PIRMAS ĮSPŪDIS. LENDAN Vitamin C Forza Nourishing Skin Cream

PIRMAS ĮSPŪDIS. LENDAN Vitamin C Forza Nourishing Skin Cream

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Išbandžiau vieną iš Lendan kremų-fluidų ir beveik iš karto ėmiau kitą, tos pačios vitamino C linijos kremą, tik kiek sunkesnį nei fluidas, šiek tiek besiskiriantį sudėtimi ir poveikiu. Trumpai apie kelias bandymų dienas ir maitinantį kremą.

Ką žada gamintojas: Dvigubo efekto maitinantis kremas - maitina, apsaugo nuo laisvųjų radikalų. Prisotintas laukinių rožių, sojų aliejais – regeneruoja ir atstato veido odą. Efektyviai saugo odą nuo oksidacinio poveikio sąlygota aplinkos taršos, stiprina vidinius odos struktūros sluoksnius. Puikiai tinka kasdieniam naudojimui, visų tipų odai, kuriai reikia papildomo maitinimo ir drėgmės.

Privalumai:

- Maitinantis, antioksidacinis ir bio – regeneruojantis kremas

- Kreminės – ne aliejinės tekstūros

- Rezultatai matomi jau po pirmo kremo panaudojimo

Naudojimas: Tepkite veidą kremu ryte ir vakare ant švariai nuvalytos odos. Tepkite veidą, kaklą ir dekolte – švelniai masažuokite kol produktas pilnai susigers į odą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

kremas

Sudėtis: AQUA (WATER), DICAPRYLYL CARBONATE, HYDROGENATED POLYDECENE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BETAINE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTOCRYLENE, PEG-8 BEESWAX, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, ROSA MOSCHATA SEED OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHERYL ACETATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), PEG-75 STEARATE, CETETH-20, STEARAETH-20, DIMETHICONOL, SCLEROTIUM GUM, TOCOPHEROL, PHOSPHOLIPIDS, SOLUBLE COLLAGEN, SPHINGOLIPIDS, HYDROXYPROLINE, SODIUM CITRATE, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. DISODIUM EDTA, TRIETHANOLAMINE, CI 16035, CI 19140, TRIETHANOLAMINE, DIAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHNOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE).

meginukas

Kiekis: mėginuko kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml

Kur galima įsigyti: Vitrina PRO (ČIA ir ČIA)

Kaina: 2 ml - 0,90 Eur; 50 ml - 27,00 EUR

Mano nuomonė. Kosmetikos priemonės su vitaminu C skirtos skaistinti odą, stiprinti ir kovoti su senėjimu. Kremo sudėtis man pasirodė kaip daugumos kremų - yra ir vidutinio saugumo ir keli žalingi ingredientai. Nepaisant to, mane labai džiugina stabilios formos vitaminas C (Magnesium ascorbyl phosphate) priemonės susdėtyje, kuris ilgiau išlieka nepakitęs kontakto su deguonimi metu, kai atidarinėjant pakuotę bei ilgiau išlieka veiksmingesnis.

Priemonės kvapas man pasirodė keistokas - stiprokas, lyg ir apelsinų, nors tie apelsinai sintetinio kvapo. Tikriausiai labiau primena apelsinų skonio sirupą nuo kosulio, kokį kažkada yra geręs mano vaikas. Konsistencija čia atrodo šiek tiek sunkesnė, bet nėra riebi. Ji greit susigeria į odą, priemonės nesijaučia ant odos paviršiaus. Lyginant su fluidu, priemonės man pasirodė labai panašios: panašus kvapas ir lygiai taip pat šauniai, iš karto suteikia skaistinantį-šviesinantį efektą, kaip ir fluidas. Skiriasi ir tuo, kad ši priemonė labiau maitina odą, suteikia jai malonų komfortą ir jausmą, kad patepus oda pilnai gauna maistinių medžiagų, pamaitintos odos nebetempia, nekamuoja sausumo pojūčiai. Ir visgi labai fainas, sudominęs reikalas, kurį labai norėčiau pakartoti pilno dydžio formatu. Manau puikus lengvas žieminis kremas, kai norisi gero maitinimo ir skaistinimo be sunkumo jausmo ir ilgo susigėrimo.

Gėlėta kosmetinė

Originalus tekstas: https://geleta-kosmetine.blogspot.com/2020/02/pirmas-ispudis-lendan-vitamin-c-forza.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą