VINYLUX WEEKLY POLISH savaitinis nagų lakas

VINYLUX WEEKLY POLISH savaitinis nagų lakas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Kadangi auginu mažą vaiką, ilgi priauginami nagai man nėra patogūs, tačiau kartais vistiek norisi pasipuošti gražiais nagučiais. Tačiau dauguma lakų man laikydavosi tik kelias dienas, kol išbandžiau šį nuostabų CND VINYLUX nagų laką.
Vitrina Pro tinklapyje rašoma, jog šio lako technologijos pagrindas – tai polimerinis ryšys, kurio rezultate lakas tvirtai susikimba su nago plokšte, įgyja atsparumą skilinėjimui ir su laiku tampa vis atsparesnis, veikiant natūraliam apšvietimui. Tad šiam lakui nereikia naudoti bazinio  sluoksnio, o jo pagrindinis "pagalbininkas" - CND VINYLUX top coat viršutinis sluoksnis, kuris užtvirtina apatinius sluoksnius ir padeda išlaikyti puikiai atrodančius nagučius net savaitę laiko.
lakas
Naudojant CND Vinylux lakus taip pat reikalingas nago plokštelės paruošimas: apdailinau nagų formą, specialia dilde šiek tiek pašiaušiau nago paviršių, nuvaliau visus nešvarumus bei nuriabalinau Tuomet tepiau du sluoksnius spalvoto lako bei vieną sluoksnį viršutinio TOP COAT.  Naudojau tamsiai mėlyną spalvą, nes mėgstu ryškias, sodrias nagų spalvas. Kadangi nagučius lakuojuosi gana retai, man kiekvieną kart tai būdavo šioks toks iššūkis :) , nes nemokėdavau lygiai nulakuoti, o ir nusitepdavau visus pirštus. Taip pat kol lakas džiūdavo, dažnai netyčia palikdavau ant nagų įvairių antspaudų. Tačiau tik ne su šiuo laku! Jo teptukas gana didelis, tačiau labai patogiai užapvalintos formos, tad užteko poros patepimų ir nagas lygiai pasidengė. Lakas džiūsta tikrai pakankamai greitai tad visa procedūra neužtruko itin ilgai ir užtepus viršutinį Vinylux sluoksnį jokių antspaudų neliko. Lakas puikiai išsilaikė savaitę laiko, ir nepaisant jo tvirto sukibimo, nuvalyti nagų lako valikliu buvo neįtikėtinai lengva.
Esu labai patenkinta šiuo laku, ir didelis dėkui Vitrina Pro už galimybę jį išbandyti!
                                                                                           Agnė Lučkaitė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą