Plaukų tiesinimo žnyplių gidas. Kurias pasirinkti?

Plaukų tiesinimo žnyplių gidas. Kurias pasirinkti?

By : blog - Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Plaukų tiesinimo žnyplių gidas. Kurias pasirinkti?

 

 

Tinkamų plaukų tiesininimo žnyplių pasirinkimas gali tapti investicija ilgalaikiam naudojimui. Geras ir kokybiškas plaukų tiesintuvas ne tik taps pagrindine šukuosenos formavimo priemone, tačiau ir greitai bei efektyviai padės pasiekti norimų rezultatų. Kokybiški plaukų tiesinimo įrankiai yra tie, kurie greitai įkaista, apsaugo plaukus nuo žalingo karščio poveikio, yra lengvai naudojami, ir suteikia glotnių ir tiesių plaukų efektą. 

Kad pasirinkimo procesas nebūtų toks sunkus, paruošėme gidą, kaip pasirinkti tinkamą plaukų tiesinimo įrankį pagal Jūsų plaukų tipą.

Plokštelių tipai:

Keramikinės plokštelės. Šia medžiaga padengtos tiesintuvo plokštelės yra universalios, efektyviai tiesinančios plaukus. Keramika dengti įrankiai suglotnina statinio krūvio paveiktus plaukus, išlygina net ir pačias nepaslankiausias garbanas, o norimą rezultatą pasieksite labai greitai. Keramika įkaista itin tolygiai, taigi formavimo metu nepažeidžiama plauko struktūra, išlaikoma sveika jų išvaizda. 

Titano plokštelės. Šios greitai įkaistančios plokštelės yra puikiai tinkančios formuoti sunkiai suvaldomus, labai garbanotus plaukus. Titano plokštelės pavers Jūsų plaukus švelniais, glotniais, taip pat nereikės vargintis ir tiesinti tą pačią plaukų sruogą daug kartų, nes titanu dengtos plokštelės ypač greitai įkaista.

Turmalino plokštelės. Taip pat vadinamos joniškomis plokštelėmis, ypač tinka tiesinti pažeistus, sausus plaukus. Ši medžiaga formavimo procesų metu skleidžia daugiau neigiamų nei teigiamų jonų, tai reiškia, kad plaukai mažiau elektrinasi ir pastebimai sumažėja šiaušimasis.

Forma

Populiariausios plaukų tiesinimo priemonės dažniausiai yra plokščios formos, stačių kampų ir griežtų formų. Tačiau šiuo metu rinkoje atsiranda vis daugiau tiesintuvų suapvalintais kraštais, tai puiki priemonė ne tik suformuoti tiesius plaukus, tačiau universalus įrankis garbanų sukūrimui.

Universalumas

Šiuolaikinių technologijų dėka, plaukų tiesinimo įrankiai gali būti pritaikyti ir kitokios šukuosenos formavimui. Galima įsigyti du viename įrankių, kurie gali būti naudojami kaip tiesinimo arba garbanojimo žnyplės, kurių dėka sukursite garbanas, bangas ir apimtį ties šaknimis. Skirtingos technologijos, netgi teigiamai veikia plaukus, pavyzdžiui infraraudonųjų spindulių technologija veikia plaukus iš vidaus ir turi plauko struktūrą gydančiųjų savybių. 

Karščio nustatymai

Galimybė nustatyti teperatūrą pagal Jūsų plaukų tipą, priežiūros rutiną ar efektą, kurio siekiate, yra itin naudinga savybė įsigyjant plaukų tiesinimo įrankį. Pasirinkę aukštą temperatūrą plaukus ištiesinsite greitai, tačiau karštis gali neigiamai paveikti plauko struktūrą. Žemesnės temperatūros nustatymai ne tik išsaugoja sveikus plaukus, bet ir tinka formuoti plonus, silpnus ir pažeistus plaukus. Visiškai sumažinkite neigiamą karščio poveikį pradžioje tiesinimo pasirinkę minimalią temperatūrą ir tiesinimo proceso metu ją didinkite. 

Amortizuojančios plokštelės

Amortizuojančios plokštelės juda tam, kad sumažintų plaukų suspaudimą tarp dviejų plokštumų. Ši tiesintuvo plokštelių savybė sumažina plaukų pešimą, kadangi tiesintuvas slysta plaukais daug lengviau, taip pat šios plokštelės nekenkia plaukams ir sumažina skilinėjančių galiukų atsiradimo galimybę. 

Štai keletas Vitrina Pro patarimų:

 


Therapy – profesonalios plaukų tiesinimo žnyplės

Inovatyvios Salerm gamintojo “Therapy” profesonalios tiesinimo žnyplės su infraraudonųjų spindulių technologija yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik tiesių, bet ir išpuoselėtų plaukų. Infraraudonųjų spindulių šviesa kaitina plaukus iš vidaus, tai reiškia, kad plaukams nesukeliamas šokas tiesinant aukštoje temperatūra, jie yra saugomi nuo neigiamo karščio poveikio, uždaromi plauko žvyneliai. Tiesintuvą sudaro dvi pusės trijų sluoksnių plokštelių, viena pusė dengta keramika, o kita titanu, taigi šiluma yra efektyviai ir greitai paskirstoma visiškai nepažeidžiant plaukų struktūros. Šiuo įrankiu ištiesinti plaukai taps glotnūs ir šilkiniai, svarbu paminėti, kad tiesių plaukų efektas išliks ilgiau formuojant juos infraraudonųjų spindulių tiesintuvu. Žnyplių kraštai yra suapvalinti, taigi lengvai subanguosite arba sugarbanosite plaukus. “Therapy” tiesintuvas vos per tris minutes įkaista nuo 130°C iki 235°C, taigi plaukų tiesinimo procesas tampa trumpas ir patogus. 360° besisukantis laidas, užtikrina efektyvų žnyplių naudojimą ir ilgaamžiškumą, o LCD ekrane galite stebėti reguliuojamą temperatūrą.

 

Valera Swiss’X Pulse Care žnyplės

 

Šveicarijoje sukurtos plaukų tiesinimo ir sukimo žnyplės Valera Swiss’X Pulse Care sukurtos tam, kad patenkintų įvairius klientų norus bei padėtų suformuoti visas norimas šukuosenas. Jeigu dažnai dažote plaukus, naudojate karštus įrankius ir Jūsų plaukai yra praradę lankstumą ir žvilgesį, šis įrankis suformuluotas būtent Jums. Šis tiesintuvas turi tris išskirtinius bruožus, kurie optimaliai apsaugo plaukus procedūrų metu, suteikdami fantastiškus rezultatus. Visų pirma, tiesintuvas pasižymi impulsų dažnių sistema, plokštelės su 200 sensorių kontrole per sekundę palaiko būtent tokią temperatūrą, kokią pasirinkote tiesinimo ar garbanojimo metu. Pasirinkite žemos temperatūros nustatymus ir būkite užtikrinti, kad ji nesikeis viso formavimo metu, taip palaikysite sveiką plaukų būklę bei ryškią jų spalvą. Žnyplių plokštelės padengtos penkių sluoksnių keramika ypač švelniai slysta plaukų paviršiumi, o karštis paskirstomas vienodai visame plauko plotyje, taip išgausite tobulą efektą vos vienu perbraukimu. Turmalinas, esantis keramikinių plokštelių sudėtyje, išskiria neigiamus jonus, kurie sulaiko drėgmę plaukuose. Dar viena inovatyvi ypatybė –  integruotas jonų generatorius, kuris išskiria milijonus neigiamų jonų, ši technologija suteikia plaukams glotnumo, panaikina statinį krūvį ir suteikia blizgesio.Temperatūra galite reguliuoti nuo 120°C iki 230°C.

 

Kiepe Professional „Pure Rose Gold“ tiesinimo žnyplės

 

Italų gamintojo Kiepe „Pure Rose Gold“ plaukų tiesinimo žnyplės – tai puiki priemonė siekiantiems tobulų garbanų, lengvo formavimo, apimties ties šaknimis ar nepriekaištingai tiesių plaukų. Funkcija „Flex-Q“ pasižyminčios amortizuojančios plokštelės pagelbės be sunkumų pasiekti norimo įvaizdžio. Nano-titanu dengtos plokštelės tolygiai įkaista visame paviršiuje, būtent dėl šios priežasties plaukai taps švelnūs, paslankūs, bus pašalintas statinis krūvis. Kita paranki fukncija tai miego režimas, jei nenaudojate „Pure Rose Gold“ tiesintuvo 30 minučių, kaitinimo funkcija yra išjungiama ir įrankis automatiškai perjungiamas į miego režimą. Skaitmeniniame ekranėlyje nuolat galite sekti žnyplių temperatūrą, maksimali šio tiesintuvo temperatūra yra 230°C. Galite rinktis iš skirtingų plokštelių pločių būtent pagal Jūsų plaukų ilgį: S (2,2 cm)M (3,3 cm) ir XL (4,5 cm)

 

Kiepe Professional Caresse žnyplės

Caresse Black plaukų tiesinimo žnyplės – tobulas variantas tiems, kurie nori bangų, garbanų ir švelnių plaukų su apimtimi. Nano-titanu dengtos plokštelės tolygiai įkaista visame paviršiuje, būtent dėl šios priežasties plaukai taps švelnūs, paslankūs, yra pašalinamas statinis krūvis. Amortizuojančios plokštelės visiškai nepeša plaukų, būtent šių plokštelių dėka galite formuoti apimtį ties šaknimis, užriesti plaukų galiukus. Dėka skaitmeninės karščio reguliavimo sistemos, plokštelių temperatūra visada yra optimali, nekenkianti plaukų būklei, o nesinaudojant žnyplėmis 60 minučių jos automatiškai išjungiamos. Norėdami keisti pasirinkta temperatūra, galite rinktis iš keturių opcijų: 170°C - 190°C  ir 210°C - 230°C. 

 

 

Gamma+ 2 in 1 Rosebud žnyplės

Rosebud plaukų tiesinimo ir sukimo žnyplės – tai dvi funkcijas atliekantis įrankis. Ergonomiška žnyplių forma užtikrina patogų ir ypač lengvą plaukų garbanojimą arba tiesinimą tik šiuo vienu įrankiu. Plokštelės dengtos keramika ir deimantų dulkėmis įkaista tolygiai, todėl galite nebijoti dėl karščio daromos žalos ar plaukų deginimo. Specialiai suformuoti grioveliai padės taisyklingai suformuoti norimas garbanas bei neleis joms nuslysti nuo žnyplių paviršiaus. Užtikrinti sveiką plaukų būklę, reguliuokite temperatūrą pagal keturis lygius: 160 - 180 - 200 - 220 °C. 

 

 

 

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą