Moringos serumo paslaptys

Moringos serumo paslaptys

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

LENDAN Ethernal Moringa

Lendan kompanija pristato priemonių asortimentą, kuris yra praturtintas itin gerai vertinamu Moringos aliejumi, natūralių antioksidantų, vitaminų ir mineralų šaltiniu. Produktai yra skirti geriau apsaugotiems, atstatytiems, sveikai atrodantiems ir žvilgantiems plaukams. Atstatančių priemonių liniją intensyviai plaukų priežiūrai sudaro šampūnas, kaukė ir plaukų aliejukas.

Gyvybės medis

Šis aukštos kokybės aliejus, išgaunamas iš Moringos medžio vaisių, taip pat vadinamas super maistu, kadangi sudėtyje gausu oleino rūgšties, Omega 3 sočiųjų rūgščių ir vitaminų A, C ir E. Taipogi, medžiaga yra praturtinta mineralais, taninais ir karbolio rūgštimis, kurie yra labai naudingi odai ir plaukams. Aliejinė Moringa, kilusi iš Himalajų, kuri taip pat yra vadinama “stebuklingu medžiu”, pasižymi farmacinėmis ir maitinančiomis savybėmis. Šio, tradiciškai vadinamo “gyvybės medžio” aliejus yra išgaunamas iš šio medžio sėklų. Moringos medžio autentiškas eliksyras, kuris drėkina, maitina ir apsaugo iš vidaus.

Išgavimo procesas

Moringos aliejus išgaunamas šalto spaudimo technologija, Aliejinės Moringos medžio sėklos yra spaudžiamos išcentrinės jėgos mašinomis. Šis metodas išsaugo svarbiausia sėklų savybes, taip išgaunamas aukštos kokybės aliejus be priemaišų. 100 ml šalto spaudimo aliejui išgauti reikia apie 1700 Moringos medžio sėklų.

Ekspertų patarimai

 

Nauda plaukams:

Drėkinamasis poveikis

Padidina vandens išsaugojimą plauko pluošte, sumažina plaukų išsausėjimą bei suteikia elastingumo ir švelnumo, plaukai

tampa šilkiniai ir lengvai valdomi.

 

Antioksidacinis poveikis

Apsaugo plauko pluoštą nuo išorinių veiksnių, tokių kaip užterštumas, laisvieji radikalai ir UV spinduliuotė. Sulėtina oksidacijos procesą, atstato plaukus ir suteikia ryškumo bei žvilgesio.

 

Maitinantis poveikis

Atstato pažeistas vietas stipriu maistinių medžiagų ir vitaminų užtaisu, taipogi stiprina plaukus ir stimuliuoja natūralų jų augimą. Apsaugo nuo formavimo įrankių karščio daromos žalos bei mažina galiukų skilinėjimą.

 

Geriausias draugas barzdos priežiūroje

Moringos aliejus suminkština, pamaitina ir stiprina barzdos plaukus. Ši priemonė suminkština, kondicionuoja bei padeda kontroliuoti pavienius plaukelius. Sumažina skilinėjančių galiukų atsiradimą.

Kadangi aliejukas pamaitina, sudrėkina, suteikia švelnumo ir blizgesio barzdai bei veido odai, ši priemonė tapo viena pagrindinių drėkinimo priemonių barberių salonuose.

Kvapas su jasminų natomis ir vanile turi atpalaiduojančių savybių, kurios sumažina stresą ir ramina.

Nauda odai:

Maitinantis poveikis

Kadangi sudėtyje gausu oleino rūgšties, Omega 3 sočiųjų rūgščių ir vitaminų A, C ir E, aliejus maitina odą.

Minkštinantis poveikis

Dėka švelnios ir šilkinės aliejuko tekstūros, ši priemonė suminkština odą, ypač labai išsausėjusias vietas.

Apsauginis poveikis

Moringa aliejus sukuria ploną plėvelę, kuri apsaugo odą nuo išorinio poveikio, antioksidacinės savybės apgina nuo laisvųjų radikalų, kurie gali pažeisti mūsų odą.

Taukmedžio sviestas – aktyvus ingredientas Ethernal Moringa kaukės sudėtyje.

Didelis kiekis vitaminų A ir E bei augalinės kilmės riebalų rūgščių giliai maitina plaukų pluoštą, sukuria apsauginį sluoksnį, kuris išsaugo drėgmę plauko viduje ir pripildo prarastomis medžiagomis. Vitaminas E suteikia antioksidacinį poveikį, taip apsaugo plaukus nuo laisvųjų radikalų ir UV spinduliuotės. Plaukai tampa elastingi, pamaitinti ir atrodo sveikai.

Ethernal Moringa šampūnas

Šio šampūno sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, gausu Moringos aliejaus.

Lendan kreminės tekstūros šampūnas švelniai išvalo plaukus ir, dėka didelio kiekio antioksidantų, atstato juos iš vidaus. Tinka intensyviai plaukų priežiūrai ir švelniam valymui. Priemonė praturtinta maistinėmis medžiagomis ir mineralais, kurie stiprina, drėkina ir kontroliuoja plaukus.

Kaip naudoti: Paskirstykite mažą kiekį šampūno ant drėgnų plaukų. Pirštų galiukais švelniai įmasažuokite. Nuplaukite drungnu vandeniu, toliau naudokite Ethernal Moringa kaukę.

Profesionalo patarimas: Jei turite plonus plaukus, procesą atlikite atvirkščiai, pirmiausia užtepkitekaukę, tuomet perplaukite šampūnu, taip išgausite daugiau apimties be plaukų pūtimosi.

Galite rinktis iš skirtingų dydžių pakuočių: 100ml, 300ml.

Ethernal Moringa plaukų kaukė

Šios kaukės sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, gausu Moringos aliejaus ir taukmedžio sviesto.

Glotnios ir kreminės tekstūros kaukė intensyviai plaukų priežiūrai. Priemonė formulėje esantis Moringos aliejus ir Taukmedžio sviestas, kurie turi didelį kiekį maistinių medžiagų, mineralų ir tokių antioksidantų kaip vitaminas E, maitina, atstato ir atnaujina plaukus. Tai – puikiai subalansuotų natūralių aktyviųjų ingredientų derinys plaukų atsatymui.

Kaip naudoti: Nusausinkite šlapius plaukus rankšluosčiu, užtepkite nedidelį kiekį kaukės ir paskirstykite per visa plaukų ilgį, palikite veikti 2 arba 3 minutėms. Švelniai įmasažuokite ir nuplaukite drungnu vandeniu.

Galite rinktis iš skirtingų dydžių pakuočių: 50ml, 500ml

Ethernal Moringa Aliejus

Šio aliejuko sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, gausu Moringos aliejaus.

Universalus aliejus praturtintas visomis svarbiausiomis Moringos medžio sėklų savybėmis. Pamaitina, drėkina, suteikia blizgesio ir atstato. Lengva ir greitai įsigerianti formulė skirta drėkinimui bei švelnumui suteikti. Tinka naudoti plaukams, barzdai ir odai. Aliejukas apgaubia plauką apsauginiu sluoksniu, kuris turi UV filtrą, atkuria skilinėjančius galiukus, mažina pūtimąsi. Šis serumas tinka labai pažeistiems plaukams, visiems odos tipams bei yra nepakeičiama priemonė kirpyklose.

Kaip naudoti:

PLAUKAI: Mažą kiekį produkto paskirstykite delnuose ir užtepkite ant sausų arba drėgnų plaukų, atkreipkite dėmesį į labiausiai pažeistas plaukų vietas. Džiovinkite ir formuokite plaukus įprastai.

ODA: Kosmetiniu vatos diskeliu paskirstykite produktą ant švarios odos.

BARZDA: Paskirstykite mažą kiekį produkto delnuose, įmasažuokite aliejuką į barzdą. Naudokite pirštus ir “iššukuokite” barzdą arba naudokitės šepečiu suformuoti norimą formą.

Galite rinktis iš skirtingų dydžių pakuočių: 10ml, 100ml

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą