Salerm Deep impact plus - ypač drėkinanti, atstatanti kaukė

Salerm Deep impact plus - ypač drėkinanti, atstatanti kaukė

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Salerm  kompanija veikia daugiau nei 50 metų ir šiandien Salerm Cosmetics yra viena iš svarbiausių Ispanijos kompanijų grožio ir plaukų priežiūros srityje. VITRINA yra oficialus Salerm Cosmetics atstovas Lietuvoje ir jos produktų galima įsigyti Vitrina Pro parduotuvėse, arba Vitrina Pro internetinėje parduotuvėje.

Salerm Deep Impact plus kaukė, kurios kiekis 200 ml. Produkto kaina 12,50 . Buteliukas šviesus, atkreipiantis dėmesį vitrinose su baltos ir mėlynos spalvos inicialais. Informacija pateikiama anglų, rusų, prancūzų, ispanų kalbomis, taip pat ir lietuvių.

Vitrina Pro internetinėje parduotuvėje pateikiama trumpa informacija apie produktą:

DEEP IMPACT PLUS - giluminio poveikio kaukė atstatanti stipriai pažeistus plaukus. Ji yra ypač rekomenduojama naudojimui namie po Keratin shot atstatančios procedūros atlikimo. Akimirksniu minkština ir drėkina Jūsų plaukus bei užtikrina švytintį poliruojantį plauko lygumo efektą. Kaukė apima kelių lygių atstatančią sistemą MULTI LEVEL SYSTEM, kur viršutiniame sluoksnyje veikia katijonų polimerai, viduriniame- hidrolizuotas keratinas, giluminiame sluoksnyje - šilko proteinai.

kauke

Sudėtis: Plaukų aliejaus sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Aqua(Water/EAU), Cetylalcohol, Polyquaternium-37, Cetrimonium choride, Propylene Glycol/Dicaprylate, Dicaprate, Butyrospernum parkii (Shea Butter), Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Limonene, PPG-1 Trideceth-6, Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-11, Panthenol, Citric Acid, Trideceth-12, Linalool. Sudėtis nėra labai natūrali, tačiau tai ką žada plaukų kaukė išpildo su kaupu.

Plaukų kaukė turi patogų dozatorių, tačiau esant pilnam buteliukui yra tikimybė, kad gali išsispausti per didelis kaukės kiekis. Konsistencija tiršta, šviesiai baltos spalvos. Kaukę paskirstau delnuose ir tepu nuo plaukų vidurio. Laikau mažiausiai 3 minutes ir nuplaunu šiltu vandeniu. Išmėginau ir ant sausų plaukų, tačiau tada kaukės reikia tik mažo žirnelio dydžio ir paskirstau tolygiai per visą plaukų ilgį nenaudojant plaukų džiovintuvo ir tiesintuvo.

kauke

Salerm plaukų kaukės viršutinėse natos vyrauja citrinų kvapai, sumaišyti su švelniu braškių ir rožių prisilietimu, balzamo, vanilės ir šokolado pagrindu. Toms, kurios mėgsta medienos kvapus, šis kvapas gali pasirodyti erzinantis, tačiau išplovus jo nebelieka.

kauke

Poveikis: Nors mėnesį naudojau, tik plaukų kaukę su įprastiniu šampūnu (Keratin Shot rinkinyje yra šampūnas, emulsija ir serumas), tačiau mano plaukai tapo labiau sudrėkinti, tiesesni. Tai puiki alternatyva keratininiam tiesinimui, kurį saugiai galima atlikti namuose.

                                                                                                      Beatričė Ivaškevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą