• Nauja

Solid.O Fortifying Hair Conditioner, 15g

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
ABG9714
Plaukus stiprinantis kietasis kondicionierius
0,00 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Solid.O Hair Conditioner kietasis, plaukus stiprinantis plaukų kondicionierius

Kietos konsistencijos stiprinamasis plaukų kondicionierius - naujoviškas plaukų priežiūros sprendimas. Sukurtas iš meistriškai sumaišytų natūralių ingredientų, jis maitina, drėkina ir palengvina plaukų iššukavimą, suteikia jiems švelnumo, blizgesio ir lengvumo, taip pat puikiai suderina kokybę ir aplinkos tausojimą, kadangi gamybos procese nenaudojamas plastikas ir sumažinamos vandens sąnaudos. Atraskite malonumą rūpintis plaukais natūraliai ir atsakingai. Solid.O Original Fortifying Hair Conditioner sujungia geriausias gamtos ir mokslo žinias, kad pasiūlytų jums tvarią alternatyvą, nesumažinant produkto kokybės.

Kaip naudoti

Palaikykite kietąjį kondicionierių po tekančiu vandeniu ir patrinkite kelis kartus tarp delnų, kol susidarys švelni ir minkšta emulsija. Užtepkite ant plaukų kaip įprastą kondicionierių ir palaikykite kelias minutes. Nuskalaukite.

Pagrindiniai ingredientai

Linų semėnų aliejus

Šis aliejus, kuriame gausu omega-3 riebalų rūgščių, giliai maitina plaukus, skatina jų augimą ir mažina lūžinėjimą. Antioksidantų sudėtyje esantis aliejus kovoja su priešlaikiniu plaukų senėjimu, o dėl drėkinamųjų savybių plaukai tampa minkšti, blizgantys ir lengvai šukuojami.

Saldžiųjų migdolų aliejus

Labiausiai žinomas dėl savo drėkinamųjų ir stiprinamųjų savybių. Turtingas vitaminais E ir B, mineralais ir riebalų rūgštimis, jis maitina galvos odą, skatina sveikų plaukų augimą ir apsaugo juos nuo skilinėjimo. Reguliariai jį naudojant plaukai tampa glotnesni, švelnesni ir blizgesni.

Linų sėmenų aliejus ir saldžiųjų migdolų aliejus veikdami kartu užtikrina visapusišką plaukų priežiūrą, maitinimą, drėkinimą ir apsaugą. Šie natūralūs aliejai idealiai tinka visų tipų plaukams ir yra raktas į žvilgančius ir gyvybingus plaukus.

Solid.O Original cosmetics produktų savybės

  • Sudėtyje nėra plastiko
  • Gaminimo procese neiššvaistytas vanduo
  • Produktai kompaktiški ir patogūs transportuoti 
  • Daugiau negu 90% natūralios kilmės ingredientų
  • Pagaminti su ingredientais, kurie suyra, nekenkiant aplinkai 
  • Sumažina atliekų kiekį ir turi ilgesnį galiojimo laiką negu tradiciniai skysti produktai 
  • Sudėtyje neturi silikonų, parabenų, SLS ir PEG. 

Apie Solid.O Original cosmetics

Visa "Solid.O Original" linija yra pagaminta iš botaninių ekstraktų ir vertingų eterinių aliejų, kurie sudaro natūralių ingredientų, sudarančių kietosios kosmetikos pagrindą. Pasirinkti "Solid.O Original" reiškia pakeisti savo požiūrį ir nuspręsti gyventi ekologiškiau ir tvariau, pradedant nuo mažų kasdienių sprendimų. Prisidedame prie planetos apsaugos siūlydami gaminius, kuriuose visiškai nėra plastiko ir iššvaistyto vandens.

Sindetai, kurie šiuose kietuosiuose gaminiuose naudojami vietoj muilo, rekomenduojami jautriai odai ir net kūdikių odai valyti, nes yra kur kas švelnesni ir draugiškesni odai nei tradicinis muilas. Tačiau atminkite, kad sindetuose esančios anijoninės paviršinio aktyvumo medžiagos gali sukelti jautrumo problemų reaktyviai odai. Vis dėlto jie neabejotinai yra daug labiau rekomenduotini nei tradiciniai muilai.

Papildoma informacija
ABG9714

Charakteristikos

Tūris mililitrais
15
Nauja prekė
000000000000
Produkto naudojimas

Kaip naudoti

Palaikykite kietąjį kondicionierių po tekančiu vandeniu ir patrinkite kelis kartus tarp delnų, kol susidarys švelni ir minkšta emulsija. Užtepkite ant plaukų kaip įprastą kondicionierių ir palaikykite kelias minutes. Nuskalaukite.

Klausimai (DUK)

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)