Lūpų balzamas iš SALERM

Lūpų balzamas iš SALERM

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Aprašymas: Salerm lūpų balzamas yra drėkinantis ir lupas saugantis balzamas su SPF30 apsauga. Jis ne tik drėkina, apsaugo, bet ir atstato susgirdusias, išsausėjusias lūpas. Šio lūpų balzamo sudėtyje yra Vitamino E, bičių vaško, vynuogių kauliukų aliejaus, taukmedžių sviesto, jojoba aliejaus, lanonino ir bičių vaško. Šis balzamas be parabenų ir be gliuteno. Lūpų balzamo kiekis 4 g, kaina 2,75 € . 

Vitamino E apsauginės savybės, neleidžiančia pažeisti lupų odos laisviesiems radikalams ir kitiems išorės veiksniams. 

Taukmedžio sviestas, kurio sudėtyje yra vitaminų ir mineralų A, E ir F padeda atjauninti, drėkinti ir nuraminti odą ir pasižymi puikiomis regeneruojančiomis savybėmis. Nepriklausomi tyrimai parodė jo gebėjimą stimuliuoti kolageno gamybą, padedantį kovoti su raukšlėmis ir lūpų kontūro trūkumais.

Lanonino ir bičių vaško sudėtyje yra daug riebalų rūgščių, todėl jos intensyviai maitina lūpas ir sukuria apsauginį barjerą, kuris sulaiko drėgmę ir atstato optimalią hidrataciją.

Jojoba aliejus lengvai absorbuojamas natūralus aliejus giliai hidratacijai. Su riebalų rūgštimis atkuria natūralią odos lipidų gamybą ir palaiko lūpų bei jos kontūro mitybą ir hidrataciją.

Vynuogių kauliukų aliejus suteikia atkuriamąjį poveikį. Sudėtyje yra antioksidantų, tokių kaip polifenoliai, kuris randamas vyne ir kuris padeda kovoti su oksidaciniu lūpų senėjimu.

lip

Mano nuomonė: Šis lupų balzamas man patiko ir tiko. Jis malonaus medaus ir citrusų kvapo, puikiai drėkina ir apsaugo lūpas. Lūpos tampa ypač minkštos ir sudrėkintos. Šis balzamas turi truputį šadantį efekta, kas man labai patinka. Taip pat jis ant lupų išlieka gan ilgą laiką, todėl nereikia tepti daug ir dažnai. Asmeniškai lūpų balzamą naudoju pagal poreikį ir kiekvieną vakarą prieš einant miegoti. Šis balzamas tikrai neišsausina lūpų. Beje, jo sudėtis tikrai superinė, man ypač patinka, kad sudėtyje yra taukmedžio sviesto ir vynuogių kauliukų aliejaus, kurie pasižymi drėkinančiomis savybėmis. Tad tikrai rekomenduoju šį produktą ieškančioms tikrai puikaus lupų balzamo. Kai rinkoje yra toks didelis pasirinkimas, tikrai neapsirinksite įsigiję šį balzamą.

                                                                              Aistė Kryžanovskė

Prisijunkite, kad komentuoti

Susiję produktai

Pridėti komentarą