• Nauja

Beba Lena Solid Shampoo, 15g

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
ABG7948
Kietasis šampūnas vaikams su arganų aliejumi ir avižų ekstraktu
4,00 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Beba Lena Solid Shampoo kietasis šampūnas vaikams

Ypač švelnus kietasis šampūnas - naujoviškas sprendimas vaikų plaukų priežiūrai. Sukurtas siekiant išsaugoti vaikų plaukų sveikatą ir tausoti planetą, šis gaminys užtikrina puikią veiksmingumo ir pagarbos aplinkai pusiausvyrą. Nešvaistant vandens ir nenaudojant plastiko, šampūnas sujungia geriausius gamtos ir mokslo pasiekimus ir siūlo tvarią alternatyvą tradiciniams skystiems šampūnams. Atrasite malonumą rūpintis savo vaikų plaukais natūraliu, švelniu ir atsakingu būdu.

su ekologišku arganų aliejumi ir organišku avižų ekstraktu 

Išbandyta dermatologų

Kaip naudoti

Kietajį šampūną sudrėkinkite po vandeniu ir kelis kartus įmasažuokite į delnus. Susidarys švelni ir minkšta emulsija. Užtepkite ant plaukų kaip įprastą šampūną. Produktas lengvai nusiskalauja ir nepalieka likučių. 

Pagrindiniai ingredientai

Arganų aliejus

Gausus vitamino E ir riebalų rūgščių, kovoja su laisvaisiais radikalais, saugo galvos odą ir sugrąžina pažeistiems plaukams blizgesį bei švelnumą. Šis vertingas aliejus taip pat žinomas dėl savo gebėjimo didinti elastingumą ir mažinti pasišiaušimą, todėl plaukai tampa glotnūs ir lengvai valdomi.

Ekologiškas avižų ekstraktas

Dėl savo sudedamųjų dalių, tokių kaip baltymai ir lipidai, jis puikiai tinka sudirgintai galvos odai nuraminti. Šis ekstraktas padeda palaikyti plaukų stiebe vandens pusiausvyrą, didina jo atsparumą ir suteikia apimties ploniems plaukams.

Su ekologišku argano aliejumi ir ekologišku avižų ekstraktu. Kartu šie ingredientai maitina, atkuria ir apsaugo, užtikrinant sveikus, stiprius ir spindinčius plaukus.

Apie Solid.O Original cosmetics

Visa "Solid.O Original" linija yra pagaminta iš botaninių ekstraktų ir vertingų eterinių aliejų, kurie sudaro natūralių ingredientų, sudarančių kietosios kosmetikos pagrindą. Pasirinkti "Solid.O Original" reiškia pakeisti savo požiūrį ir nuspręsti gyventi ekologiškiau ir tvariau, pradedant nuo mažų kasdienių sprendimų. Prisidedame prie planetos apsaugos siūlydami gaminius, kuriuose visiškai nėra plastiko ir iššvaistyto vandens.

Sindetai, kurie šiuose kietuosiuose gaminiuose naudojami vietoj muilo, rekomenduojami jautriai odai ir net kūdikių odai valyti, nes yra kur kas švelnesni ir draugiškesni odai nei tradicinis muilas. Tačiau atminkite, kad sindetuose esančios anijoninės paviršinio aktyvumo medžiagos gali sukelti jautrumo problemų reaktyviai odai. Vis dėlto jie neabejotinai yra daug labiau rekomenduotini nei tradiciniai muilai.

Papildoma informacija
ABG7948

Charakteristikos

Tūris mililitrais
15
Nauja prekė
000569800244
Ingredientai
Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Aqua (Water), Polyglyceryl-4-Laurate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol. *From Organic Farming
Produkto naudojimas

Kaip naudoti

Kietajį šampūną sudrėkinkite po vandeniu ir kelis kartus įmasažuokite į delnus. Susidarys švelni ir minkšta emulsija. Užtepkite ant plaukų kaip įprastą šampūną. Produktas lengvai nusiskalauja ir nepalieka likučių. 

Klausimai (DUK)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 

      PC CUP

    • GEDIMINO PR. 9, 

      Parduotuvė yra PC G9 2 aukšte

    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)