"SALERM+LASHES MULTIPLIER" blakstienų augimą skatinantis tušas

"SALERM+LASHES MULTIPLIER" blakstienų augimą skatinantis tušas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Kiekviena mūsų nuolat svajojame apie ilgas bei tankias blakstienas. Šią svajonę įgyvendinti dažnai pasitelkiame įvairius blakstienų serumus, tepaliukus, aliejukus... Tačiau, kaip dažnai tenka apie juos pamiršti - tai nespėjai, tai pamiršai, tai miegi ne namie! :) Salerm mums siūlo puikią alternatyvą bei dvi priemones viename: tušą su serumo poveikiu! 
Pirmą kartą pabandžius šį tušą, šepetėlis pasirodė pakankamai didelis, nepatogus, išsitepiau akių vokus. Tačiau susidraugauti ilgai netrukome :) Išmokau valdyti šepetėlį bei dengiamo produkto intensyvumą, tad dabar pasidažau greitai ir lengvai.
Ant blakstienų produktas dengiasi itin ryškiai, sodriai juoda spalva (sakysite, ar gali būti juodas tušas juodesnis, nei kitas juodas? Gali :), blakstienas apgaubia pakankamai storu sluoksniu, tad jos tampa storos, bet nesulipusios. Puikiai išryškina net mažiausias ir šviesiausias blakstienas! Nesusidaro jokie gumulėliai.

Tušas nėra atsparus vandeniui, tad vakare lengvai nusivalo bet kuria Jūsų mėgstama makiažo valymo priemone, stipriai trinti akių nereikia. Tušo suteikiamą efektą galite pamatyti prieš/po nuotraukoje:




Roberta Gailiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą