Lendan Ultra Repair ir Ultra Shine serumai + Extra Liss plaukų kaukė ir šampūnas

Lendan Ultra Repair ir Ultra Shine serumai + Extra Liss plaukų kaukė ir šampūnas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Neseniai teko išbandyti VitrinaPro parduotuvės naujieną   Lendan Care Series „Recovery“ serumus plaukams. Tai du skirtingo poveikio, itin koncentruoti serumai, ypatingai tinkantys sausiems, pažeistiems, lūžinėjantiems, nusilpusiems ir gyvybingumą praradusiems plaukams. Be abejo, žiemos metu papildoma priežiūra nepakenks turbūt nė vienam plaukų tipui.

ULTRA REPAIR serumas

„Ultra Repair“ – tai atkuriamasis serumas su augalinės kilmės kamieninėmis ląstelėmis, keramidais, provitaminu B5 ir vitaminu E. Serumas atkuria plaukus ir atstato plauko struktūrą. Serumai yra buteliukuose po 10 ml, kurių užtenka vienam kartui, o pagal gamintojo pateikiamą informaciją poveikis matomas net iki 10 plovimų.

ULTRA SHINE serumas

„Ultra Shine“ – tai spindesio suteikiantis serumas su deimantų dulkėmis, jojoba aliejumi ir baltųjų vynuogių ekstraktu. Ši priemonė apsaugo plauko struktūrą dėl aktyvaus aminorūgščių komplekso ir baltųjų vynuogių sėklų ekstrakto ir, žinoma, kaip byloja ir pats pavadinimas – suteikia plaukams nuostabaus spindesio.

Naudojimas

Abu serumus galima naudoti skirtingais būdais – po vieną arba kartu, kombinuoti. Naudojimo būdą galima pasirinkti priklausomai nuo to, kiek turite laiko ir kokia yra plauko būklė. Pavyzdžiui, ULTRA REPAIR serumą galima naudoti kaip plaukų kaukę – išplovus plaukus šampūnu ir nusausinus rankšluosčiu, reikėtų užtepti serumą ant plaukų ir palaikyti 10 minučių. Aš rinkausti kombinuoto veikimo metodą, kai serumas maišomas su to pačio gamintojo (Lendan) plaukų kauke. Taip plaukas yra atstatomas serumo dėka, bet įgauna ir kaukės poveikį, todėl yra visapusiškai puoselėjamas.

Šiai grožio  procedūrai taip pat naudojau Lendan Care Series „Extra Liss“ glotnumo suteikiantį šampūną ir plaukų kaukę. „Extra Liss“ priemonių serija yra skirta garbanotiems, nepaklusniems plaukams. Mano plaukai stori, linkę šiauštis, todėl nusprendžiau išbandyti būtent šią liniją.

Trumpai apie „Extra Liss“ seriją – kvapas malonus, primena kitas profesionalias plaukų priemones. Šampūnas gerai išplauna plaukus, gan smarkiai putoja. Apie „Extra Liss“ glotninamąją plaukų kaukę daug  pasakyti negaliu, nes jos vienos dar neišbandžiau, naudojau ją maišymui su ULTRA REPAIR serumu. Man galbūt norėtųsi, kad kaukės tekstūra būtų „sunkesnė“ ir tirštesnė, kadangi paskirtis – glotninti plaukus, palengvinti iššukavimą. Na, bet ant pakuotės nurodyta, kad naudojant vien kaukę, priemonę reikėtų laikyti apie 2-3 minutes, o tai yra pakankamai trumpas laiko tarpas kaip plaukų kaukei. Spėju, kad ši kaukė yra lengvesnės tekstūros, nes yra tinkama dažnam naudojimui, galbūt ją galima naudoti vietoj kondicionieriaus.

Išplovus plaukus „Extra Liss“ glotninamuoju šampūnu, į indelį sumaišiau ULTRA REPAIR serumą su Lendan plaukų kauke. Serumas kaukę nudažė vos melsvai, ji įgavo tokio saldaus ir svaigaus aromato.  Tekstūra – švelni, kreminė, bet ne per daug tiršta.

Atkreipiau dėmesį, kad po plovimo šampūnu, plaukai ties šaknimis kai kur labai susivėlė, tačiau tepant pasigamintą plaukų kaukę, jautėsi, kad plaukai akimirksniu minkštėja ir glotnėja. Pagal visas rekomendacijas užsidėjau dušo kepuraitę ir galvą šiltai apvyniojau, kad kaukė kuo puikiau atliktų savo darbą. Po 10 minučių gerai išskalavus plaukus, šie buvo minkštutėliai ir švenutėliai. Per mikroskopą pažiūrėti dėl plaukų atstatymo negaliu, tačiau ką galiu pasakyti – plaukai puikiai sudrėkinti, pamaitinti ir kur kas glotnesni nei prieš tai. Tačiau papildomai palepinti plaukus, o ypač sausesnius galus vis tiek norėjosi – ar dėl įpročio, o gal tikrai dar iki pilnos laimės trūko tos „vyšnios ant torto“. Kitaip tariant, reikia tepti ULTRA SHINE serumą.

Ultra Shine serumas – švelnumo ir spindesio efektas

ULTRA SHINE serumas, visų pirma, mane nustebino savo kvapu, kuris man be galo patiko. Galiu nuoširdžiai pasakyti, kad dar nesu bandžiusi taip maloniai kvepiančios kosmetikos priemonės. O kvapą sudaro: kivio, meliono, obelų žiedų, žemuogių, rožių, pakalnučių, aviečių, vanilės ir karamelės natos. Toks gan moteriškas miksas, kuriame, spėju, mane užkabino tos gaivios vaisių natos.

Anot gamintojo ULTRA SHINE serumą irgi galima maišyti su plaukų kauke ir nuplauti, tačiau taip pat galima nauodoti kaip nenuplaunamą serumą, tepant ant drėgnų švarių plaukų. Būtent šį būdą aš ir išbandžiau. Serumų dėžutėje buvo pipetės antgalis, kurį galima užmauti ant buteliuko, ir taip priemonę lengviau paskirstyti ant plaukų. Tačiau atsargiai tepant galima apsieiti ir be jo. Mano plaukai gan ilgi ir jau paskirsčius ant plaukų mažiau nei pusę buteliuko galvojau: „Gal jau užteks..?“ Tačiau ULTRA SHINE serumo tekstūra skysta, labai maloni, greitai susigerianti, todėl ant plaukų puikiai pasiskirstė visas buteliukas. Plaukų tikrai neapsunkina, nesulipina ir nesuriebina, tačiau suteikia nuostabaus švelnumo ir glotnumo. Suėmus plaukus į rankas, atrodė, kad iš mano storų ir kartais sunkiai tramdomų plaukų liko glotni ir tiesi kasa.

Pilnam efektui pamatyti išsidžiovinau ir minimaliai ištiesinau plaukus žnyplėmis. Iki kito plovimo vis norėjosi liesti plaukus, nes šie labai švelnūs ir minkšti, įgavę spindesio ir to užburianti ULTRA SHINE serumo kvapo. Net gaila pasidarė, kad dabar karantinas ir nelabai kur galima išeiti su taip gerai atrodančiais plaukais. :)




Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą