Keratin shot deep impact plus plaukų kaukė

Keratin shot deep impact plus plaukų kaukė

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Šiandien norėčiau pasidalinti savo įspūdžiais apie Salerm Cosmetics produktą - keratin shot deep impact plus plaukų kaukę. Tai gilaus veikimo plaukų priežiūros priemonė su keratinu, padedanti atstatyti ir drėkinti pažeistus plaukus, suteikianti tiesių plaukų efektą.
Salerm Cosmetics - profesionalios veido, kūno ir plaukų kosmetikos gamintojai Ispanijoje, Europoje. Ši plaukų kaukė tai tik vienas iš visos linijos produktų. Linija skirta pažeistiems, sausiems plaukams. Plaukai tampa pamaitinti, akimirksniu atsigauna bei ilgiau išlieka tiesūs ir žvilgantys. 
Ingredientai:
AQUA (WATER/EAU), CETYL ALCOHOL, POLYQUATERINIUM- 37, CETRIMONIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL/DICAPRYLATE, DICAPRATE, BUTYROSPERNUM PARKII (SHEA BUTTER), AMODIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, SERICA (SILK/ SOIE), PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE GLYCOL,  LIMONENE, PPG-1 TRIDECETH-6, HYDROLYZED KERATIN, POLYQUATERNIUM-11, PANTHENOL, SODIUM METHYLPARABEN, CITRIC ACID, TRIDECETH- 12, LINALOOL
DEEPKAUKE
Sudėtį vertinčiau kaip vidutinę. Produkte esantys taukmedžio sviestas, hidrolizuotas keratinas, hidrolizuoto šilko proteinai bei pantenolis nesunkiai įsiskverbia į plauką ir užtikrina puikų maitinimą, suteikia žvilgesio. Tačiau sudėtyje taip pat yra nemaža dalis alkoholio, taip pat parabenų bei kvapiklių, tad ilgiau naudojant, gali sausinti plauką bei dirginti galvos odą.
Kaukė parduodama 200ml talpos pakuotėje, tačiau galima įsigyti ir 1000ml (1l) talpos pakuotę. Kadangi kaukės reikia nedaug, jos turėtų užtekti ilgam laikui.
Kaukės naudojimas: naudoti ant drėgnų arba sausų išplautų plaukų, paskirstyti nedidelį kiekį per visą plaukų ilgį, palikti 3min. veikti. Būtina išskalauti. 
Aš naudojau šią kaukę mėnesį laiko po 2 kartus savaitėje ir pastebėjau ryškų poveikį. Kadangi mano plaukai linkę į sausumą, galai šakojasi, o šaknys greit riebaluojasi, ši kaukė man labai patiko. Po pirmo naudojimo pagalvojau, jog galbūt prastai išskalavau priemonę, nes plaukai, kol šlapi, atrodė lyg pilni, apsunkę, tačiau išdžiūvę tapo lengvi, purūs ir švelnūs, puikiai išsišukavo, atrodė puikiai pridrėkinti, atsigavę, bei tiesesni. Taip pat ši kaukė yra lengvos tekstūros, tad neriebalina plauko, po jos naudojimo galiu išlaukti ilgesnį laiką iki kito galvos plovimo. Kaukės reikia labai nedaug ir ji itin lengvai pasiskirsto ant plaukų, todėl manau, kad jos man užteks labai ilgam. Mažiau patikęs dalykas apie ši produktą - tai gan stiprus ir erzinantis kvapas, tačiau pažvelgus į teigiamus produkto aspektus, prie kvapo tikrai galima priprasti! Esu dėkinga Vitrina PRO komandai už suteiktą galimybę išbandyti ši produktą.
                                                                                                  Agnė Lučkaitė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą