Kaip turėti sveikus ir žvilgančius plaukus?

Kaip turėti sveikus ir žvilgančius plaukus?

By : blog - Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Biokera – ekologiškos plaukų priežiūros priemonės

Biokera Natura tai Salerm Cosmetics sukurta profesionalių priemonių linija, produktų sudėtyje esantys aukštos kokybės natūralūs ingredientai padeda pasiekti išskirtinių rezultatų, šios medžiagos veikia ne tik plaukus, bet ir galvos odą. Įkvėpta gamtos ir natūralių ingredientų, Biokera Natura siūlo platų intensyvių plaukų priežiūros priemonių pasirinkimą, kuris sujungia botanines žinias su vėliausiomis technologijomis optimaliai galvos odos ir plaukų priežiūrai. Pristatome platų šių natūralių priemonių pasirinkimą:

Biokera Natura Moisturizing - profesionalios priemonės intensyviai nualintų, šiurkščių ir sausų plaukų priežiūrai. Plaukai išsausėja dėl įvairių veiksnių, tarp jų: nepakankama riebalinių liaukų funkcija, dėl kurios nepakanka riebalų plaukams maitinti, arba išorinis fizinis ar cheminis poveikis, kuris gali pažeisti plaukus, todėl jie tampa sausi, nualinti ir šiurkštūs. Formulėje esantys kviečių gemalai kovoja prieš plaukų pūtimąsi, šis ingredientas yra natūralus sočiųjų rūgščių, antioksidantų ir baltymų šaltinis, kuris rūpinasi plaukais, padeda sumažinti jų garbanojimąsi, suteikia minkštumo ir stiprumo. Provitaminas B5 suteikia elastingumo bei blizgesio, šis vitaminų papildas plaukams sustiprina priemonės formulę. Drėkinantis šampūnas išvalo plaukus ir kartu saugo bei prižiūri galvos odą. Normalizuoja drėkinimą, kad plaukai būtų lengviau valdomi, minkštesni ir blizgėtų. Intensyvi drėkinanti kaukė, rekomenduojama labai dehidratuotiems, elastingumą praradusiems plaukams atkurti. Suteikia plaukams atsparumo, atkuria plaukų drėkinimą ir blizgesį jų neapsunkina.

Biokera Natura Argan - profesionalios arganų aliejumi paremtos priemonės intensyviam atstatymui. Atstato plaukų elastingumą, sustiprina ir suteikia išskirtinio spindesio. Nuolatinis karštų plaukų formavimo priemonių naudojimas ir kiti fiziniai ar cheminiai veiksniai gali pažeisti plaukų struktūrą, todėl jie tampa trapūs ir jautresni kitiems išoriniams veiksniams. Plaukai atrodo pažeisti, trapūs ir su skilinėjančiais galiukais. Šios priemonės yra praturtintos arganų aliejumi. Ši sudedamoji dalis suteikia gyvybiškai svarbių sočiųjų rūgščių, kurios mažina plaukų išsausėjimą ir didina jų blizgesį. Sudėtyje gausu vitaminų A, C ir E, todėl atkuria išsišakojusius plaukų galiukus ir visapusiškai maitina plaukus. Medvilnė suteikia drėkinimą, o didelis natūralių sočiųjų rūgščių kiekis maitina plaukus, padeda palaikyti lipidinį galvos odos sluoksnį ir neleidžia prarasti drėgmės. Atnaujinantis Arganų šampūnas, kuris valo plaukus, apgaubia plauko pluoštą ir labai sumažina plaukų trintį. Padeda normalizuoti galvos odos drėgmės lygį. Labai veiksminga Arganų kaukė, kuri atkuria plaukų ryškumą, drėkinimą ir tūrį. Priemonė taip pat pagerina elastingumą ir suteikia didesnį atsparumą plauko stiebui. Serumas su argano ir medvilnės aliejumi suteikia plaukams ryškumo, švelnumo ir nepaprasto blizgesio. Atgaivina ir stiprina pažeistus plaukus. Greitai įsigeria ir yra aksominės tekstūros. Neapsunkina plaukų.

Biokera Natura Pažeistiems plaukams - profesionalios dažytų/apdorotų plaukų priemonės. Padidina blizgesį ir sulėtina oksidacijos procesą, kurį sukelia saulė, vanduo ir net mechaninis nusidėvėjimas, taip sumažinamas pigmento praradimas. Spalvos trukmei ir žvilgesiui įtakos turi keli veiksniai: saulė, tarša, plaukų džiovinimas ir plovimas. Norėdami nustatyti teisingą diagnozę, turėtume įvertinti plaukus, jų jautrumo ir ryškumo lygį. Sudėtyje esantis Makadamijų aliejus stiprina ir drėkina, jo sudėtyje esantis vitaminas E sustiprina antioksidacinį formulės poveikį. Aviečių aliejus turi didžiausią gamtoje randamą tokoferolio koncentraciją ir pasižymi galingu antioksidaciniu poveikiu, kuris stabdo plaukų oksidaciją, kad ilgiau išliktų spalva ir žvilgesys. Šampūnas dažytiems/apdorotiems plaukams. Maitina plaukus ir prailgina spalvos išsilaikymo trukmę. Jis išplauna ir tuo pačiu metu užfiksuoja ir apsaugo spalvą, užtikrina didesnį spalvos intensyvumą. Intensyvi kaukė, paryškina spalvą ir suteikianti blizgesio. Atkuria sveiką plaukų stiebo išvaizdą, didina atsparumą oksidacijai, suteikia plaukams švelnumo ir lengvumo pojūtį. Labai rekomenduojama po buvimo baseinuose, paplūdimiuose ir pan.

Biokera Natura Grapeology - atstatanti gydomoji formulė, kurios pagrindą sudaro vynuogių kauliukų aliejus. Dėl stipraus antioksidacinio poveikio atkuria plaukus ir apsaugo juos nuo išorinių veiksnių, tokių kaip saulės spinduliai ir tarša, plaukai yra stiprinami, tampa švelnūs ir blizgantys. Sudėtyje esantis vynuogių kauliukų aliejus turi linolo rūgšties, daug vitamino E, baltymų ir svarbių aminorūgščių. Sudėtyje yra arginino, kuris atkuria ir pagerina natūralų blizgesį. Suteikia plaukams tvirtumo ir elastingumo. Antioksidantų šaltinis, skirtas plaukų apsaugai nuo išorinių veiksnių. Šampūnas švelniai valo, maitina ir drėkina. Jo formulė atkuria ir pagerina natūralų plaukų blizgesį, taip pat suteikia plaukams tvirtumo ir elastingumo. Labai maitinanti ir drėkinanti kaukė. Ypač tinka dažytiems plaukams, nes išlaiko šviesių arba balintų plaukų atspalvį, kartu apsaugo nuo oksidacijos ir plaukų senėjimo. Grapeology serumas pasižymi stipriu antioksidaciniu ir atkuriamuoju poveikiu. Apsaugo plaukus nuo oksidacijos, saulės ir senėjimo, taip pat atkuria išsišakojusius galiukus. Neapsunkina plaukų ir greitai įsigeria.

Biokera Natura Galvos odos priežiūrai - švelniausia "Biokera Natura" produktų grupė, ypač tinkanti jautriai galvos odai dėl ypatingų medaus savybių. Ekologiškai išgaunamas medus, pasižymi drėkinamosiomis, antioksidacinėmis, priešuždegiminėmis ir antimikrobinėmis savybėmis. Bičių pienelis turi daug vitaminų ir baltymų. Puikus aminorūgščių šaltinis, drėkinantis ir apsaugantis net labiausiai pažeistus plaukus. Galvos odą prižiūrintis šampūnas švelniai valo plaukus ir galvos odą nuo teršalų, riebalų ir pleiskanų, kurie gali užkimšti plaukų folikulus, taip atkuriama natūrali plaukų pusiausvyra. Intensyviai maitinanti kaukė kondicionuoja, suteikia švelnumo ir blizgesio. Turtinga maistingomis medžiagomis. Turi antioksidacinių ir priešuždegiminių savybių, galinčių drėkinti ir apsaugoti labiausiai pažeistus plaukus. Specialus SOS Remedy serumas jautriai galvos odai. Kovoja su niežuliu, paraudimu, sudirgimu ir diskomfortu. Ramina jautrią odą, suteikia raminamųjų ir maitinamųjų savybių.

Profesionalios priemonės Biokera Natura nuo pleiskanų. Pleiskanojimas prasideda dėl pagreitėjusio ląstelių dauginimosi, dėl kurio sutrinka keratinizacija. Dėl to susidaro dideli ir nelygūs žvyneliai, aiškiai matomi ant plaukų. Šios priemonės regeneruoja galvos odą ir reguliuoja natūralų jos atsinaujinimo ciklą, mažina niežulį. Piroktono olaminas – valo, neleidžia atsirasti pleiskanoms. Selektyviai veikia pleiskanų sukėlėjus, užtikrina švarią ir sveiką galvos odą ir padeda reguliuoti galvos odos riebalų gamybą. Linų sėmenų aliejuje esanti didelė Omega 3 riebalų rūgščių koncentracija padeda sumažinti galvos odos dirginimą ir (arba) paraudimą. Sočios rūgštys subalansuoja pačios odos riebalus ir padeda ląstelėms atsinaujinti. Tai idealus šampūnas plaukams, kurie pleiskanoja, niežtinčia galvos odai. Tausojančiai valo, veikia prieš pleiskanas sukeliančias medžiagas ir drėkina galvos odą. Kaukė tinka turintiems problemų dėl odos slinkimo ciklo. Ji veikia apsaugodama nuo niežulio ir drėkina dėl pernelyg didelio pleiskanojimo nualintą odą. Intensyvus losjonas, nuo pleiskanų. Jis skatina pleiskanų žvynelių atsiskyrimą nuo galvos odos ir pasižymi baktericidiniu poveikiu, todėl gydo ir apsaugo nuo pernelyg didelio galvos odos pleiskanojimo.

Biokera Natura Besiriebaluojantiems plaukams reguliuoja galvos odos riebalų perteklių ir atkuria natūralią galvos odos pusiausvyrą. Dėl gausaus vitaminų ir mineralų kiekio,mielių ekstraktas padeda palaikyti tinkamą galvos odos pusiausvyrą ir stabdo perteklinį riebalų išsiskyrimą. Baltymai ir amino rūgštys drėkina ir stiprina, kompensuoja plaukų stiebo jautrumą. Subalansuojantis šampūnas, reguliuojantis riebalų gamybą ir atkuriantis natūralų plaukų pojūtį bei kritimą. Maitinanti kaukė, regeneruoja plaukus ir galvos odą. Ramina ir drėkina, suteikia plaukams daugiau elastingumo ir lankstumo. Intensyvaus naudojimo ampulės, kurios reguliuoja riebalų perteklių, atkuria natūralią galvos odos pusiausvyrą ir atstato plaukų pluošto hidrolipidinę pusiausvyrą. Plaukai įgauna daugiau stangrumo ir žvilgesio.

Biokera Natura Nuo plaukų slinkimo skirta silpniems plaukams ir plonėjantiems plaukams gydyti. Hormoniniai, genetiniai veiksniai arba išorinės priežastys, tokios kaip stresas ar mityba, gali sutrumpinti plauko gyvavimo ciklą ir sukelti slinkimą. Priemonės normalizuoja jų augimo ciklą, atgaivina ir maitina plaukų folikulus. Ženšenio ekstraktas kontroliuoja plaukų slinkimo procesą. Išskirtinis vitaminų, aminorūgščių ir maitinamųjų medžiagų derinys, mažina silpnėjimo procesą ir didina plaukų svogūnėlių gyvybingumą. Ginkmedžio lapai stimuliuoja galvos odos mikrocirkuliaciją, todėl plaukai geriau aprūpinami maistingosiomis medžiagomis, kovojama su plaukų slinkimu ir skatinamas jų augimas. Gydomasis šampūnas, kuris padeda normalizuoti augimo ciklą ir sustabdyti plaukų slinkimą, taip pat skatina plaukų regeneraciją. Purškiamas losjonas, kuris padeda normalizuoti plaukų augimo ciklą padidina plaukų svogūnėlio gyvybingumą ir skatina plaukų atsinaujinimą. Intensyvus greito poveikio losjonas, normalizuoja plaukų stiebo augimo ciklą, didina plaukų storį ir stimuliuoja ląstelių metabolizmą, intensyviai maitina plauko folikulą.

Biokera Natura linija sujungia ekologišką požiūrį į plaukų priežiūrą su naujausiomis technologijomis, taip išgaunamos kokybiškos bei inovatyvios priemonės. Šiame plačiame pasirinkimų spektre tikrai rasite produktus pagal Jūsų poreikius plaukū bei galvos odos priežiūrai.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą