeniu ir patrinkite kelis kartus tarp delnų, kol susidarys švelnios ir minkštos putos. Užtepkite ant barzdos. Nusiskutę, produkto likučius nuskalaukite vandeniu.

Klausimai (DUK)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 

      PC CUP

    • GEDIMINO PR. 9, 

      Parduotuvė yra PC G9 2 aukšte

    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)