Plex Forte plaukų priežiūros linija, profesionali pagalba nualintiems plaukams

Plex Forte plaukų priežiūros linija, profesionali pagalba nualintiems plaukams

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Atėjus vėsesniems orams bene visada pajaučiu, kaip mano plaukų būklė pablogėja. Ilgesnius savo plaukus dėl šilumos ir patogumo mėgstu paslėpti po paltu ir šaliku, bet dėl to jie ima labiau veltis, šiauštis ir elektrintis. O kur dar tokios karts nuo karto pasitaikančios plaukų priežiūros klaidos, kaip skubant ryte neišsidžiovinti jų iki galo ir lėkti į šaltą orą... :)

Kalbant apie mano plaukų būklę verta paminėti, kad beveik metus juos balinau, o tai tikrai turėjo įtakos jų išsausėjimui. Tik prieš keletą mėnesių kirpėja „įdėjo“ šiek tiek pigmento į mano plaukus – sugrįžau į savo natūraliai šviesią spalvą, tačiau plaukai vis tiek liko ganėtinai nualinti ir išsausėję. Be to, dėl savo noro išbandyti kuo įvairesnę produkciją dažniausiai šampūną, kondicionierių ir kaukę naudoju vis skirtingų gamintojų. Tad gavus galimybę išbandyti profesionalias Plex Forte linijos priemones, buvo be galo smalsu, kaip mano plaukai į jas sureaguos. Buvo įdomu kiekviename plaukų priežiūros etape naudoti vienos linijos priemones – juk turbūt būtent taip galima išgauti maksimumą iš produktų, kurių poveikiai papildo vienas kitą.





Plex Forte sistema

Gamintojų teigimu, Plex Forte – tai visapusiška plaukų priežiūros sistema, atkurianti plauko stuktūrą bei apsauganti nuo žalingų aplinkos veiksnių. Dėl unikalios Plex Forte formulės, plaukas yra visapusiškai atstatomas, nes aktyvieji komponentai veikia tiek vidinę, tiek išorinę jo struktūrą. Plauko žvyneliai optimaliai atstatomi ir uždaromi. Plauko pluoštas sustiprėja, padidėja jo apimtis ir atsparumas pažeidimams. Nepriklausomais tyrimais įrodyta, kad naudojant reguliariai, plaukai tampa ženkliai stipresni.

Taigi, dėl savo stipraus poveikio, Plex Forte linijos produktai ypač naudingi cheminių procedūrų nualintiems plaukams – pvz.: po plaukų šviesinimo, dažymo. Plex Forte šampūnas, kondicionierius, atkurianti aliejinė kaukė ampulėse ir purškiamas nenuplaunamas kondicionierius – tai priemonės, kurias aš išbandžiau. Trumpai papasakosiu apie kiekvieną iš jų!

Plex Forte šampūnas

Kaip dažniausiai ir būna, visi linijos produktai turi tą patį kvapą – jis kiek saldokas ir svaigus. Visgi man patiko, kad šampūnas yra tik labai subtiliai kvepiantis, gan neutralus, palyginus su kitais produktais. Šis šampūnas man kiek priminė tas bekvapes kosmetikos priemones, kurios, be abejo, vis tiek turi tą savo specifinį kvapą. Ką noriu pasakyti – šampūnui aš paprastai nekeliu daug reikalavimų, man svarbiausia, kad jis gerai išplautų galvą ir nedirgintų odos. Plex Forte šampūnas gerai putoja ir jau bemasažuojant galvą aplankė tas malonus pojūtis, kaip plaukai pakyla nuo šaknų. Mano oda gana jautri, todėl dažnai privengiu maitinančių ir intensyviai atkuriančių šampūnų, kurie neretai neišplauna galvos tinkamai, o tik apsunkina ir suriebina plaukus. Visgi išplovus galvą Plex Forte linijos šampūnu, odos neperštėjo, neniežtėjo. Visgi būtent ši priemonė yra naudojama po cheminių procedūrų, kai reikia normalizuoti galvos odos pH po cheminių procedūrų.

Plex Forte atstatantis kondicionierius + intensyvaus poveikio kaukė ampulėje

Kondicionierius tirštas, švelnios tekstūros, gerai drėkina plaukus. Jį galima naudoti kaip įprastą balzamą po šampūno – rezultatas tikrai neblogas. Na, o turint Plex Forte Bond Repair Shot Mask (kaukę ampulėje), jos skystį rekomenduojama maišyti būtent su šiuo kondicionieriumi, norint sukurti atstatančią kaukę. Kaip alternatyvą maišymui galima naudoti ir vandenį. Taigi, šios Plex Forte ampulės mane labiausiai ir domino, kadangi dar nesu bandžiusi nieko panašaus.

Pats kaukės gaminimo procesas reikalauja minimalių pastangų, tačiau bent mane labai atpalaiduoja – be galo smagu būnant namuose susikurti sau tokį grožio ritualą, maišyti stebuklingą eliksyrą (bent man tos ampulės kelia tokias asociacijas :) ) ir palepinti nualintus plaukus. Sumaišius gavosi tiršta, švelni tekstūra, malonaus ir kiek svaiginančio hipnotizuojančio kvapo plaukų kaukė. Tepant ant plaukų, iškart jautėsi, kaip kaukė glotnina ir minkština plaukus. Pati tekstūra buvo tokia šildanti.

Palaikius 5 minutes kaukę reikia nuplauti. Plaukus skalavau gana ilgai, nes atrodė, kad plaukai labai švelnūs, tad atrodo, kad reikia dar skalauti ir skalauti. Bet visgi vanduo jau neputojo, o plaukai tebeliko tokie nuostabiai švelnūs, tad supratau, kad šios Plex Forte kaukės poveikis išties buvo stiprus.

Plex Forte nenuplaunamas kondicionierius

Tai purškiklis, kuris užpildo plauko struktūrą ir sustiprina ir sukuria naujus ryšius tarp plauko baltymų. Galbūt kas nors paklaus, prie ko čia tie baltymai? Kaip žinia, plauką sudaro tokie baltymai, kaip keratinas, kolagenas ir kt., todėl jie išties labai svarbūs, kad plaukai būtų stiprūs, sveiki ir, žinoma, gražiai atrodytų. Plex Forte purškiklis, priešingai, nei galbūt tikėjausi, purškė ne vandeningą dulksną, bet tokią lengvą putą. Dažnai su purškiamais nenuplaunamais kondicionieriais sunku pajusti kažkokį poveikį, nes atrodo, kad jų pagrindą sudaro vanduo, kuris greitai išgaruoja. Tačiau šis purškiklis tikrai paliko savo teigiamą pėdsaką – suteikė papildomo maitinimo ir glotnumo plaukams. Kaip parašyta ant pakuotės – priemonė taip pat turėtų apsaugoti plaukus nuo karščio.

Galutinis rezultatas

Kiekviename plaukų priežiūros žingsnyje naudodama Plex Forte linijos produktą, džiaugiuosi galutiniu rezultatu. Plaukai tapo gerokai švelnesni ir minkštesni ir, ko, deja, neįmanoma atskleisti per nuotrauką – įgavo labai malonų kvapą, kuris patiko ir man, ir mano vaikinui. Galbūt kiek sunkoka įvertinti kiekvieno produkto poveikį atskirai, bet manau, kad Plex Forte linija tikrai verta dėmesio. Man patiko ir tai, kad priemonės suteikė plaukams glotnumo bei švelnumo, tačiau neapsunkino plaukų. Priešingai – jie įgavo apimties ir purumo, tačiau ne to nepageidaujamo, kuris mano plaukuose būna natūraliai (chaotiškai purūs ir besišiaušiantys plaukai).

Turbūt labiausiai išskirčiau plaukus stiprinančias ampules, po kurių išskalavus plaukus tikrai jautėsi tas WOW efektas. Visgi tai tikrai intesyvaus poveikio priemonė, todėl ją rekomenduojama naudoti ne daugiau 2 kartų per mėnesį. Bet manau, tai vertinga investicija, norint sustiprinti plaukus ir užkirsti kelią galiukų šakojimuisi.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą