Kaip prižiūrėti garbanotus plaukus?

Kaip prižiūrėti garbanotus plaukus?

By : blog - Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kaip prižiūrėti garbanotus plaukus?

Plaukų priežiūros rutina tai vienas iš svarbiausių žingsnių sveikų plaukų link. Tiesa, rasti tinkamus produktus prižiūrėti plaukams gali būti sunku, ypač kai pasirinkimas iš rinkoje esančių produktų yra toks platus. Visgi, išsirinkti iš gausos priemonių gali tapti lengviau jeigu žinosite savo plaukų tipą.

Galima išskirti tris plaukų tipų kategorijas: tiesūs, banguoti, garbanoti. Kiekvienas tipas skiriasi savo savybėmis, todėl priežiūros priemonės skirtos būtent Jūsų plaukams turėtų atitikti norimą rezultatą. Pavyzdžiui, tiesūs plaukai dažniausiai riebaluojasi daug greičiau nei garbanoti plaukai.  Taip pat, jei nuolat dažote ar šviesinate plaukus, reikėtų atkreipti ypatingą dėmesį į plaukų priežiūros priemones, kurias naudojate reguliariai. Svarbu pastebėti, kodėl Jūsų plaukai yra problematiški, galbūt jie pučiasi, yra sunkiai iššukuojami, sausi arba pažeisti? Jeigu išsiaiškinote, kodėl Jūsų plaukai problematiški, reiškia, kad nuveikėte jau pusę darbo, beliko rasti tinkamiausią išeitį, kaip panaikinti šią problemą. 

Ką daryti kad garbanos būtų sveikos ir spiruokliuojančios? Kaip džiovinti plaukus, kurie linkę garbanotis? Kokiomis priemonėmis geriausia užfiksuoti garbanas? Šiandien aptarsime tinkamiausias priežiūros priemones garbanotiems plaukams. 

Šampūnas

Plaukų plovimas – tai pirmas ir labai svarbus žingsnis plaukų priežiūros rutinoje. Svarbu pasirinkti švelniai galvos odą valančią priemonę, kuri tausotų natūralią plaukų drėgmę. Sudrėkinus plaukus sukamaisiais judesias įmasažuokite plaukų šampūną ir nuplaukite. Koks plaukų šampūnas tinkamiausias garbanotiems plaukams?

 


Alea šampūnas garbanotiems plaukams

Pabrėžkite natūralų garbanų grožį naudodami Alea šampūną su aliejinės kopūstpalmės (acai) uogų ekstraktu. Kopūstpalmės uogų ekstraktas suteikia formą kiekvienai garbanų sruogai, todėl plaukai atrodo ypač lankstūs ir sveiki.  Šampūno sudėtyje nėra parabenų, todėl galėsite džiaugtis stipriais ir puriais plaukais. 

 

Erboristica Perfect Curls Eco šampūnas

 

Šis šampūnas puikiai tiks garbanėms, kurio siekia išryškintų ir sudrėkintų garbanų efektoŠampūno sudėtyje nėra parabenų, silikonų, dažiklių ir naftos chemijos produktų, tai inovatyvi priemonė susidedanti iš natūralių ingredientų ir sukurianti efektyvų profesionalų efektą. Hialurono rūgštis esanti sudėtyje saugo plauką nuo neigiamo išorinio poveikio, išsaugo drėgmę ir suteikia natūralaus spindesio. Augalinis keratinas tai kita sudedamoji medžiaga, kuri atkuria pažeistas plauko struktūros vietas ir užpildo jas natūraliu keratinu. Monoi aliejus, kuris išgaunamas Taičio gardenijų žiedus mirkant kokosų aliejuje, drėkina, maitina ir puoselėja garbanotus plaukus. Mėlynių aliejus prisotintas vitaminu E suteikia garbanoms elastingumo, neleidžia plaukams pūstis ir veltis. 

CHI Professional šampūnas su alavijų ir agavų nektaru

A bottle of shampooDescription automatically generated with low confidence

Tai švelniai valantis galvos odą ir garbanotų plaukų drėgmę atstatantis šampūnas.  Sudėtyje esantis alavijas, agavų nektaras ir specialus drėkinimo mišinys drėkina ir maitina garbanas, tam, kad jos taptų elastingos ir spiruokliuojančios. Išplovę plaukus CHI šampūnu galėsite džiaugtis švariomis, švelniomis ir lengvai suvaldomomis garbanomis.

 

Kondicionierius

Tai antras žingsnis plaukų priežiūros rutinoje, tinkamai pasirinktas kondicionierius suteikia plaukams blizgesio, juos suminkština, ir sumažina pūtimąsi. Paskirstykite priemonę ant plaukų, venkite produktą tepti ant šaknų, palikę pora minučių veikti, nuskalaukite. Ką naudoti garbanotiems plaukams?

Chi Professional kondicionierius su alavijų ir agavų nektaru

Tai giliai maitinanti priemonė, kuri pasirūpins Jūsų garbanomis. Kondicionieriaus sudėtyje nėra parabenų, sulfatų ir gliuteno, todėl jis puikiai puoselėja, stiprina plaukus, mažina aplinkos daromą žalą. Veikliosios medžiagos – šilkas, alavijai ir agavų nektaras prasiskverbia į plauko struktūrą, todėl garbanos tampa sveikos, blizgančios, elastingos, sudrėkintos ir ryškios. 

TR Curl Please kondicionierius

A picture containing text, toiletryDescription automatically generated

Ypač maitinantis kondicionierius su Jojoba sėklų aliejumi palengvina garbanų iššukavimą. Ši priemonė tinka garbanėms, kurių plaukai yra pažeisti, linkę skilinėti, kadangi formulėje esantis aliejus atlieka maitinimo funkciją. Panaudojus TR Curl Please šampūnai plaukai tampa paslankesni, galite džiaugtis lengvai iššukuojamomis garbanomis.

Plaukų kaukė

Jeigu plaukų kondicionierius nesuteikia pakankamai drėgmės Jūsų plaukams, siūlome išbandyti plaukų kaukes. Efektyviam rezultatui pasiekti, paskirstykite priemonę koncentruodamiesi į plaukų galiukus, palaikykite kaukę pagal nurodytą laiką ant pakuotės, nuskalaukite. Štai kelios plaukų kaukės, kurios puikiai tinka garbanotų plaukų priežiūrai:

Alea kaukė garbanotiems plaukams

A picture containing textDescription automatically generated

Kopūstpalmės (acai) uogų ekstraktas suteikia prarastą drėgmę Jūsų garbanoms ir padeda grąžinti taisyklingą bangų formą. Be sulfatų ir parabenų, ši kaukė taip pat stiprina plaukus, maitina ir energizuoja galvos odą. 

Erboristica Perfect Curls Eco kaukė

A picture containing textDescription automatically generated

Tai garbanas išryškinanti ir drėkinanti kaukė užtikrinanti maksimalų blizgesį. Plaukų kaukės sudėtyje nėra parabenų, silikonų, dažiklių ir naftos chemijos produktų, tai inovatyvi priemonė susidedanti iš natūralių ingredientų ir sukurianti efektyvų profesionalų efektą. Mėlynių aliejus, kurio sudėtyje gausu Omega3 ir Omega6 rūgščių, suformuoja apsauginį sluoksnį, kuris padeda atstatyti plaukus ir suteikia garbanoms lankstumo. Hialurono rūgštis esanti sudėtyje saugo plauką nuo neigiamo išorinio poveikio, išsaugo drėgmę ir suteikia natūralaus spindesio. Augalinis keratinas tai kita sudedamoji medžiaga, kuri atkuria pažeistas plauko struktūros vietas ir užpildo jas natūraliu keratinu. Monoi aliejus, kuris išgaunamas Taičio gardenijų žiedus mirkant kokosų aliejuje, drėkina, maitina ir puoselėja garbanotus plaukus.

Formavimas

Išplovėte plaukus šampūnu, panaudojote kondicionierių ir kaukę, tačiau norite dar labiau išryškintų garbanų? Formavimo priemonės padės dar labiau pabrėžti natūralų garbanų žavesį, išsirinkite modeliuojančią priemonę pagal savo poreikius.

Erboristica Perfect Curls Eco nenuplaunamas losjonas

Graphical user interface, textDescription automatically generated

Ši inovatyvi priemonė išryškina ir drėkina net labai susivėlusias ir pažeistas garbanas. Mėlynių aliejus, kurio sudėtyje gausu Omega3 ir Omega6 rūgščių, suformuoja apsauginį sluoksnį, kuris padeda atstatyti plaukus ir suteikia garbanoms lankstumo. Losjoną labai lengva naudoti, užtepkite nedidelį kiekį priemonės ant švarių plaukų, paskirstykite ant garbanų, nenuplaukite. 

Alea modeliuojantis kremas 

A picture containing text, toiletryDescription automatically generated

Praturtintas natūraliu aviečių aliejumi, šis kremas pabrėžia garbanas, suvaldo jų pasipūtimą, tačiau visiškai neapsunkina plaukų. Ši formavimo priemonė padės pasiekti maksimaliai lanksčių garbanų efekto, pamaitins, suteiks glotnumo bei išryškins Jūsų garbanas. 

Chi plaukų formavimo želė su alavijų ir agavų nektaru

A picture containing text, toiletry, skin cream, lotionDescription automatically generated

Jeigu turite ypač storus plaukus ir sunkiai suvaldomas garbanas, sutramdykite jas su šia natūralios fiksacijos želė. Alavijų ir agavų nektaras prasiskverbia į plauko struktūrą, lengvai sudrėkina ir sukuria švelnias, spindinčias garbanas. Kadangi želė yra natūralios sudėties, ji lengvai įsigeria ir visiškai nesulipina plaukų sruogų. Paskirstę priemonę ant plaukų galite formuoti difuzoriumi arba leiskite išdžiūti natūraliai. 

 

Džiovinimas

Garbanotų plaukų savininkams paranku įsigyti džiovintuvą su difuzoriumi, kuris tausotų natūralų plaukų grožį. Tai priemonė, kuri padeda tolgiai paskirstyti šilumą, padidina natūralią garbanų apimtį ir kontroliuoja plaukų pūtimąsi. 

Kiepe plaukų džiovintuvas su difuzoriumi

Šis profesionalus plaukų džiovintuvas išsiskiriantis savo dizainu yra puiki priemonė norintiems greitai, tačiau efektyviai suformuoti plaukus. Ergonomiškas ir modernaus dizaino 2400w galios džiovintuvas yra lengvas, turintis 2 greičio nustatymus, su šalto oro mygtuku ir keturiais temperatūros režimais. Pakuotėje rasite  koncentracijos antgalį ir difuzorių, kuris padės suformuoti tvarkingas garbanas.  Vitrina Pro parduotuvėse rinkitės iš vario, prabangios aukso arba klasikinės juodos spalvos variantų. 

Jeigu jau įsigijote plaukų džiovintuvą, tačiau rinkinyje nėra difuzioraus, galite įsigyti universalų difuzorių, kuris prisitaikys prie Jūsų plaukų džiovintuvo formos ir užtikrins saugų garbanų džiovinimą. 

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą