Prabangus plaukų aliejus „Inca inchi oil pandora“

Prabangus plaukų aliejus „Inca inchi oil pandora“

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Prabangus „Inca inchi oil pandora“ aliejus iš Amazonės miškų, plaukus atstatantis ir stabdantis senėjimo procesus. Suteikia spindesį ir ypač sutvarko plaukų galiukus

Išskirtiniame atstatomajame aliejuje plaukams INCA INCHI gausu Omega3, Omega6 riebalų rūgščių ir antioksidantų vitaminų A ir E, dėl ko jis pasižymi ypatingomis plaukus atstatančiomis ir senėjimo procesus stabdančiomis savybėmis. Efektyviai stabdo plaukų galiukų skilinėjimą, plaukų lūžinėjimą, išlygina plauko paviršių, suteikia plaukams žvilgesio, minkštumo ir gyvybingumo.

INGREDIENTAI

C11-12, isoparaffin, Plukenetia volubilis seed extract (Sacha Inchi Oil), Cyclomethicone, disiloxane, C12-15 alkyl benzoate, Linum usitatissimum oil, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capri triglyceride, Dimethiconol, Mrthyl hydrogenated rosinate, Trimethylsiloxyamodimethicone, Ethylhexyl dimethyl PABA, Dimethicone, Isopropyl myristate, Alcohol denat, Paraffinum liquidum, Phenyl trimethicone, Hexyldecanol, Hexyldecyl laurate, CI61565, CI12700, parfum.

Pakuotė ypatingai tinkanti trumpoms išvykoms ir kelionėms, kuomet nesinori vežtis didelių plaukų priežiūros pakuočių. Pirmasis įspūdis atidarius pakuotę kvapas nė kuo ypatingas, be kažkokių papildomų parfumuotų kvapiklių. Niekad apie šią Italų kompaniją nebuvau girdėjusi, todėl tikrai buvo smalsu išbandyti kas tai per produktas.

Prisipažinsiu, jog plaukų aliejams esu kritiška. Dėl to, kad turiu pakankamai plonus plaukus, kuriems naudojant bet kokį aliejų reikia labai mažo kiekio, nes tikrai nesudėtinga padauginti produkto, o tada plaukai atrodo siaubingai – susiriebalavę. Tad bet kokį naują aliejų išbandau labai atsargiai. Ši pakuotė nėra labai patogi dozuojant produktą, nes ant delno pasipila nemažai produkto, tačiau nors ir pirmąjį kartą atrodė, kad produkto pasiėmė kiek daugokai, tačiau paskirsčius aliejų ant šlapių plaukų, viskas labai maloniai ir greitai susigėrė. Išdžiovinus plaukus, vėl gi buvau maloniai nudžiuginta, kad plaukai tikrai nebuvo susiriebalavę, atvirkščiai, plaukai jautėsi labai lengvi ir glotnūs. Taip pat plaukai įgavo papildomo žvilgesio. Likau sužavėta šiuo produktu, ir naudojant jį kiekvieną dieną, pastebėjau teigiamus pokyčius. Plaukų galiukai nebeatrodė tokie išsausėję ir ne taip smarkiai lūžinėjo, kaip įprastai.

Greta Strazdauskaitė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą