Pedikiūro brūžeklis COMWELL bei drėkinantis terapinis kulnų kremas

Pedikiūro brūžeklis COMWELL bei drėkinantis terapinis kulnų kremas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Neretai baigiantis žiemos sezonui ir artėjant pavasariui ir vasarai suskubstama pasirūpinti savo pėdomis, kurios dažnai būna suskilusios ar pasidengusios suragėjusia oda, kas atrodo nepatraukliai ir tai norima kuo skubiau pašalinti. Tai galima padaryti įvairiais būdais ir šiandien papasakosiu apie vieną iš būdų, kurį išbandžiau aš.
Prieš mėnesį gavau siuntą iš Vitrina Pro , kurioje buvo nerūdijančio plieno pedikiūro brūžeklis COMWELL bei CND intensyviai drėkinantis terapinis kremas su botaninės kilmės ingrendientais ir galiu pasakyti, kad tai buvo puikus duetas.
Kalbant apie patį brūžeklį tai yra lazeriu apdorotas su išgaubtais 2 skiringais paviršiais, kurie yra skirtingo šiurkštumo. Vos tik paėmus į rankas ir palietus susidariau įspūdį, kad yra ganėtinai aštru ir maniau, kad šveičiant pėdas bus nemalonus jausmas ir gali net skaudėt, tačiau klydau ir nieko panašaus nebuvo.

comwellkojoms

Išbandžius šį brūžeklį rezultatas bent jau man pasimatė iš karto ir negyvos odos buvusios ant pėdų man puikiai pasišalino. Šiuo brūžeklio kaina 24.90€ ir kam nors gali pasirodyti , kad tai yra ganėtinai brangu, bet aš manau, kad tai puikus kokybės ir kainos santykis, nes šį brūžeklį galima naudoti ne kartą ir manau, kad jis man tarnaus pakankamai ilgai.
Kitas dalykas, kurį išbandžiau pėdoms buvo CND intensyviai drėkinantis terapinis kremas su botaninės kilmės medžiagomis. Šio kremo talpa 74g, kartu su juo atkeliavo ir dvi kojinės. Jo sudėtį vertinčiau vidutiniškai, pats kremas yra žalios spalvos, naudojosi pakankamai skalsiai.

cnd

Minusas , kurį ižvelgiau panaudojus yra tas, kad pakankamai negreit isigerdavo, tačiau man patiko, kad jaučiau puiku drėkinimą ir jautėsi gaivos jausmas. Jo kvapas man taipogi patiko, nebuvo erzinantis mano uoslei. Šio kremo su kojinėmis kaina 12.50€.

                             Evita Rusakevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą