• Nauja

Solid.O Man Shampoo, 100g

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
ABG10202
Drėkinantis ir apimties suteikiantis kietasis šampūnas vyrams
12,50 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Solid.O Man Shampoo kietasis šampūnas vyrams

Kietasis kondicionuojantis šampūnas, skirtas plaukų priežiūrai ir valymui. Lengva naudoti ir puikiai tinka kelionėms. Be plastiko ir pagaminta su sumažintomis vandens sąnaudomis. Dėl itin natūralios sudėties šampūnas tinka visų tipų plaukams ir kasdieniam naudojimui, nes sudėtyje yra natūralių ingredientų, pasižyminčių stiprinančiomis ir apimtį didinančiomis savybėmis. Kietasis šampūnas-kondicionierius yra puikus sąjungininkas vyrams, kurie ne tik nori rūpintis savo plaukais, bet ir sąmoningai rūpintis aplinka. Jis tinka visų tipų plaukams. Be pridėtinių dažiklių.

su ekologišku arganų aliejumi, ekolokišku avižų ekstraktu ir pantenoliu 

Išbandyta dermatologų

Kaip naudoti

Kietajį šampūną sudrėkinkite po vandeniu ir kelis kartus įmasažuokite į delnus. Susidarys švelni ir minkšta emulsija. Užtepkite ant plaukų kaip įprastą šampūną. Produktas lengvai nusiskalauja ir nepalieka likučių.

Pagrindiniai ingredientai

Ekologiškas arganų aliejus
Giliai maitina plaukus, o tai labai svarbu sveikiems ir stipriems plaukams palaikyti. Veikia kaip visapusiška grožio priemonė, apsauganti plaukus nuo išorinių veiksnių ir senėjimo procesų. Suteikia plaukams šilkinio švelnumo ir blizgesio, neapsunkindamas jų. Padeda suvaldyti ir lengviau iššukuoti plaukus.

Ekologiškas avižų ekstraktas
Ekologiškas avižų ekstraktas yra švelnus, bet veiksmingas ingredientas, idealiai drėkinantis galvos odą, apsaugantis nuo sausumo ir pleiskanojimo. Jis ramina sudirgimą ir suteikia raminantį pojūtį jautriai galvos odai.

Pantenolis
Pantenolis, dar žinomas kaip provitaminas B5, yra universalus ingredientas, turintis daugybę privalumų plaukų priežiūroje. Dėl savo drėkinamųjų savybių pantenolis padeda išlaikyti plaukų elastingumą ir apsaugo juos nuo lūžinėjimo. Jis skatina galvos odos ląstelių atsinaujinimą, todėl plaukai auga stipresni ir sveikesni.

Ingredientų sąveika
Ekologiško argano aliejaus, ekologiško avižų ekstrakto ir pantenolio derinys vyrams skirtame šampūne sukuria visapusišką priemonę, kuri ne tik valo, bet ir prižiūri plaukus. Jis švelniai pašalina riebalus ir nešvarumus, nepažeisdamas natūralios galvos odos pusiausvyros. Plaukai nuo šaknų iki galiukų maitinami dėl riebalų rūgščių ir maistingųjų medžiagų, esančių argano aliejuje. Avižų ekstraktai ir pantenolis sąveikauja stiprindami plaukus ir saugodami juos nuo išorinių veiksnių.

Apie Solid.O Original cosmetics

Visa "Solid.O Original" linija yra pagaminta iš botaninių ekstraktų ir vertingų eterinių aliejų, kurie sudaro natūralių ingredientų, sudarančių kietosios kosmetikos pagrindą. Pasirinkti "Solid.O Original" reiškia pakeisti savo požiūrį ir nuspręsti gyventi ekologiškiau ir tvariau, pradedant nuo mažų kasdienių sprendimų. Prisidedame prie planetos apsaugos siūlydami gaminius, kuriuose visiškai nėra plastiko ir iššvaistyto vandens.

Sindetai, kurie šiuose kietuosiuose gaminiuose naudojami vietoj muilo, rekomenduojami jautriai odai ir net kūdikių odai valyti, nes yra kur kas švelnesni ir draugiškesni odai nei tradicinis muilas. Tačiau atminkite, kad sindetuose esančios anijoninės paviršinio aktyvumo medžiagos gali sukelti jautrumo problemų reaktyviai odai. Vis dėlto jie neabejotinai yra daug labiau rekomenduotini nei tradiciniai muilai.

Papildoma informacija
ABG10202

Charakteristikos

Tūris mililitrais
100
Nauja prekė
000000000000
Produkto naudojimas

Kaip naudoti

Kietajį šampūną sudrėkinkite po vandeniu ir kelis kartus įmasažuokite į delnus. Susidarys švelni ir minkšta emulsija. Užtepkite ant plaukų kaip įprastą šampūną. Produktas lengvai nusiskalauja ir nepalieka likučių. 

Klausimai (DUK)

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)