Salerm Cosmetics lūpų balzamą su SPF 30 apsauga.

Salerm Cosmetics lūpų balzamą su SPF 30 apsauga.

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Noriu pasidalinti savo patirtimi apie Salerm Cosmetics lūpų balzamą su SPF 30 apsauga. 
Salerm Cosmetics - tai Ispanijoje gaminama profesionali veido, kūno bei plaukų kosmetika. Vienas jų produktų - tai šis natūralus lūpų balzamas.
Ingredientai:
Vitamin E, Shea butter, Jojoba oil, Grapseed oil, Lanolin, Beeswax.
Tai labai puiki sudėtis, balzamas pagamintas iš natūralių produktų, be parabenų, be gliuteno. 
Balzamas tinkamas kasdienei lūpų priežiūrai, gerai drėkina jautrią ar skilinėjančią lūpų odą, taip pat yra SPF 30 apsauga nuo kenksmingų saulės ultravioletinių spindulių, kas yra labai svarbu norint turėti gražias sveikas lūpas.
Balzamas yra pieštuko formos, su nuimamu kamšteliu ir pasukama apačia, jo kiekis - 4g. Priemonės galiojimo laikas - 12 mėnesių nuo atidarymo dienos, o į tai reikia ypatingai atkreipti dėmesį naudojant natūralias priemones, nes jos dažniausiai greičiau genda, kadangi ten nėra pridėtinių konservantų.
Užtepus šio balzamo jaučiamas švelnus mentolio dilgčiojimas ir kvapas, kuris yra gana malonus tiems, kurie kaip ir aš, mėgsta tokį poveikį. 
lip
Tačiau man šis balzamas pasirodė kiek per riebus. Užtepus jo jaučiamas sunkumas, lyg jo būtų naudota labai daug. Taip pat nemalonus kvapas ir skonis, ko labai nemėgstu, kai priemonė yra naudojama burnos srityje, todėl nesirinkčiau šio balzamo kaip kasdienės priemonės, kurią visuomet turėčiau rankinėje. Tačiau jis pasižymi stipriu atstatančiu poveikiu, tad labai greitai padėjo užgydyti mažas žaizdeles, kai nuo šalto oro lūpos suskeldėjo. Manau, kad tai gera priemonė susiduriant su tokiomis problemomis, o kasdieniam naudojimui visgi rinkčiausi lengvesnės konsistencijos lūpų balzamą.
                                                                                                         Agnė Lučkaitė

Prisijunkite, kad komentuoti

Susiję produktai

Pridėti komentarą