SALERM LASHES MULTIPLIER GROWTH EFFECT blakstienų tušas

SALERM LASHES MULTIPLIER GROWTH EFFECT blakstienų tušas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Gražios, ilgos ir tankios blakstienos – ne tik kiekvienos merginos svajonė, bet ir siekiamybė kasdien. Tikriausiai didžioji dalis merginų net paskubomis išeidamos iš namų per blakstienas brūkšteli tušu – jis iškart pagyvina veidą, padidina akis ir yra labai svarbi detalė bent minimaliame makiaže.




Man teko proga išbandyti tušą Lashes Multiplier Growth Effect Mascara ir jis pateisino visus mano lūkesčius! Ilgos, tankios, juodos blakstienos ir visa tai – vienu sluoksniu tušo! Tušų esu išbandžiusi tikrai nemažai, bet galiu drąsiai teigti, kad šis vienas mano mėgstamiausių: patogus šepetėlis, blakstienos neperkrautos, tušas tolygiai pasiskirsto nesudarydamas gumulėlių. Vienintelis šio tušo minusas tas, kad esant drėgnesniam orui jis šiek tiek atsispaudžia ant akių vokų, bet dar nesu bandžiusi tušo, su kuriuo taip nenutiktų, tad tokio stebuklo dar teks palaukti. :)

Dėl blakstienų augimo ryškių pokyčių nepastebėjau, kadangi dirbu namuose, o esant šiandieninei situacijai pasaulyje, namus palieku nebe taip dažnai, tad rezultatų, matyt, teks palaukti kai produktas bus kasdien/dažniau naudojamas.
Ne ką mažiau man svarbu ir pakuotės dizainas, tad šis tušas ir dėl pakuotės tikrai nenuvylė – sunkus įpakavimas, juoda blizganti pakuotės spalva – tikra klasika!
Manau geras produktas yra tas, kurį pabaigus norisi prie jo sugrįžti vėl, o pabaigusi šį tušą aš tikrai įsigysiu tokį patį. :)



Živilė Šukytė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą