SALERM blakstienų tušas +LASHES MULTIPLIER (tikras atradimas iš VITRINA PRO)

SALERM blakstienų tušas +LASHES MULTIPLIER (tikras atradimas iš VITRINA PRO)

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Vitrina Pro suteikė galimybę išbandyti SALERM firmos blakstienų tušą + LASHES MULTIPLIER. Tad dalinuosi savo įspūdžiais ir su Jumis.

Gamintojas pristato taip:

Kaip ir dažnu atveju, teigiama, kad šis blakstienų tušas pastebimai tankins, ilgins ir juodins blakstienas. Gausiai naudojami pigmentai pilnai nudažo blakstienas, o pats tušas nebyra ir netepa. Naudojami polimerai ir silikatai užtikrina tankinimą, padidina blakstienų apimtį. Nesudaro gumulėlių.

Taipogi, sudėtyje naudojamas veikliųjų medžiagų kompleksas CRECEXYL, kuris, reguliariai naudojant priemonę, skatina blakstienų augimą ir jas stiprina, tankina blakstienas. Teigiama, kad rezultatus galima pastebėti po mėnesio. Gamintojo atliktas tyrimas rodo, kad didžioji dauguma vartotojų pastebėjo teigiamus rezultatatus naudojant šį blakstienų tušą.

Šepetėlis didelis ir storas, naudojama 3D technologija, šepetėlis silikonis ir kūjo formos. Pats storas, bet šereliai nėra labai tankūs ir yra trumpi.

Be parabenų, be talko, be parfumų.

Pirkti galima VITRINA PRO parduotuvėje , kaina 10,90 €.
Kiekis – 9ml.



Mano skeptiški pastebėjimai:

Mane šiek tiek erzina, kad internete neradau pilno ingredientų sąrašo – šiuo atveju jis menkiau svarbus nei tarkim veido kremo, bet vis tiek labai vertinu, kai būna skaidriai pateiktas.

Džiugina tai, kad šis tušas turi medžiagų, kurios ne tik atlieka dekoratyvinę funkciją, bet prisideda ir prie blakstienų gerovės. Smagu, kad ir pateikta tikslinio tyrimo rezultatų, apklausti vartotojai. Bet reikia pastebėti, kad tai gamintojo atliktas tyrimas, paremtas šališku santykiu, tad nereiktų į tokius tyrimus žiūrėti kaip į tikrus mokslinius ir objektyvius. Tokie irgi naudingi, bet nereikia jų per daug sureikšminti, dažnai jie pasitarnauja marketingo tikslams.

Galiausiai, bandžiau ieškoti informacijos apie minėtą CRECEXYL kompleksą, kuris būtent ir skatina blakstienų augimą, jas puoselėja. Tai pačios firmos užpatentuotas medžiagų junginys, tad konkreti sudėtis laikoma kaip ir paslaptimi. Bet vis tik norėčiau rasti daugiau informacijos apie tai, ką joje galime rasti – gal tai amino rūgštys, gal peptidai, gal ricinos aliejus ar vitaminai? Niekur neradau konkretumo, tad tai šiek tiek nuliūdino. Kadangi visada analizuoju priemonę iš esmės ir ieškau pagrindimų, susidūriau su informacijos trūkumu.

Mano įspūdžiau, naudojant blakstienų tušą:

Pirmiausiai trumpai papasakosiu, kokius poreikius turiu. Esame visi skirtingi ir tikrai nėra vieno tušo, kuris tiks visiems. Aš pati turiu hooded tipo įkypas akis, uždarą voką – mano blakstienos pastoviai liečia odą virš viršutinio voko – o mano oda labai riebi. Niekada negalėčiau dažytis blakstienų, jei neparuoščiau akių vokų. Man būtinai reikia tinkamai paruošti, fiksuoti produktus sausais, kad išgaučiau kuo sausesnį efektą. Tuomet su tušais galiu visai draugauti. Bet įdienojus visada lieka juodos dėmės tose vietose, nes turiu itin riebią odą ir riebius vokus – tušai gali būti atsparūs vandeniui (visada renkuosi tokius), bet nebus atsparūs ir aliejams, sebumui. Tad naudoju tik itin atsparius tušus, visada waterproof ir vertinu kuo geresnį išsilaikymą. Užtat niekada nepatiriu byrėjimo ar bėdų paakiuose – man bėdos kyla su viršutinėmis blakstienomis.



Ir šis SALERM tušas mane šiuo atžvilgiu nustebino – laikėsi net labai gerai. Jis yra atsparus vandeniui, bet net po ilgos darbo dienos atrodydavo tikrai padoriai ir mažiau tepliojo nei kiti mano naudojami atsparūs vandeniui blakstienų tušai. Man tai pats svarbiausias kriterijus, tad labai nudžiugino. Kiek daug tušų, turinčių savyje naudingų blakstienoms savybių,  man nepasiteisino, nes neatlaikė mano riebios odos ir įkypų akių reikalavimų….

Mačiau komentarų, jog sunku nuvalyti – aš visada renkuosi atsparias vandeniui priemones, tad ši niekuo neišsiskyrė. Visada akims naudoju specialius dvifazius ar aliejinius valiklius, kurie netrinant puikiai nuvalo makiažą. O tada jau riebumą nuvalau miceliniu vandeniu ar kita priemone. Jei esat pratę ir akis valyti vien miceliniu ar pieneliu – tada tikrai bus sunkiau. Bet su dvifaziu man jokių problemų nebuvo. O ir visada taikykite double cleanse makiažo valymo metodą.




Man patiko ir šepetėlis – šereliai trumpi, silikoniai, nesulipdo blakstienų, jas atskiria ir tikrai efektyviai tankina. Padažydavo tikrai labai gražiai, be didelių gumulėlių, bet efektingai. Viskas priklauso nuo to, kokio efekto norisi, bet man pakako ir ilgio, ir tankumo, ir juodumo, o blakstienos nepriminė voro kojų ir nebuvo per daug panašios į netikras priklijuojamas blakstienas.

Naudoju kasdien jau tris savaites – ir rezultatas labai džiugina. Akių nedirgino (naudoju kontaktinius lęšius, mažai miegu, daug dirbu prie ekranų – akys jautrios), blakstienos neslinko, su tinkamu valikliu nusivalydavo nesunkiai, atrodė puikiai, o, kas svarbiausia, netepliojo, nebirėjo ir gerai laikėsi net ir mano komplikuotomis sąlygomis. Likau nustebinta ir patenkinta. Nesitikėjau, kad taip patiks, bet tikrai tapo mano vienu mėgstamiausių tušu ir įtariu, kad ateityje dar jį nusipirksiu.

Beje, dažniausiai naudoju atskirus tušus viršutinėms ir apatinėms blakstienoms, bet, nepaisant storo šepetėlio, man su šiuo pavykdavo paryškinti ir apatines blakstienas ir tušas laikėsi tikrai gerai. Win – win.

PS:. Šis tušas gautas dovanų iš VITRINA PRO mainais už apžvalgą, bet reiškiu savo pačios įspūdžius ir nuomonę, niekada neįsipareigoju reklamuoti ir girti, bet tik apžvelgti ir galiu kritikuoti, jei yra reikalas. Tad tai dovana, bet patirtis mano asmeninė. Produktas man išties tiko ir patiko. 

Esu aprašius ir daugiau SALERM produktų: lūpų balzamas su SPF, plaukų kaukė su keratinu , beje, prieš gerus metus turėjau pačius ryškiausius žalius plaukus, kuriuos esu turėjusi, tad dažiau tą kartą būtent su SALERM žaliais plaukų dažais, kuriuos man davė kirpėja. Tikrai labai patiko, jei nori rėkiančios spalvos.

@grozio_drakonas
https://www.instagram.com/grozio_drakonas/




Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą