Kodėl slenka plaukai ir kaip stabdyti jų slinkimą?

Kodėl slenka plaukai ir kaip stabdyti jų slinkimą?

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Lendan Pilosome Stimul

Kaip kovoti prieš plaukų slinkimą?

Lendan Pilosome Stimul – tai Lendan kompanijos pažangios ir profesionalios priemonės, kurios kovoja prieš plaukų slinkimą.

Yra daug faktorių, kodėl patiriame plaukų slinkimą, kai kurie gali būti nesusiję tarpusavyje. Sugrupavome šiuos veiksnius į pagrindinius tris:

1 Emociniai ar pereinamojo veiksniai

2 Vidinai hormoniniai veiksniai

 3 Trumpalaikiai veiksniai

Šie trumpalaikiai ar ilgalaikiai veiksniai gali pasireikšti atskirai arba kartu. Tai sukelia priešlaikinį plaukų svogūnėlio senėjimą ir keičia normalų plaukų folikulo vystymąsi bei plaukų augimą. 

Yra daug faktorių, kurie lemia ypač didelį plaukų slinkimą. Kartais ši problema pasireiškia žmonėms, kurie patyrė medicininį gydymą, operaciją ar kenčia nuo hormonų disbalanso. Ši veiksnių grupė yra susijusi su patiriamu stresu ir pasekmės dažnai būna trumpalaikės. Dažniausios plaukų slinkimo priežastys yra disbalansas tarp vyriškų ir moteriškų hormonų, androgenų ir estrogenų, ar skydliaukės suaktyvėjimas.

Pilosome Stimul yra pažangi profesionali sistema sukurta kovoti prieš plaukų plonėjimą, šios sistemos formulė yra paremta išskirtiniu aktyviųjų ingredientų kompleksu.

Sistema tiesiogiai veikia plauko svogūnėlį, reguliuoja jo biologinį ciklą ir priešlaikinio senėjimo priežastis. Ją sudaro: Pilosome Stimul Šampūnas, Pilosome Stimul Losjonas, Pilosome Stimul Serumas.

Išskirtinis trijų aktyviųjų ingredientų kompleksas

Kompleksas veikia plauko svogūnėlį visais lygmenimis, užkerta kelią senėjimui ir plaukų slinkimui.

  1. Augalinės kilmės ląstelių aprūpinimas reikiamomis medžiagomis

Sojos ekstraktas, kuris yra praturtintas amino rūgštimis ir pasižymi mažo molekulinio svorio peptidais, savo maitinimo galia prilyginamas placentai, kuri plaukų svogūnėliui suteikia reikalingas medžiagas jo formavimuisi. Įsiskverbia į plauko pluoštą, drėkina ir atstato jo struktūrą.

  1. Pieninės kilmės ląstelių ryšių atkūrimas

Stimuliuoja papilla baltymus padidindamas ryšį tarp ląstelių. Žmonėms, sergantiems alopecija padidina anageno – telogeno santykį.

  1. Jūrinės kilmės ląstelių energijos stiprinimas

Energizuojančios molekulės, išgautos iš Artemia salina zooplanktono, stimuliuoja ląstelių apytaką, energizuoja papiliarines ląsteles.

Lendan papildė produktų formulę dviemis stipriai veikiančiais aktyviasiais ingredientais, kurie mažina išorinių veiksnių poveikį plaukų svogūnėliui:

Omega5 Hormonų inhibitorius

Omega5 yra sintetinis analogas natūraliai rūgščiai, kuri yra išgaunama iš bičių pienelio. Jis slopina 5 alfa- reduktazę ir užkerta kelią plaukų hormoniniam plonėjimui, reguliuoja riebalų liaukų ir panaikina per didelį sebumo išsiskyrimą.

Vynuogių kauliukų ekstraktas

Vynuogių kauliukų ekstraktai yra turtingi oligomeriniais procianidinais junginiais, kurie apsaugo nuo laisvųjų radikalų. Šis ingredientas stimuliuoja cirkuliaciją, stiprina kraujagyslių jungiamąjį audinį ir yra praturtintas maistinėmis medžiagomis ir antioksidantais.

Pilosome Stimul Šampūnas

Švelnus šampūnas sukurtas plaukų slinkimo procesui gydyti. Išlaiko natūralų galvos odos balansą ir padeda sureguliuoti plauko biologinį ciklą. Ši priemonė taipogi stimuliuoja naujų plaukų augimą, padidina plonų ir silpnų plaukų išsilaikymą, paverčia plaukus švelniais, šilkiniais ir blizgančiais. Šampūną galima naudoti kasdien. Sudėtyje yra vynuogių ekstrakto ir Rozmarino eterinio aliejaus. Priemonė malonios gelinės tekstūros, lengvai paskirstoma plovimo metu. Sudėtyje esantis B-Trixil Complex® sujungia aktyviųjų ingredientų, kurie yra pieno, jūrinės bei augalinės kilmės, jėgą.

Kaip naudoti: paskirstykite mažą kiekį produkto delnuose ir užtepkite ant drėgnų plaukų. Įmasažuokite į plaukus ir galvos odą. Nuskalaukite ir jei reikia, pakartokite.

Pilosome Stimul Losjonas

Specialus losjonas priežiūrai, sudėtyje esantis aktyvusis kompleksas stimuliuoja plaukų, linkusių slinkti, augimą. Priemonė reguliuoja folikulo formavimosi ciklą, normalizuoja plaukų slinkimo ciklą ir užkerta kelią plaukų pluošto senėjimui. Losjonas prisideda prie plaukų tekstūros gerinimo, neleidžia plaukams tapti silpniems bei tiesiogiai veikia plaukų šaknis. Sudėtyje yra vynuogių ekstrakto ir Rozmarino eterinio aliejaus. Losjonas malonios, lengvos tekstūros, tolygiai paskirstomas. Sudėtyje esantis B-Trixil Complex® sujungia aktyviųjų ingredientų, kurie yra pieno, jūrinės bei augalinės kilmės, jėgą.

Kaip naudoti: naudokite rankšluostį nusausinti plaukams po plovimo. Purškite produktą tieisiai ant galvos odos. Švelniai įmasažuokite sukamaisiais judesiais, kad pagerintumėte produkto įsiskverbimą. Nenuskalaukite.

Pilosome Stimul Serumas

Atstatantis, greitai veikiantis koncentratas. Tiesiogiai veikia plaukų šaknis, suteikia plaukams reikiamų maistinių medžiagų. Veikia kaip vazolitatorius, tai funkcija, kuri leidžia produkto medžiagoms geriau pasiekti plauko folikulą. Užkerta kelią plaukų slinkimui ir priešlaikiniui plauko svogūnėlio senėjimui, atstato vidines ir išorines plauko struktūras. Sudėtyje yra vynuogių ekstrakto ir Rozmarino eterinio aliejaus. Priemonė malonios šilkinės tekstūros, ją lengva naudoti. Sudėtyje esantis B-Trixil Complex® sujungia aktyviųjų ingredientų, kurie yra pieno, jūrinės bei augalinės kilmės, jėgą.

Kaip naudoti: po plovimo nusausinkite plaukus rankšluosčiu. Paskirstykite 1cm sruogas ir užtepkite vienos ampulės produkto kiekį ant galvos odos. Švelniai įmasažuokite sukamaisiais judesiais, kad pagerintumėte produkto įsiskverbimą. Nenuskalaukite.

Pilosome Stimul produktų linija išsiskiria ypatingomis savybėmis ir galvos odą tausojančia formule, nesuardo natūralaus galvos odos balanso. Priemonės padeda sureguliuoti biologinį plauko ciklą, stimuliuoja naujų plaukų augimą, apsaugo nuo išorinio poveikio, apriboja hormonų daromą įtaką.

Pilosome Stimul serumą galima naudoti kaip vieną iš sudedamųjų dalių HAIR ID sumaniojoje bazėje. HAIR ID palaiko normalų plaukų ir galvos odos balansą ir veikia sąveikaujančiai su trimis PILOSOME STIMUL procedūros produktais, taip yra mažinamas plaukų slinkimas ir stiprinami silpni ir linkę lūžinėti plaukai. Suteikia galvos odai reikalingas maitinančias medžiagas, aktyvuoja ląstelių mainus ir reguliuoja jų biologinį ciklą.

HAIR ID paruošimas: sumaišykite 1 Sumaniąją bazę su 1 kamieninių ląstelių serumu ir 2 Pilosome Stimul serumu. Pagal klientų reikalavimus įpilkite esensijos.

  1. Po plovimo Pilosome Stimul šampūnu, užtepkite paruoštą HAIR ID masę, 3 minutes masažuokite plaukus ir galvos odą .
  2. Nuskalaukite dideliu kiekiu vandens, nusausinkite rankšluosčiu ir paskirstykite Pilosome Stimul losjoną. Švelniai, sukamaisiais judesiais, pirštų galais masažuokite galvos odą. Nenuskalaukite.

D.U.K

Ar netinkama plaukų priežiūra gali sukelti jų slinkimą?

Plaukų tempimas nuo reguliaraus pynimo ar bigudukų naudojimo gali sukelti plaukų slinkimą vadinamą traukos alopecija. Jeigu plaukų tempimas veikia galvos odą ne visada, randinis audinys nesusiformuoja ir pažeistoje vietoje atauga plaukai. Tačiau, šis alopecijos tipas gali sukelti ilgalaikį plaukų praradimą.

Kaip nėštumas paveikia plaukų augimo ciklą?

Dauguma moterų pastebi padidėjusį plaukų slinkimą praėjus trims mėnesiams po kūdikio gimimo. Šis plaukų slinkimas siejamas su besikeičiančiais hormonais. Nėštumo metu, hormonų, kurie stabdo plaukų slinkimą, lygis padidėja. Kai hormonai sugrįžta į normalią būklę, plaukai pradeda slinkti, tačiau atstatomas normalus plaukų augimo ciklas, tuomet plaukų slinkimas sumažėja.

Ar Pilosome Stimul priemonės gali būti derinamos su kitomis procedūromis ar kitais plaukų apdorojimo metodais?

Pilosome Stimul galima derinti su kitomis procedūromis ir kitais plaukų apdorojimo metodais. Visgi, nereikėtų atlikti šių procedūrų tą pačią dieną, kai naudojate Pilosome Stimul priemones, kadangi produktai gali būti nesuderinti veikiant epidermio funkcijas.

Jeigu klientas plauna plaukus vieną ar du kartus per savaitę, ar turėtų padidinti plovimų dažnumą, kad teisingai atliktų procedūras nuo plaukų slinkimo?

Neturėtų. Intensyvus gydymas, priežiūra ir prevencija gali būti priderinta prie kiekvieno kliento įpročių. Tačiau reikėtų paminėti, kad atliekant procedūras vieną kartą savaitėje, rezultatas nebus toks efektyvus.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą