Kuriuos plaukų dažus pasirinkti ?

Kuriuos plaukų dažus pasirinkti ?

By : blog - Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kuriuos plaukų dažus pasirinkti?

 

Norite išsirinkti labiausiai jūsų poreikius atitinkančius plaukų dažus? Turite specialių plaukų spalvos ar produktų sudėties reikalavimų? „Vitrina PRO“ prekiauja net 8 skirtingų prekės ženklų plaukų dažnais, todėl pritaikysime sprendimą net patiems išrankiausiems. Toks asortimentas, esantis vienoje vietoje, taupo jūsų laiką, kurį paprastai skirtumėte paieškoms.  

Kokius plaukų dažus rasite Vitrina PRO parduotuvėse?

 

Ieškote ilgalaikių, o gal pusiau ilgalaikių plaukų dažų? Dairotės ypač ryškių spalvų, o galbūt priešingai, norite itin natūralios plaukų spalvos? Domina geriausias kainos ir kiekio santykis? Turimas asortimentas atlieps tiek profesionalų, tiek dažančių plaukus namie, poreikius. 

 

„Luxury“ – populiariausi itališki plaukų dažnai, itin platus spalvų asortimentas

plaukų dažai

Tai ilgalaikiai plaukų dažai, kurie naudojami jau daugiau nei 20 metų. Laiko patikrinta, kokybiška itališka produkcija. Šie produktai naudojami profesionaliai, kirpėjų bei stilistų, taip pat tinka dažyti namie.

Spalva. „Luxury“ plaukų dažai puikiai šviesina nuo 2-3 tonų iki 4-5, jei drauge naudojamas ir superšviesintojas. Šis prekės ženklas turi ypatingai plačią plaukų spalvų paletę, todėl galima džiaugtis išraiškingų ir itin tiksliai priderinamu plaukų atspalviu. Plaukų dažnai pagaminti naudojant mikropigmentacijos technologiją, kurią sudaro žemas amoniako procentas, baltosios arbatos ekstraktas ir orchidėjų aliejus. Ši patikrinta technologija leidžia išgauti puikų rezultatą, užtikrinti spalvos intensyvumą, kuris išlieka ilgą laiką ir kartu tausoti jūsų plaukus dėl sumažinto amoniako kiekio dažų sudėtyje. Šis produktas puikiai nudažo žilus plaukus. 

Sudėtis. Per ilgus darbo metus „Luxury“ prekės ženklo komanda atrado optimalią formulę, tad šie plaukų dažai  turi aukštos kokybės pirmarūšes medžiagas ir aktyvius ingredientus, kurie užtikrina ne tik spalvos tikslumą, bet ir pasižymi plauką gydančiomis savybėmis. Baltoji arbata slopina plauko senėjimą, o orchidėjų aliejus turi drėkinančių ir maitinančių savybių. Šie plaukų dažai atstato ir apsaugo kapiliarinę  plaukų dalį, taip plaukai tampa švelnūs ir spindintys.

Kaina. Šių plaukų dažų pakuotės tūris 100 ml, tad lyginant su plaukų dažų kaina, tai puikus kainos ir kokybės santykis. 

Komplektas. Šie plaukų dažai turi būti maišomi su oksidantu, kurį reikia įsigyti papildomai. 

New Salerm Vison – rasite itin populiariausias spalvas

plauku dazai

„New Salerm Vison“ – tai ilgalaikiai, ispaniški plaukų dažai. Šis prekės ženklas pasižymi ypač populiariomis spalvomis, kurias dažnai renkasi tiek profesionalai, tiek žmonės, patys savarankiškai namuose dažantys plaukus. 

Spalva. Siūlome labai platų plaukų spalvų pasirinkimą, iš kurių pačios populiariausios šviesiaplaukėms – 10.12 (pearly platinum blond) ir 12.112 (copenhague blond). Šių plaukų dažų gamybos technologija užtikrina gilų spalvos įsiskverbimą, stabilumą ir 100% plauko užpildymą spalva. 

Sudėtis. Šie plaukų dažai ne tik pripildo plauką pigmentu, bet ir pasirūpina jo įvairiapusiu puoselėjimu. Produkto sudėtyje yra kviečių gemalo, ricinos ir migdolo aliejus. Šie aliejai ne tik padeda išgauti maksimalų spalvos efektą, bet drauge ir maitina plaukus, padarydami juos itin švelnius. Amoniako kiekis dažuose yra smarkiai sumažintas. Rezultatas po dažymo - kokybiška ir ilgalaikė spalva ir natūralus, akivaizdžiai pastebimas, spindesys.

Kaina. Pakuotė yra 75 ml. talpos, kainos santykis lyginant su tūriu ir kitaip produktais nežymiai aukštesnis. 

Komplektas. Šie ilgalaikiai plaukų dažai turi būti maišomi su oksidantu, kurį reikia įsigyti papildomai.

„Viba“ plaukų dažai – puikus pasirinkimas dažantiems namie

„Viba“ plaukų dažai

„Viba“ - tai ilgalaikiai, itališki plaukų dažai. Tai puiki alternatyva tiems, kurie plaukų dažus perka prekybos centruose, nes produktas atitinką jų kainą, tačiau tai yra profesionalios kokybės dažai. Kviečiame rinktis iš daugiau nei 50 atspalvių.

Spalva. „Viba“ plaukų dažų sudėtis užtikrina maksimalų veikimą, intensyvią ir kokybišką plaukų spalvą. 

Sudėtis. Šie plaukų dažai pasižymi ne tik efektyvia plaukų dažymo spalva, bet taip pat praturtinti Argano aliejumi, kuris plaukams suteikia žvilgesio ir elastingumo, bei medetkų ekstraktu kuris pasižymi prieš uždegiminėmis savybėmis, minkština galvos odą, aprūpina plaukus drėgme bei juos apsaugo. Plaukų dažuose taip pat yra vitamino A, E, F ir Omega-3 bei Omega-6, kurie maitina sausus, lūžinėjančius ir pažeistus plaukus.

Kaina. Šie plaukų dažai pasižymi ypač gera kaina atsižvelgiant į produkto tūrį. Tai profesionalūs dažai už įprastų plaukų dažų kainą. 

 

Komplektas. Šie ilgalaikiai plaukų dažai turi būti maišomi su oksidantu, kurį reikia įsigyti papildomai.

 

„Biokera natura“ – maksimaliai natūralios sudėties ilgalaikiai plaukų dažai

biokera plaukų dažai

„Biokera natura“  – tai ilgalaikiai, ispaniški plaukų dažai. Be abejonės, tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško kuo natūralesnės plaukų dažų sudėties, tinkančios ir jautrią galvos odą turintiems vartotojams. 

 

Spalva.  Šie plaukų dažai leidžia ne tik rūpintis savo plaukais, be ir užtikrinti efektyvią plaukų spalvą.  „Biokera natura“ garantuoja 100 procentinį žilų plaukų padengimą ir platų įvairių atspalvių pasirinkimą.

Sudėtis. Šie dažai yra sukurti aliejinio pagrindo technologija. Be parabenų, silikonų, PPD ir be rezorcinolio, tad nealergizuoja galvos odos ir tinkami naudoti turintiems jautrią odą. Sudėtyje yra įvairių aliejų, kurie pasirūpina ir jūsų plaukų puoselėjimu bei sveikata. Migdolų aliejus ypatingai maitina plauką. Argano aliejus suteikia nuostabų spindesį. Makadamijų aliejus padeda dažams pasiekti giliausius plauko sluoksnius ir užpildyti jį spalva. Kviečių gemalų aliejus užtikrina kokybišką plaukų dažų padengimą ant jūsų plaukų. Aviečių aliejus užrakina spalvą ilgam ir apsaugo plauką nuo UV spindulių. Ir galiausiai, sudėtyje yra ricinos aliejaus, kuris drėkina ir glotnina plauką. 

Kaina. Pakuotę sudaro 70 ml. Vertinant turtingą plaukų dažų sudėti, produkto kaina yra itin patraukli. 

 

Komplektas. Šie ilgalaikiai plaukų dažai turi būti maišomi su oksidantu, kurį reikia įsigyti papildomai.

 

 

„Vera Color“ – praturtini organiškais ingredientais ir maksimaliai natūralia sudėtimi

 

vera color plauku dazai

„Vera Color“ - tai ilgalaikiai, itališki plaukų dažai. Šis produktas yra priskiriamas vieniems natūraliausių dažų, savo sudėtyje visiškai neturintis amoniako. Puikiai tinka turintiems jautrią galvos odą.

 

Spalva.  Platus spalvų asortimentas įvairių atspalvių plaukams. Puikiai padengia ir nudažo žilus plaukus. Šie plaukų dažai padeda išgauti sodrias, ryškias plaukų spalvas.

Sudėtis. Plaukų dažų sudėtis yra maksimaliai natūrali. Juose visiškai nėra amoniako. Sudėtyje esantis argano aliejus plaukams suteikia nuostabų, natūralų spindesį, plaukai atrodo itin sveiki ir gyvybingi. 

Kaina. Pakuotę sudaro 100 ml. produkto. Dėl maksimalaus pakuotės kiekio ir vertės  santykio plaukų dažai yra optimalios kainos.

 

Komplektas. Šie ilgalaikiai plaukų dažai turi būti maišomi su oksidantu, kurį reikia įsigyti papildomai.

 

„La Riche“ – pusiau ilgalaikiai plaukų dažai labai ryškioms spalvoms

la riche plauku dazai

„La Riche“ – šis Didžiosios Britanijos prekės ženklas pasižymi tuo, jog jų naudojimui nereikalinga papildomai pirkti oksidanto, tačiau galima nesudėtingai išgauti labai ryškias spalvas. Tai pusiau ilgalaikiai plaukų dažai.

 

Spalva.  Šie plaukų dažai padeda išgauti itin ryškias, intensyvias ir išskirtines plaukų spalvas. Produktas pasižymi tuo, jog nudažytų plaukų spalva išlieka ne visam laikui, tačiau palaipsniui spalva silpsta. Tinkama dažyti ir visai galvai ir tik plaukų sruogoms. Spalva laikosi vidutiniškai nuo 2 iki 4 savaičių. Visos spalvos gali būti maišomos tarpusavyje, todėl galite išgauti naujas, paletėje nesančias, spalvas. 

Sudėtis. Gausiai ryškių pigmentų prisotintas kremas garantuoja intensyvią ir ryškią spalvą. Naudojant šiuos dažus nereikia naudoti peroksido, todėl plaukai yra maksimaliai tausojami.  

Kaina. Pakuotę sudaro 88 ml. produkto. Tačiau jiems nereikia įsigyti oksidanto, todėl bendroje sumoje plaukų dažų kaina tampa itin patraukli.

 

Komplektas. Šiems pusiau ilgalaikiams dažams oksidantas nereikalingas.

 

„Crazy Colour“ pusiau ilgalaikiai ryškios spalvos plaukų dažai

crazy color plauku dazai

Šie,  Didžiosios Britanijos prekės ženklo, pusiau ilgalaikiai plaukų dažai išsilaiko plaukuose itin ilgai. Tai itin ryškių ir koncentruotų spalvų paletė. Geriausi rezultatai gaunami ant nušviesintų plaukų. 

Spalva.  Šie plaukų dažai padeda išgauti itin ryškias plaukų spalvas, kurios išsilaiko iki 9 savaičių. Visas spalvas galima maišyti tarpusavyje, tad eksperimentuokite, būkite kūrybiški, galimybės išgaunant naujus, įdomius atspalvius – neribotos!

Sudėtis. Gausiai ryškių pigmentų prisotintas kremas garantuoja intensyvią ir ryškią spalvą. Naudojant šiuos dažus nereikia naudoti peroksido, todėl plaukai yra maksimaliai tausojami.  

Kaina. Pakuotę sudaro 100 ml. produkto. Tačiau jiems nereikia įsigyti oksidanto, todėl bendroje sumoje plaukų dažų kaina tampa itin patraukli. 

 

Komplektas. Šiems pusiau ilgalaikiams dažams oksidantas nereikalingas.

 

„HD Colours“ – ilgai išsilaikanti, ryški plaukų spalva

hd color plauku dazai

„HD Colours“  – tai pusiau ilgalaikiai, ispaniški plaukų dažai. Tai ne tik ryškios, be ir ilgai išsilaikančios plaukų dažų spalvos, visiškai nenaudojant amoniako ir oksidanto.

Spalva. Yra itin tankaus pigmento, todėl išgauna ryškias plaukų spalvas. Skirtingai nei kiti pusiau ilgalaikiai plaukų dažai, „HD Colours“ išlieka ant plauko net po daugybinio plovimo ir atauga kartu su šaknimis.

Sudėtis. Dažuose esantys pigmentai prasiskverbia pro plauko kutikulę ir prisitvirtina giliausiuose plauko sluoksniuose ir taip užtikrina nepriekaištingą spalvos ryškumą ir ilgesnį jos išsilaikymą.

Kaina. Pakuotę sudaro 150 ml. produkto, nereikalingas oksidantas, todėl tai itin puiki kaina už ilgai besilaikančią plaukų spalvą.

 

Komplektas. Šiems pusiau ilgalaikiams dažams oksidantas nereikalingas.

 

Plaukai įgavo nepageidaujamą spalvą? Ne bėda. Naudokite „Color reverse“

color reverse isimti plauku spalva

Nepatiko pasirinkta plaukų dažų spalva? Norėjote eksperimentuoti, tačiau pasirinktas atspalvis nepasiteisino? Su „Color reverse“ tai ne problema. Šis produktas išims dažytų plaukų spalvą, jei naudojotės „Luxury“, „New Salerm Vison“, „Biokera natura“, „Viba“ ar „Vera color“.  Išimkite bet kokios dažytos spalvos pigmentą ir dažykite plaukus kita, pasirinkta spalva. „Color reverse“ neveikia natūralios plaukų spalvos, jis skirtas tik dažytų plaukų dažų spalvos išėmimui.

Verta paminėti, jog šis „Color reverse“ produktas gali būti ir puikus sprendimas žmonėms, kurie buvo nusidažę plaukus tamsiai ir nori persidažyti šviesiai. Tokiu atveju įprastai reikia balinti plaukus, kas tikrai gali pakenkti. Su „Color reverse“ spalvos išėmimas yra sveikesnis! Ši priemonė neišima jūsų natūralios plaukų spalvos, tik dažus. Produkte nėra amoniako, tad ši procedūra maksimaliai tausoja jūsų plaukus.

 

Kaip išsirinkti būtent jums tinkančius plaukų dažus?

 

Aptarėme nemažą plaukų dažų asortimentą. Tačiau išlieka klausimas, kokie plaukų dažai labiausiai tinka jums? Atliksime produktų palyginimą įvairiais pjūviais, po kurių neliks abejonių, kurie plaukų dažai atliepia visus poreikius. 

Ieškote priemonės, kuri pasieks net pačių šviesiausių tonų spalvas?

 

Didesniam nei 3 tonų šviesinimui geriausia būtų rinktis „Luxury“ prekės plaukų dažus, kadangi naudojant superšviesintoją, galima išgauti iki 4-5 tonais šviesesnę spalvą, o baltosios arbatos ekstraktas ir orchidėjų aliejus užtikrina šviesinamo plauko puoselėjimą, todėl intensyvus balinimas bus draugiškesnis. 

Kurie dažai geriausiai nudažo žilus plaukus?

 

Visi prekių ženklai padengia ir puikiai nudažo žilus plaukus. Vieni labiausiai giriamų – „Luxury“ produktai. Net ir patys natūraliausi plaukų dažai kaip „Biokera natura“ ir „Vera colour“ nepalieka žilų plaukų ir užpildo juos spalva giliai iš vidaus. 

Kurie ilgalaikiai dažai plaukuose išsilaiko ilgiausiai? 

 

Visi ilgalaikiai plaukų dažai išsilaiko plaukuose ilgai ir galite būti rami(-us), jog spalvos intensyvumo užteks iki sekančio, suplanuoto jūsų dažymo. Atrenkame ir parduodame tik kokybiškas prekes.

 

Kurie prekių ženklai turi didžiausią spalvų pasirinkimą? Kokios šviesių plaukų spalvos populiariausios?

 

Didžiausias pasirinkimas šiuo metu yra iš „New Salerm Vison“ ir „Luxury“ prekės ženklų. Šiuo metu vienos populiariausių šviesintų plaukų spalvų yra 10.12 (pearly platinum blond) ir 12.112 (copenhague blond) iš „New Salerm Vison“.

 

Kokius plaukų dažus rinktis, jei galvos oda itin jautri?

 

Esant jautriai galvos odai rekomenduojama rinktis „Biokera natura“ ir „Vero color“ plaukų dažus, kurie yra patys natūraliausi iš viso esamo asortimento. „Biokera natura“ produkcija yra be parabenų, silikonų, PPD ir be rezorcinolio, tad nealergizuoja galvos odos. „Vero color“ plaukų dažų sudėtis yra maksimaliai natūrali, yra organiškų ingredientų. Juose visiškai nėra amoniako, todėl tinka ir jautriai galvos odai. 

 

Norite nusidažyti itin ryškia, išskirtine spalva, ką rinktis?

 

Čia galime patarti žvelgiant iš kelių perspektyvų, priklausomai nuo to, kokios trukmės efekto norite. Pusiau ilgalaikiai itin ryškių spalvų plaukų dažai būtų „La Riche“ (išlieka iki 2-4 savaičių) ir „Crazy Colour“, (išlieka iki 9 savaičių), kurie nudažo itin sodriai, tačiau su kiekvienu plovimu spalva po truputį pasišalina. „HD Colours“ laikomas pusiau ilgalaikiais dažais, tačiau juos naudojant spalva laikosi ilgiau, nuauga kartu su plauko šaknimis. 

 

Kurie pusiau ilgalaikiai dažai plaukuose išsilaiko ilgiausiai?

 

Iš pusiau ilgalaikių dažų ilgiausiai spalva plaukuose išsilaiko su „HD Colours“ produktais.

 

Norite kuo natūralesnių dažų, kurie puoselėja plaukus?

 

Šiuo atveju kviečiame rinktis iš „Biokera natura“ ir „Vero color“ prekės ženklų. Jų sudėtis ne tik kiek įmanoma natūralesnė, bet kartu yra gausu plaukų sveikatą puoselėjančių sudėtinių elementų. „Vero color“  sudėtyje yra ir organinių ingredientų. Kaip ir minėjome anksčiau, tai puikus pasirinkimas jautrios galvos odos savininkams(-ėms). 

„Biokera natura“, kurių sudėtis praturtinta migdolų, makadamijų, kviečių gemalų, aviečių ir ricinų aliejais. Todėl plaukai tampa ne tik apsaugoti, pamaitinti ir spindintys, bet šie aliejai drauge padeda spalvai įsiskverbti į giliausius plauko sluoksnius. „Vero color“ sudėtyje esantis argano aliejus plaukams suteikia nuostabų, natūralų spindesį, plaukai atrodo itin sveiki ir gyvybingi.

 

Perkate dažus tiesiog prekybos centre? Kokia geriausia alternatyva už panašią kainą?

 

„Viba“ itališki ilgalaikiai plaukų dažai yra geriausia profesionali pamaina, jei plaukų dažams skiriate ne tiek daug dėmesio ir finansų, o įsigyjate tiesiog prekybos centre. Kviečiame už tą pačią kainą pirkti profesionalius, sodrią ir kokybišką spalvą užtikrinančius, plaukų dažus. Negana to, plaukų dažų sudėtyje gausu argano aliejaus, medetkų ekstrakto bei vitamino A, E, F ir Omega-3 bei Omega-6, todėl ne tik dažysite, bet ir puoselėsite.

 

Plaukų dažai turinys mažiau ar visai neturintys amoniako

 

„New Salerm Vison“, ir „Luxury“ ilgalaikiuose plaukų dažuose yra iki minimumo sumažintas amoniako kiekis, todėl plaukai yra labiau tausojami kiekvieno dažymo metu. „Vero color“, „HD Colours“,  „La riche“ ir „Crazy color“ amoniakas yra visiškai nenaudojamas. 

 

Kokius ilgalaikius dažus verta rinktis kainos atžvilgiu?

 

„Viba“ – pigiausios kainos ir puikių, ilgai išliekančių spalvų, dažų santykis.

„Luxury“ – ieškantiems tobulo kainos ir kokybės santykio. Tai populiariausi ir labiausiai liaupsinami ilgalaikiai plaukų dažai.

 

Gausus asortimentas, įvairus kainų santykis ir išskirtinių spalvų plaukų paletės – visa tai jūsų laukia „Vitrina Pro“ parduotuvėse. Jei reikia dar daugiu įrodymų, jog mūsų produktai verčia klientus šypsotis, kviečiame apsilankyti mūsų internetinės parduotuvės komentarų skiltyje! Mūsų tikslas sudarant parduodamų produktų pasiūlą – puiki kokybė, platus, kiekvieno klieno norus atitinkantis, pasirinkimas ir geriausios kainos.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą