SALERM+LASHES MULTIPLIER BLAKSTIENŲ AUGIMĄ SKATINANTIS TUŠAS

SALERM+LASHES MULTIPLIER BLAKSTIENŲ AUGIMĄ SKATINANTIS TUŠAS

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Salerm  kompanija veikia daugiau nei 50 metų  ir šiandien Salerm Cosmetics yra viena iš svarbiausių Ispanijos kompanijų grožio ir plaukų priežiūros srityje. VITRINA yra oficialus Salerm Cosmetics atstovas Lietuvoje ir jos produktų galima įsigyti Vitrina Pro parduotuvėse, arba Vitrina Pro internetinėje parduotuvėje.

Salerm + lashes multiplier blakstienų augimą skatinantis, kurios kiekis 9 ml. Produkto kaina 10,90 . Buteliukas tamsus, atkreipiantis dėmesį vitrinose su  baltos spalvos inicialais. Informacija pateikiama lietuvių kalba.

Turbūt nėra pasaulyje tokios moters/merginos, kuri nėra bandžiusi blakstienų tušo. Šiuo metu pasirinkimo įvairovė tokia didelė, kad  atrasti sau tinkamą tampa misija neįmanoma. Ypač man, kadangi turiu jautrias akis ir vien pagalvojimas apie jų nuvalymą, tai man sukelia nemalonias emocijas, tačiau serumus labai mėgstu, vien dėl jų teikiamos naudos!


Ką žada šis tušas? Pilnesnės, storesnės ir ilgesnės blakstienos vos per 4 savaites! Daugiau blakstienų per 8 savaites!

Naudojimas: Naudodami tušo šepetėlį dažykite blakstienas nuo šaknų iki galiukų švelniais zigzaginiais judesiais, kol visas blakstienas atskirsite ir tolygiai padengsite tušu.

Poveikis: XL dydžio silikoninis kūgio formos aplikatorius puikiai atskiria ir padengia visas blakstienas tušu ir jų nesulipina. Šį tušą naudojau jau visą mėnesį nors ir ne kiekvieną dieną, bet matau labai didelius skirtumus, kadangi jis atsparus vandeniui ir dažnai pamirštu, kad esu pasidažiusi, o patrynusi akis jos neišsitepa! Pasidažiusi šiuo tušu sulaukiu labai daug komplimentų, nes blakstienos atrodo užriestos, tankios ir akimirksniu juodos, tai puiki alternatyva  blakstienų priauginimui. Taip pat pastebėjau, kad  jos ir paaugo, kadangi sudėtyje yra CRECEXYL revoliucinio poveikio medžiaga, kuri tikrai veikia.

VERDIKTAS: TAI MANO GERIAUSIAS BANDYTAS TUŠAS, KURIS PRANOKO VISUS LŪKESČIUS, NEVELTUI ŠIUO METU JIS IŠPARDUOTAS!!!


Beatričė Ivaškevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą