Nuomonė apie VINYLUX WEEKLY POLISH nagų laką

Nuomonė apie VINYLUX WEEKLY POLISH nagų laką

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Noriu pasidalinti savo nuomone apie VINYLUX WEEKLY POLISH nagų laką.
Vitrina Pro puslapyje rašoma, jog šio lako technologijų pagrindas yra polimerinis ryšys, todėl lakas tvirtai susikimba su nago plokšte ir, veikiamas natūralios šviesos, tampa vis atsparesnis bei tvirtesnis. Lakui nereikia naudoti bazinio sluoksnio, o viršutinio sluoksnio CND VINYLUX top coat  pagalba yra sutvirtinamas spalvoto lako sluoksnis.
Pasirinkau spalvą KISS OF FIRE. Pirmiausia apdailinau nago kraštelius, pašalinau nešvarumus ir natūralių riebalų sluoksnį nuo nago paviršiaus. Spalvą tepiau dviem sluoksniais, nes norėjau sodrios raudonos, neperšviečiamos, taip pat keli sluoksniai suteikia šiek tiek "gylio" spalvai, tačiau manau, kad būtų puikiai užtekę vieno. Lako džiuvimo laikas tikrai nebuvo ilgas, gana greit galėjau užtepti viršutinį TOP COAT sluoksnį. Tiek spalvoto lako, tiek viršutinio sluoksnio šepetėliai patogūs, platūs, nereikia daug sykių dailinti linijų ir mėginti tolygiai paskleisti lako per visą nago plokštelę.
Svarbiausia tai, kad išdžiuvus lakui jis neįsispaudė ir neliko žymių kur nors užkliuvus, neatsilupo po dienos ar dviejų, kaip dažniausiai nutikdavo su kitais lakais. Tikrai išlaikė savaitę, kas - man asmeniškai - yra tiesiog stebuklinga!
Labai dėkoju Vitrina Pro už galimybę išmėginti šiuos nuostabius ilgalaikius nagų lakus!
                                                                                                  Emilijs Gorskytė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą