Kurį plaukų serumą pasirinkti?

Kurį plaukų serumą pasirinkti?

By : blog - Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kurį plaukų serumą pasirinkti? 

Išsausėję, skilinėjantys ir trupantys plaukų galiukai - tai požymiai, kad plaukams neužtenka vien tik drėkinimo kondicionieriumi ar plaukų kauke. Visgi, dažnai prisibijome, kad patepus plaukus aliejuku ar serumu jie per greit susiriebaluos, sukris, produktai taps per sunkūs, teks juos nuplauti. Tačiau nereikėtų bijoti šių, iš pirmo žvilgsnio, sunkesnių, riebesnės konsistencija priemonių, nes šie produktai padeda atstatyti plaukus ir veikia netgi giliausius struktūros sluoksnius. Pavyzdžiui, jei turi garbanotus plaukus, juos drėkinti vertėtų su giliau veikiančiu aliejuku, jeigu Jūsų plaukai yra dažnai formuojami karštais įrankiais, rinkitės maitinančias priemones su apsauga nuo karščio, o jei Jūsų plaukai itin ploni - idealus variantas lengvi, neapsunkinantys aliejukai.

Svarbu paminėti ir tai, kad serumai plaukų galiukams skiriasi konsistencija, kai kurias priemones rekomenduojama paskirstyti tik ant plaukų galiukų, kitus galima užtepti ant viso plaukų ilgio.

Atrinkome TOP priemones, kurias verta išbandyti, jei norite džiaugtis sveikais plaukais.

Skaitykite toliau ir sužinokite, kokie plaukų aliejukai ir serumai tinka būtent Jūsų plaukams. 

Aliejukai

Nualintus, stipriai pažeistus ir išsausėjusius plaukus reikėtų palepinti drėkinančiomis bei maitinančiomis priemonėmis. Siūlome rinktis aliejukus ir serumus, kurių sudėtis yra praturtinta natūraliais aliejais bei maitinančiais komponentais. Šias plaukų priežiūros priemones rekomenduojama tepti ant išplautų, drėgnų plaukų, kad priemonė būtų geriau pasisavinama. 

Salerm Biokera Arganology serumas - tai nuostabaus kvapo lengvai įsigeriantis aliejukas, kuris stipriai atstato pažeistus plaukus ir jų galiukus. Sudėtyje esantys medvilės ir arganų aliejai užtikrina maksimaliai švelnius, spindinčius ir glotnius plaukus. Ši greitai įsigerianti ir plaukų neapsunkinanti priemonė yra specialiai suformuluota itin pažeistiems plaukams, kuriems trūksta drėkinimo. 

Biokera Arganology - Serumas stipriai atstatantis pažeistus plaukus ir jų galiukus Salerm - 1

Lendan Oil Essences E. Moringa plaukus atstatantis aliejus su Moringos medžio ekstraktu - tai puiki priemonė kovoti prieš skilinėjančius plaukų galiukus. Moringos medžio aliejus, išgaunamas Himalajuose, pasižymi maitinančiomis ir atnaujinančiomis savybėmis, kurios veikia plaukus jau po pirmojo naudojimo. Aliejukas gydo, atstato plaukus, suteikia šilkinės plėvelės efektą, pastiprina plaukus, veikia juos iš vidaus ir stabdo plaukų senėjimą. Lendan kompanijos suformuluotas aliejus itin tinka porėtiems, dažymų nualintiems plaukams bei išsišakojusiems galiukams gydyti. Patarimas: tepkite priemonę ant drėgnų plaukų, daugiausia produkto dozuokite pažeistose vietose, išdžiovinus plaukus, maža kiekį priemones užtepkite ant plaukų galiukų. 

OIL ESSENCES E.MORINGA - plaukus atstatantis aliejus su Moringos medžio ekstraktu.,100 ml Lendan - 1

Salerm Biokera Grapeology aliejukas - vynuogių kauliukų aliejumi praturtinta priemonė. Šis aliejus itin tinka plonų, pažeistų plaukų priežiūrai, kadangi būtent vynuogių kauliukų ekstraktas visiškai nesuriebalina plaukų, jų neapsunkina, greitai įsigeria nesumažindamas apimties. Sudėtyje esančių vitamino E, linolo rūgščių, arganino, proteinų ir būtiniausių amino rūgščių kompleksas suteikia plaukams gyvybingumo, elastingumo, natūralaus blizgesio, taip pat apsaugo nuo išorinių neigiamų veiksnių. Biokera aliejukas taipogi tinkamas prižiūrėti šviesintus plaukus, nes yra papildytas antioksidacinėmis savybėmis, kurios padeda išlaikyti nepageltusią šviesią spalvą. 

Biokera Grapeology - natūralus vynuogių sėklų ekstraktas/aliejukas plaukams Salerm - 1

Plaukų šilkas

"Šilkiniai" plaukai - dažnai taip išsireiškiame, kai norime apibūdinti sveikai spindinčius plaukus. Tačiau, kaip tokio rezultato pasiekti? Plaukų šilkas – tai visiškai plaukų neapsunkinanti ir suteikianti glotnumo priemonė, kuri gali būti gryna arba su papildomais ingredientais, kurie patenkins įvairius Jūsų poreikius. Šilkas turi unikalią savybę skatinti kolageno gamybą, taip pat spartina ląstelių regeneraciją, sugeria UV spindulius, taip apsaugodamas plaukus nuo pažeidimų.

Chi Silk Infusion Šilkas yra efektyvių veikliųjų medžiagų rinkinys suteikiantis pavargusiems plaukams glotnumo ir taip trūkstamo drėkinimo. Šios koncentruotos priemonės sudėtyje esantys šilkas, kviečių, sojų proteinai atgaivina ir padeda sustiprinti pažeistus plaukus. Lengva produkto formulė atstato plaukus iki sveikiausios jų būsenos, suteikia švelnumo, glotnumo ir spindesio. Kadangi šilko sudėtyje nėra alkoholio ir parabenų, ši priemonė nėra žalinga galvos odai bei nepažeidžia plauko struktūros. Šilko kompleksas taip pat apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio, karštų įrankių daromos žalos, suteikia glotnumo po džiovinimo. Išbandykite Chi Keratin Silk Infusion priemonę jei norite apsaugoti galiukus nuo lūžinėjimo, mat sudėtyje esantis keratinas padeda išlaikyti drėgmės balansą bei suteikia plaukams švelnumo, elastingumo ir suteikia nepriekaištingai sveiką išvaizdą. Patarimas: jei paskirsčius produktą ant plaukų delnuose jo šiek tiek lieka, galite įtrinti jį į odą, kadangi šilkas yra papildytas atstatančiais elementais.

CHI Keratin Silk Infusion, 15 ml CHI Professional - 1

Salerm Silk Touch priemonė atstato plaukus, juos sudrėkina, tačiau taip pat suteikia apimties ir blizgeso. Šis plaukų šilkas tai giliai atstatomoji priemonė plaukams, kuri sugrąžina prarastą lankstumą bei blizgesį. Šios priemonės formulė veikia ne tik išorinius plauko sluoksnius, tačiau giliai įsiskverbia į jo struktūrą, išlygina kutikulo nelygumus, mažina porėtumą, gydo pažeistas vietas ir atkuria elastingumą. Plaukų šilkas sudėtyje turi UV saulės spindulių filtrą, kuris apsaugos plaukus nuo išsausėjimo, pažeidimų ir išblukimo. 

Silk touch - Giluminio poveikio atstatantis skystis plaukams Salerm - 1 

Purškiamos priemonės

Visgi ne visuomet norisi plaukų rutiną užbaigti aliejinio pagrindo priemonėmis, šiuo atveju rekomenduojame rinktis purškiamas kondicionuojančias priemones. Jos neapsunkins plaukų, taip pat ypač lengva paskirstyti ant viso plaukų ilgio. Dažnai į šių produktų sudėtį įeina šilko proteinai, kurie sušvelnina plauko kutikulą bei medžiagos, kurios apsaugo nuo karštų įrankių neigiamo poveikio. 

Lendan Plex Forte Bond Filler Nr. 2 tai unikali koncentruoto veikimo priemonė, kuri atstato jungiamuosius ryšius tarp plauko struktūrinių dalių. Šis produktas stabilizuoja bei sustiprina amino rūgštis ir sulygina struktūrą, taip garantuojamas ilgalaikis procedūrų efektas. Naudokite šį Lendan puškiklį norėdami sukurti proteinų ryšius, kurie apsaugo plauko struktūrą iš vidaus, atstato, giliai atgaivina pažeistus plaukus nuo pat pirmojo naudojimo karto. Pagal Plex Fortetechnologiją sukurtas purškiklis taip pat apsaugo nuo karščio formavimo metu, suteikia apimties, apsaugo spalvą, mažina pūtimąsi, mažina galiukų skilinėjimą bei giliai maitina plaukus.

Luxury Smooth Soft Spray Extreme Liss daugiafunkcinė purškiama priemonė palengvina plaukų iššukavimą, tiesina plaukus ir suteikia jiems gyvybingumą, apsaugo nuo karščio, mažina plaukų pasipūtimą ir vėlimąsi, mažina plauko galiukų skilinėjimą. Produkto sudėtyje nėra alkoholio, purškiklis praturtintas granatų ir arklio kaštono ekstraktais, kurie mažina pūtimąsi ir gydo trupančius galiukus. Alavijų sultys suteikia plaukams stiprumo, suminština juos, pasižymi glotninančiomis savybėmis.

 

Kaip ir veido priežiūros priemonės, plaukų serumai suteikia drėgmės, bei glotnumo efektą nepalikdami produkto likučių. Kai kurie plaukų priežiūros serumai susideda vien tik iš natūralių aliejų, tokių kaip arganų, kokosų ir panašiai, su šiais ingredientais dažnai maišomi greitai isigeriantys, lengvi priedai. Sunkesnės sudėties aliejai yra idealūs suvaldyti pažeistus, silpnus ar sausus plaukus, taipogi puikiai tinka storų plaukų priežiūrai. Plonų plaukų savininkams siūlome vengti vien aliejinės sudėties produktų, kadangi šie aliejai gali apsunkinti ir suriebaluoti plaukus. Lengvesnės sudėties serumus, plaukų šilką ar purškiamas priemones galite naudoti kiekvieną dieną, siekiant suvaldyti plaukų vėlimąsi, suteikti glotumo efektą. Visgi, sunkesni aliejai yra suformuluoti panaudoti vieną arba du kartus per savaitę. Taip pat būtinai atkreipkite dėmesį kada priemonę reikia tepti ant plaukų, dažniausiai serumai yra tepami ant drėgnų plaukų, kai produktas geriausiai įsisavinamas į plauko struktūrines dalis.  

 

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą