Salerm Biokera Scalp Care haircare line

Salerm Biokera Scalp Care haircare line

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

 

Grįžtu su dar viena apžvalga! Jei sekate mane ilgesnį laiką, žinote, kad mano vargas su plaukais ir galvos oda yra nesibaigiantis. Kadangi dažnai išbandau naujas priemones, šiandien noriu pasidalinti atradimais, kurių kainos neverčia susiimti už galvos ir susiveržti diržų. Su VITRINA PRO bendradarbiauju jau ganėtinai seniai, bet ne visada rezultatas būna geras, o plaukų priežiūros priemonės yra šiek tiek panašios į veido kremus, nes tai, kas tinka vienam, gali visiškai netikti kitam. Maloniai nustebau išbandžiusi ispanų gamintojo Salerm Biokera Scalp Care produktus galvos odai. Tai buvo pirmas kartas, kai naudojau net tris tos pačios linijos plaukų priežiūros priemones. 
Turbūt nieko nestebina rekomendacijos naudoti tos pačios linijos produktus plaukams ar odai, tačiau kiek iš mūsų iš tiesų tai daro? Buteliukų gausa ant vonios krašto nėra itin geras dalykas, nes didelė įvairovė trukdo veikti gerosioms šampūnų, serumų, kaukių ir aliejukų savybėms ar net jas supriešina, o karštų formavimo prietaisų ir nuolatinio pešimo šepečiu nualintiems plaukams tai tikrai ne į naudą. Salerm Biokera Scalp Care linija su ekologiškame bičių ūkyje išgautu medumi ir ispaninio šalavijo sėklų (čija) aliejumi atliko pagrindinį ir svarbiausią savo darbą - sumažino skalpo jautrumą ir nuramino sudirgusią odą. Nors kiekvienos priemonės efektyvumo atskirai nuo kitų negaliu įvertinti, nes visos veikė kaip viena, tikrai turiu keletą pastebėjimų.
Salerm Biokera Scalp Care Shampoo šampūnas jautriai galvos odai (300 ml)

 Rinkos kaina: 13.90 EUR

Kartais maloniausia proceso dalis gali būti po vonios kambarį sklindantis malonus šampūno kvapas, bet šiuo atveju niekas nestebina - skysto tamsaus medaus konsistencijos šampūnas kvapu būtent tai ir primena. Nors pati esu stiprių, išskirtinių kvapų mėgėja, šis taip pat ganėtinai malonus, nors ir yra ganėtinai sintetinis. Kiek neįprasta buvo tai, kad išskalavus šampūną vis atrodo, kad dar liko putų, nes plaukai tampa slidūs. Galbūt dėl to jie ir susiriebaluoja ganėtinai greitai. Gerai įmasažuodama šampūną į skalpą, dažniausiai plaukus juo plaudavau du kartus, išskyrus tada, kai po paskutinio plovimo nebūdavau naudojusi sauso šampūno, plaukų lako ar ko nors panašaus.
Salerm Biokera Scalp Care Mask kaukė/kondicionierius (200ml)
Rinkos kaina: 12.50 EUR
Tai yra dvejopos paskirties produktas. Kasdieniam naudojimui puikiai tinka kaip kondicionierius, kurį, beje, galima naudoti ir prie šaknų, arba plaukų kaukę, paskirstant per visą plaukų ilgį bei skalpą ir palaikant taip apie 15-20 minučių. Kaip galėdama stengiausi bent kaip kondicionierių šią priemonę naudoti kiekvieno plovimo metu, o kaip kaukę bent kartą per dvi savaites. 
Rinkos kaina: 23.90 EUR
Serumas plaukams ir skalpui buvo dar viena naujiena mano plaukų priežiūros rutinoje. Jis yra bespalvis, labai skystas ir po plovimo užtenka į skalpą įmasažuoti du pipetės paspaudimus. Serumas iškart atgaivina odą, o ir kvepia skaniausiai iš visų 3 produktų!
Visų produktų aprašymuose buvo akcentuojamos antibakterinės sudėtyje esančio medaus savybės, padedančios kovoti su bakterijų sukeliamais galvos odos negalavimais, pavyzdžiui, pleiskanomis. Jau po poros plovimų pastebėjau, kad pleiskanų žymiai sumažėjo ir taip išliko visą 4 savaičių bandymo laikotarpį, kai kitų linijų produktus naudojau tik keliais išimtiniais atvejais. Noriu paminėti, kad dingusios pleiskanos sugrįžta po maždaug 5 plovimo beveik kiekvieną kartą pradėjus naudoti naują šampūną, tad ilgalaikis efektas laimėjo visas mano simpatijas. Nemalonūs bėrimai taip pat dingo, kartu su jais ir niežulys, o jau maniau, kad erzinantis įprotis nuolat kasyti galvą taip ir neleis man atsikvėpti! Salerm Biokera Scalp Care trio labai padėjo, bet pastebėjau ir kelis minusus: plaukai riebaluojasi greičiau nei įprastai ir nelieka tokie žvilgantys, gyvi kaip norėtųsi. Na, jų paskirtis ir nėra suteikti spindesio ar paklusnumo. Jei lygintume su Head & Shoulders ar Syoss iš artimiausios Maxima parduotuvės, suma gali atrodyti šiurpiai, nes bendra produktų kaina yra apie 50 EUR, bet reikėtų labiau orientuotis į kitų profesionalams skirtų gamintojų produkciją, kur vien už kaukę plaukams gali tekti pakloti tiek pat, kiek už visus tris produktus kartu sudėjus. Kol kas manau, kad šios priemonės yra aukso viduriukas ieškant gero kainos ir kokybės santykio, tad dėl odos riebalavimosi nenuėmiau žvaigždutės vertindama efektą - vis dėlto įspūdinga, kad kažkas pagaliau susitvarkė su bėrimais ir niežuliu, bet esu pasiruošusi ir toliau ieškoti tos vienintelės plaukų priežiūros priemonių linijos, kuriai neturėčiau jokių priekaištų. Tikrai galiu rekomenduoti Salerm Biokera Scalp Care kenčiantiems nuo sudirgusios skalpo odos, jei visada ieškote problemos sprendimo būdų be specialisto (dermatologo) konsultacijos.

efektas  ★ ★ ★ ★ ★
kvapas ★ ★ ★ ★ 
 dizainas ★ ★ 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą