Kaukė DEEP IMPACT plus pažeistiems plaukams

Kaukė DEEP IMPACT plus pažeistiems plaukams

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Kaukių nelabai naudoju, nelabai jų mėgstu, esu bandžiusi gal tik pora kartų per gyvenimą. Kol buvau jauna, plaukai buvo visiškai sveiki, nereikėjo jokios ypatingos priežiūros, tik šampūno ir pirmyn! Bet metams bėgant, organizmo poreikiai keičiasi, tad teko papildyti savo plaukų priežiūros priemonių atsargas, ypač po dviejų gimdymų plaukams ypatingai reikėjo pagalbos, nes jie prarado spindesį, minkštumą, galiukai suskilinėjo, tapo šiurkštūs ir sausi. Nusipirkusi plaukų kaukių, ypatingo poveikio nepajusdavau, jis būdavo trumplalaikis, tik tą dieną, kai kaukę panaudoji. Galvą jau daug metų trenku šampūnu kasdien, tad panaudojus turėtas kaukes poveikis būdavo vienkartinis. O ši kaukė nuo jų skiriasi tuo, kad plaukai būna minkšti ir paklusnūs, "jaukūs" ne tik po panaudojimo, bet ir kitas dienas, kai kaukės nenaudoji.
Taip pat patogu yra tai, kad ant išplautų plaukų jos nereikia laikyti ilgai, tik 2-3 minutes, tad mums, nuolat skubantiems, tai tik pliusas! Nes rezultatas puikus, o laiko tam reikia nedaug. Keletą minučių pasilepinti su kvepiančia galva gulint vonioje yra puiki dienos pradžia! 
Mano plaukai linkę garbanotis, tos, kurios turi tokius plaukus, puikiai žino, kad jie kartais ožiuojasi, sukasi ne ten, kur tu norėtum. Ši kaukė juos puikiai nuramina ir sutramdo, minkšti ir paklusnūs jie nebeprimena apie save visą dieną kaip anksčiau, tik leidžia jaustis užtikrintai.
Puikus produktas, rekomenduoju visoms, kurios nori atgaivinti pavargusius nuo gyvenimo negandų plaukus!:)
                                                                                                                                      Vaida Paukštienė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą