Salerm + LASHES MULTIPLIER blakstienų tušas su augimą skatinančiu efektu

Salerm + LASHES MULTIPLIER blakstienų tušas su augimą skatinančiu efektu

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kiek savo kosmetinėje šiuo metu turi blakstienų tušų? Aš pati suskaičiavau net 5. Tačiau jų tarpe tik šis, kuris žada balsktienas ne tik užriesti, pajuodinti ir pailginti, tačiau ir ilgainiui sustiprinti bei paskatinti augimą. Tikras saldainis toms, kurios vis dar mėgaujasi savo natūraliomis, o ne dirbtinėmis blakstienomis.

Blakstienų tušas įprastoje pakuotėje – ji juoda, plastikinė, apvali. Sakyčiau, gan didoka ir patogi paimti. Dizaino nėra kažkokio išskirtinio – tiesiog keli užrašai, gamintojo logotipas.

Šepetėlis didelis. Didelis ir trumpais silikoniniais šereliais. Tokie šereliai iš esmės skirti blakstienoms atskirti, tačiau blakstienų rietimas ir tokio tipo šepetėlis draugauja sunkiau. Šepetėlis šiek tiek nusmailėja, tad tas nusmailėjimas padeda prieiti prie akių kampučių. Porduktas gan sunkiai dozuojasi – kadangi šepetėlis trumpais šereliais, pakuotė iki galo neįstengia nuimti tušo pertekliaus ir traukiant jo lieka tikrai didelis kiekis. Ypač šepetėlio smailiausioje daly. Sudėtinga, nes su dideliu kiekiu automatiškai blakstienos ima lipti. Man šepetėlis nepasirodė puikus ir patogus naudoti.

Pats produktas turi stiprų cheminį kvapą, kas nėra labai blogai, tačiau labai kuria tą atmetimo nuotaiką – rodos, kad sugedęs gal ar šiaip nekokybiškas. Penas apmąstymams ir abejonėms. Iš esmės tušai ir šiaip nelabai kvepiantys, bet kai kurių kvapai prigesinti, tad net nekreipi ypatingo dėmesio. Salerm Cosmetics +Lashes Multiplier blakstienų tušas gan šlapias ir tuo savo konsistencija labiausiai skiriasi nuo įprastų. Nežinau ar turi įtakos sudėtyje esančios kažkokios veikliosios medžiagos, skatinančios blakstienų augimą, ar tiesiog, tačiau tikrai reikia kantrybės palaukti, kol blakstienos galutinai išdžiūva ir jokių netikėtų atsičiaudėjimų negali būti. Tušas tikrai juodas ir padengia blakstienas gan tolygiai. Žinoma, sunkoka dirbti su mano minėtu priemonės pertekliu, tačiau jį nuėmus papildomai servetėle – susitvarkyti galima. Kitaip sakant – reikia prisijaukinti produktą ir išmokti teisingai juo naudotis. Blakstienų tušas nebyra, tad galima jį tikrai vadinti kokybišku (apart tos pakuotės, kuri nemoka dozuoti) ir naudojamu.

Ar blakstienų tušas prisideda prie blakstienų augimo man sunku įvertinti, kadangi to nei stebėjau, nei dokumentavau, tačiau smagu, kad dekoratyvinės kosmetikos gamintojai į savo produktus nevengia įtraukti ir naudingų ingredientų – kad ne tik būtume gražios su makiažu, bet ir puoselėtumėme save visokeriopai.

 

Apžvalgos autorius: http://influx.lt/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą