Sugrįžtu su apžvalga: +LASHES MULTIPLIER blakstienų tušas

Sugrįžtu su apžvalga: +LASHES MULTIPLIER blakstienų tušas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Ech, seniai jau nesilabinom mano tinklaraštyje. Ir tikrai nėra čia vienos priežąsties, visi žinom, kokie buvo tie 2020 metai... Na, bet šiandien ne apie tai. 

Šiandien noriu jums papasakoti apie vieną priemonę. Mano tinklaraščio draugai, VITRINA PRO, pasiūlė man išbandyti Salerm professional +LASHES MULTIPLIER blakstienų tušą. Perskaičiusi aprašymą, pagalvojau, kad ši priemonė man labai tiks, nes buvau neseniai prisiauginusi blakstienas ir jos jau buvo prakritusios. Na, ir savaime aišku, likusios mano blakstienos nusilpo ir tapo nebe tokios tankios.

Priemonės aprašymas tikrai daug žadantis: "Blakstienų tušas tobulai užriečia, ilgina ir tankina, todėl blakstienos akimirksniu tampa ryškiai juodos. Patobulinta formulė, pagrįsta pažangiausia technologija. Sudėtyje yra veiklioji medžiaga, kuri, kaip nustatyta tyrimais, reguliariai naudojant padidina blakstienų augimą 5 kartus vos per 8 savaites. Intensyvūs pigmentai padengia blakstienas nuo šaknų iki galiukų, jų neapsunkinant. Didesniam efektui pasiekti galite tepti pakartotinai, nes tušas nebyra ir nesulipina blakstienų. Ilgesnės, storesnės ir didesnės apimties blakstienos — užburiančiam žvilgsniui."


Na, ir ką! Tušas mane tikrai nustebino. Priemonės pakuotė patogi, šepetėlis silikoninis, gana tankus, tikrai gerai padengia blakstienas jų nesulipindamas! Intensyvi juoda tušo spalva akimirksniu išryškina, pastorina ir pailgina blakstienas. Nors aš kasdienai stengiuosi tušo nepadauginti, bet norint dar didesnio efekto, tušą galima teptis pakartotinai, nes jis nebyra ir nesusidaro gumuliukai.


Šio tušo išskirtinumas - veikliosios medžiagos. Priemonė savo sudėtyje turi apimtį didinančių junginių, kurie pakelia ir prisotina blakstienas. Taip pat CRECEXYL komponento, kuris skatina naujų blakstienų augimą ir vos per 4 savaites sumažina blakstienų praradimą jų natūralaus ciklo metu.

Tušą naudoju jau beveik 4 savaites ir tikrai galiu pasakyti, kad blakstienos po priauginimo baigia atsigauti ir tampa tankesnės bei stipresnės.

Ar rekomenduočiau pabandyti? Žinoma, TAIP, juolab, kad kaina tikrai prieinama - 10,90 Eur. Įsigyti galite VITRINA PRO parduotuvėse.

Linkėjimai! :))

Žaneta Verbickienė




Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą