Lendan firmos veido kremas Vitamin Forza C

Lendan firmos veido kremas Vitamin Forza C

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Norėčiau pasidalinti savo įspūdžiais apie Lendan firmos veido kremą Vitamin Forza C. Lendan - Ispanijoje įsikūręs gamintojas, stipriai išplėtęs savo produkciją Europoje bei Amerikoje. Jų produkcijoje dominuoja plaukų priežiūros priemonės, tačiau taip pat gaminami ir veido bei kūno priežiūros produktai. 
Lendan Vitamin Forza C kremas - tai maitinanti, atstatanti ir drėkinanti priemonė kasdienei veido odos priežiūrai. Kremas turi kovos su laisvaisiais radikalais funkciją - tai reiškia, jog pristabdo odos senėjimą. 
Šis kremas pateikiamas nedidelėje 30ml talpos ryškioje tūbelės formos pakuotėje. Tai padaro kremo naudojimą ir dozavimą labai paprastu, be to toks kremo įpakavimas yra higieniškesnis ir ilgiau išlaiko savo gerąsias savybes, nei kremai atsukamuose indeliuose, nes taip priemonė gauna mažiau kontakto su oru bei mūsų rankomis. Kremo reikia nedaug, tad šios pakuotės turėtų užtekti ilgam laikui. 
Jo sudėtyje yra apelsinų koncentratas, natūralus vitaminas C bei daug kitų naudingų vitaminų: A, B1, B2, B6, H, PP, kurie užtikrina visapusį veido odos atstatymą. Kremas tinkamas visiems odos tipams, yra lengvos kreminės tekstūros, bei gali būti naudojamas kasdien ryte ir vakare ant sausos ir švarios veido odos.
lendancream

Mano veido oda mišri, šiek tiek linkusi į raudonį, tad būdavo gan sunku išsirinkti tinkamą veido kremą. Todėl gavus pasiūlymą išbandyti šią priemonę, labai apsidžiaugiau. Kremas itin lengvos konsistencijos, užtepus jo oda neatrodo riebi, kremas labai lengvai pasiskirsto ir greitai įsigeria. Jo kvapas švelnus ir labai malonus, kvepiantis citrusiniais vaisiais. Naudojau šį kremą apie mėnesį laiko, ir pastebėjau, jog sumažėjo pavienių spuogelių, nes kremas nepadengia veido lyg plėvele, leidžia odai kvėpuoti. Taip pat šiek tiek mažėja  veido raudonis. Labai džiaugiuosi, kad jį galima naudoti ir vakare ir ryte, nes priemonė turi SPF apsaugą ir dienos metu saugo veido odą nuo kenksmingų saulės ultravioletinių spindulių bei tuo pačiu stabdo odos senėjimą. Su džiaugsmu galiu teigti, jog tai mano kol kas mėgstamiausias išbandytas veido kremas!  

Ačiū Vitrina Pro komandai už pasiūlymą išbandyti šią puikią priemonę.
                                                                                                  Agnė Lučkaitė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą