SALERM+LASHES MULTIPLIER BLAKSTIENŲ AUGIMĄ SKATINANTIS TUŠAS

SALERM+LASHES MULTIPLIER BLAKSTIENŲ AUGIMĄ SKATINANTIS TUŠAS

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Dabar, kai dauguma dirbame iš namų, tiesiog puikus metas ne tik minimalesniam makiažui, tačiau ir puiki proga nelakuoti nagų, leidžiant jiems atsigauti, pasaugoti plaukus nuo karštų prietaisų, leidžiant jiems išdžiūti natūraliai, galiausiai sustiprinti ir atsiauginti antakius bei blakstienas. Visai nesenai Vitrina PRO man pasiūlė išbandyti blakstienų tušą, kuris skatina jų augimą bei gerina blakstienų būklę. Su mielu noru sutikau, mėnesį testavau ir šį kart noriu jums papasakoti savo įspūdžius.
"Kas tikisi dėkingumo už meilę, iš tikrųjų nemyli."
H. W. Seidelis
Produktas: SALERM +Lashes Multiplier Growth Efect Mascara - blakstienų augimą skatinantis tušas "Black"
Gamintojas: "Salerm Cosmetica Profesional". Pagaminta Barcelona, Ispanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atsparumas
Labiausiai nepatiko: daugiau sluoksniuojant ima lipinti blakstienas
Tūris: 9 ml
Kaina: 10,90 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO arba internetu
Ką žada gamintojas: Blakstienų tušas tobulai užriečia, ilgina ir tankina, todėl blakstienos akimirksniu tampa ryškiai juodos. Patobulinta formulė, pagrįsta pažangiausia technologija. Sudėtyje yra veiklioji medžiaga, kuri, kaip nustatyta tyrimais, reguliariai naudojant padidina blakstienų augimą 5 kartus vos per 8 savaites. Intensyvūs pigmentai padengia blakstienas nuo šaknų iki galiukų, jų neapsunkinant. Didesniam efektui pasiekti galite tepti pakartotinai, nes tušas nebyra ir nesulipina blakstienų. Ilgesnės, storesnės ir didesnės apimties blakstienos — užburiančiam žvilgsniui.
Naudojimas: Naudodami tušo šepetėlį dažykite blakstienas nuo šaknų iki galiukų švelniais zigzaginiais judesiais, kol visas blakstienas atskirsite ir tolygiai padengsite tušu.
PILNESNĖS, STORESNĖS IR ILGESNĖS BLAKSTIENOS VOS PER 4 SAVAITES
RYŠKIAI JUODAS PIGMENTAS
DAUGIAU BLAKSTIENŲ PER 8 SAVAITES
ATSKIRIA BLAKSTIENAS JŲ NESULIPINANT, NEBYRA
Pakuotė. Juodos spalvos kartoninėje dėžutėje lygiai tokios pat spalvos tušo pakuotė. Nesu tikra, iš ko pagaminta ta pakuotė, bet išvaizda, svoris labai primena metalą. Esu linkusi manyti, kad pakuotė tiesiog gero, kokybiško plastiko gaminys, tačiau garantijų tikrai neturiu. Salerm produkcija orientuota profesionaliam naudojimui, tad nestebina minimalistinis dizainas su labai kukliais, baltais užrašais, be jokių ryškesnių intarpų, patraukiančių žvilgsnį ar blaškančių dėmesį. Išvaizda brandi, profesionali ir labai kokybiška. 
Pirmą kart pamačiusi šepetėlį kiek išsigandau jo dydžio: milžiniškas šepetėlis ant galiuko ištempė nemenką tušo kiekį. Aš mėgstu didesnius šepetėlius, tačiau šio šepetėlio silikoniai šereliai gana trumpi, o paprastai su tokiais sudėtingiau. Ką gi, aš klydau, bet apie tai vėliau.
Kvapas. Blakstienų tušas kvepia labai įprastai, kaip ir dauguma standartinių blakstienų tušų.
Konsistencija pasirodė kiek tirštesnė nei standartinė, tačiau džiugu, kad per mėnesį naudojimo nei trupučio nepakito, nesutirštėjo.
Sudėtis: Aqua, Cera Alba, Copernicia Cerifera Wax, PVP, Stearic Acid, Methylpropanediol, VP/ Eicosene Copolymer, Butylene Glycol, Ceteareth-25, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense Flower Extract, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-6, Polyricinoleate, Silica, Propylene Glycol, Phenylpropanol, Ethylene/ Methacrylate Copolymer, Isopropyl Titanium Triisostearate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77499


Poveikis. Pirmiausia labai noriu apginti didelį tušo šepetėlį - aš labai klydau. Užtenka nuvalyti tušo galiuką į servetėlę ir galima dažytis be jokios baimės išsiteplioti. Didelis šepetėlis labai greit nudažo blakstienas. Pirmuoju sluoksniu pavyksta išgauti tik gana natūralų efektą, o sluoksniuojant išgaunama vis daugiau blakstienų ilgio, bet ne tankio. Aš mėgstu ilginimą ir tankinimą, man patinka daugiau "košelės", daugiau tankumo. Tačiau šiomis karantininėmis dienomis vertinu natūralesnį efektą. Sluoksniuojant pavyksta išgauti visai neblogą efektą, nuotraukose žemiau matote maksimalias šio tušo galimybes. Bijau kad daugiau sluoksniuojant jos tiesiog sulips ir pasidengs gumuliukais.
Pastarąjį mėnesį tušu dažniausi tikrai ne kiekvieną dieną, tad labai sunku pastebėti, ar jis bent kiek paspartino blakstienų augimą. Apskritai man regis tokio tipo priemonėms reikalingi bent trys mėnesiai rezultatui pamatyti. Tušas sudėtyje turi vitamino E, drėkiklių, minkštiklių, tačiau ar tokių ingredientų gana augimui paskatinti aš nesu tikra. 
Galiausiai norisi pagirti, kad priemonė tiesiog nepriekaištingai išlieka ant blakstienų nuo ryto iki vakaro. Tušas netrupa net ir po mėnesio naudojimo, nė kiek nesutirštėjo, na ir galiausiai labai džiaugiuosi, kad visiškai netepa viršutinių vokų, kai jie užkritę, kai blakstienos dažnai liečia odą virš akių, toks atsparesnis tušas man labai svarbus. Apskritai vertinant labai džiaugiuosi išbandžiusi, man patiko tušo konsistencija, didelis šepetėlis ir gamintojo koncepcija - sukurti tušą, kuris be dekoratyvinės funkcijos dar ir stiprina blakstienas bei skatina jų augimą.
Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė


Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą