LENDAN PLEX FORTE profesionalus plaukų kaukės rinkinys

LENDAN PLEX FORTE profesionalus plaukų kaukės rinkinys

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Išbandžiau "Lendan" profesionaliam naudojimui skirtą plaukų kaukę ir likau maloniai nustebinta. Prisipažinsiu, esu bandžiusi daugybę plaukų priežiūros priemonių, kurių prašmatnios ir - nelabai :} , etiketės žada: "žvilgantys plaukai vos per akimirksnį", bet deja, geriausiu atveju, žvilga tik įpakavimas... Pažinties su "Lendan" istorija kiek kitokia. Solidžiai atrodantis įpakavimas (tinka ir dovanai!) yra tik viso malonumo pradžia. Atidarius pakuotę akį iškart patraukia 6 ampulės su aliejukais. Aliejukai - dalykas geras, bet kyla klausimas, ar tik aliejukai išties gali padėti pažeistam plaukui per trumpą laiką? Trumpą laiką miniu ne todėl, kad neturiu daug kantrybės ir "visko noriu iškart", bet todėl, kad gamintojai greitus ir efektyvius rezultatus žada po 1-2 naudojimų, o viršyti 4 kartų dozę per mėnesį išvis nerekomenduojama.
Taigi, kaip visa tai veikia? Rinkinyje yra 6 ampulės, indelis maišymui ir mentelė. Į indelį supilamas vienos ampulės turinys ir pripilama vandens iki pažymėtos ribos (vietoj vandens galima naudoti tos pačios linijos kondicionierių), tuomet indelį reikia suplakti arba turinį maišyti mentele iki kol aliejus pavirsta į įprastą plaukų kaukių konsistenciją (užtrunka vos minutę). Tuomet kaukė ant drėgnų plaukų aplikuojama mentele ir paliekama 5 minutėms, kad priemonė gerai absorbuotųsi į plaukus, o tada nuplaunama vandeniu, kaip įprasta. Išsiplovusi galvą nusprendžiau leisti plaukams išdžiūti natūraliai, nes "Lendan" žada ir plaukų džiūvimo trukmės sutrumpėjimą. Šiuo "pažadu" tikėjau mažiausiai, nes mano plaukai natūraliai džiūsta mažiausiai pusvalandį net vasarą... Bet! "Lendan" vėl neleidžia pasitvirtinti mano skeptiškoms mintims ir aš vėl neturiu progos garsiai ištarti: "taip ir galvojau...", nes net MANO plaukai išdžiuvo per 10 min., o tai yra bent 3 kartus greičiau nei įprastai! Negana to, priėjusi prie veidrodžio vėl turėjau išsižioti iš nuostabos, nes plaukai buvo susigarbanoję TOBULAI vos nuo vienos priemonės, nenaudojant jokių garbanojimų priemonių ar difuzoriaus džiovinimui. Garbanėms įprasta, jog norint turėti aiškios struktūros, nepasišiaušusius plaukus, reikia naudoti galybę produktų, kurie drėkintų, bet neapsunkintų plaukų, tuomet naudoti formuojančias priemones ir pan., taip praleidžiant bent valandą laiko prieš veidrodį, bet tik ne šįkart. Vos VIENAS galvos plovimas ir plaukai atrodo nuostabiai. Negana to, plaukų galiukai iškart tampa gyvybingesni ir minkštesni, be to, rašoma, kad šis produktas apsaugo nuo KARŠČIO. Nenaudojau plaukų formavimui skirtų įrankių, kuriems reikia karščio, bet ši funkcija vis tiek pasitarnavo vaikštinėjant lauke, plieskiant kaitriai saulei, kai plaukų nedengia joks apdangalas... Apibendrinant galima teigti, kad šis produktas yra idealus greitam, VEIKSMINGAM plaukų atstatymui, o ypač vasarą, kai plaukus žaloja intensyvi saulė, bet skirti daug brangaus atostogų laiko maksimaliai plaukų priežiūrai taip pat nesinori... 
P. S. Nors kaukė skirta profesionaliam naudojimui, jos paruošimas ir aplikavimas yra labai paprastas, nes produktas iš anksto suskirstytas reikiamais kiekiais, yra gradacijos linijos, kurios neleidžia "padauginti" produkto.
P. P. S. Produkto kvapas primena mėtinius ledus. :}}

                                                                     

                                                                     Gabija Bliūdžiūtė
 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą