Kaip išsirinkti nagų laką?

Kaip išsirinkti nagų laką?

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kaip išsirinkti nagų laką?

 

Taikant įvairias technologijas yra sukurti trijų tipų nagų lakai: ilgalaikiai, savaitiniai ir tradiciniai. Skirtingi jų tipai leidžia kiekvienam pasirinkti, kaip dažnai norime skirti nagų priežiūrai dėmesio ir keisti nagų lako spalvą. Galbūt nagų lako spalvą derinate prie aprangos ir norite juos lakuoti dažnai? O galbūt neturite laiko ir nagams dėmesio norite skirti kuo rečiau? Mes jums padėsime išsirinkti tinkamiausią variantą.

Ilgalaikiai nagų lakai

Ilgalaikiai nagų lakai puikiai tinka tiems, kurie nori pamiršti apie nagų priežiūrą 14+ dienų ir turėti estetiškai atrodančius, tvarkingai atrodančius nagus. 

CND™ SHELLAC™ - pirmas pasaulyje, JAV sukurtas, ilgalaikis nagų lakas

Norite mėgautis išsirinkta spalva ilgai ir nesukti galvos dėl nagų priežiūros? Ilgalaikis lakas yra būtent jums! Tai pirmasis prekės ženklas pasaulyje, kuris sukūrė ir pasiūlė gelinius lakus. CND™ SHELLAC™ produktai yra gaminami JAV. Ilgalaikis lakas – puiki įprasto laiko konsistencijos priemonė deranti su gelio tvirtumu. Šiuo ilgalaikiu nagų laku daugiausiai naudojasi salonuose dirbantys meistrai, tačiau jais galima lakuotis ir namuose. Džiugina tai, kad kompanija sukuria naujas spalvų paletes kiekvienam sezonui. Nuostabi kombinacija aktyviai gyvenantiems ir drauge besirūpinantiems savo įvaizdžiu. Šis nagų lakas ypatingas tuo, jog ne tik išlieka ilgai ir neskilinėja, bet drauge yra itin paprastai padengiamas ir nuimamas. 

Su CND™ SHELLAC™ jums nereikia papildomų įrankių, kad tobulai padengti nagus laku, tiesiog atsukate buteliuką ir teptuku tolygiai paskirstote priemonę. Baiminatės, kad šio ilgalaikio nagų lako pašalinimas sudėtingas? Norime jus nuraminti, tai neužtruks daugiau nei 5 minučių! Šio lako pašalinimas ne tik greitas, bet ir visiškai nežalojantis nago plokštelės. Taigi, naudojant CND™ SHELLAC™ - minimalios pastangos su nuliu rizikos.

Tam, kad ilgalaikis nagų lakas įgautų tinkamą tvirtumą ir būtų „užrakinamas“ ant nago plokštelės, būtina jį apdoroti UV arba LED lempos šviesoje. Tai užtrunka vos kelias minutes, o rezultatas džiugina net 14+ dienų.

Jei turite abejonių, kad ilgalaikis lakas gali atrodyti nenatūraliai ar dengtis storu sluoksniu? Turime pasakyti, jog nusilakavus CND™ SHELLAC™ nagai atrodo itin estetiškai, nes tankaus teptuko pagalba yra išgaunamas plonas lako sluoksnis. 

Jis ne tik tolygiai paskirsto jūsų pasirinktą spalvą, tačiau drauge apsaugo nagą nuo išorės poveikio bei lūžinėjimo. Klientai dalinasi, jog su šiuo laku nesudėtinga užauginti ilgus ir tvirtus natūralius nagus. Ši priemonė tinka tiek pažeistiems, tiek tvirtiems nagams. 

Dar viena puiki žinia, jog šis lakas laikosi itin ilgai, net iki 14+ dienų. Išsaugo savo blizgesį ir tobulą padengimą. Net dvi savaites jums visiškai nereikės sukti galvos dėl nagų priežiūros, tik mėgautis džiuginančiais rezultatais ir ryškiomis, sodriomis ar neutraliomis spalvomis. Nagų lako formulė adaptuota taip, kad tinka net įvairias alergijas turintiems, nes nesukelia jokių alerginių reakcijų. 

Jei teko lankytis profesionalioje ilgalaikio lakavimo procedūroje žinote, jog šis lakavimas yra suskirstytas į etapus, nuo nago paruošimo iki specialaus užbaigimo, tad tam reikalinga sistema. CND™ SHELLAC™ sistemą sudaro nagų lako pagrindas, lakas ir viršutinė kietinamoji priemonė.

Viršutinis nagų sistemos sluoksnis ne tik stabilizuoja laką, bet ir suteikia prabangų spindesį, kuris išsilaiko visą lako nešiojimo laikotarpį. 

Mūsų asortimente yra daugiau nei 200 skirtingų CND™ SHELLAC™ nagų lako spalvų. Jūs galite sudaryti itin išsamią savo naudojamų atspalvių paletę ir sukurti skirtingą nagų įvaizdį. Pilną nagų lakų paletę galite rasti ČIA.

CND™ SHELLAC™ lako buteliukas yra 7 ml talpos. Dengiant nagus kruopščiu ir elegantiškai plonu sluoksniu nagų lako užtenka ilgam.

Kaip atliekamas CND™ SHELLAC™  ilgalaikis lakavimas ir kodėl procedūra tokia paprasta?

Atlikus įprastą nagų manikiūro ar pedikiūro eigą, prieš pradedant lakavimą, būtina nago plokštelę kruopščiai nuvalyti ir pašalinti visus galimus nešvarumus bei riebalus. Tai užtikrina maksimalų nagų lako sukibimą su jūsų nago plokštele. 

Pirmiausia kruopščiai, tolygiu sluoksniu padenkite nagą CND™ SHELLAC™ Base Coat baze. Tuomet nagą dengiame pasirinkta CND™ SHELLAC™ nagų lako spalva keliais sluoksniais. Spalvai užtvirtinti naudojama UV arba LED lempa. Galiausiai, manikiūro ar pedikiūro procedūrą baigiame tepant viršutinį, kietinamąjį CND™ SHELLAC™ EXPRESS5™ Top Coat priemonės sluoksnį ir taip pat užtvirtiname naudojama UV arba LED lempa. Nuoseklų, žingsnis po žingsnio, aprašymą, kaip nulakuoti ar pašalinti laką, galite rasti ČIA.

Orly Gel FX – vitaminais prisotintas ilgalaikis nagų lakas

Orly Gel FX pagamintas JAV ir pasižymi tuo, jog lakas praturtintas vitaminais. Vitaminas A ir E – antioksidantai, kurie sustiprina nagus, o pro-vitaminas B5 apsaugo nago struktūrą. Tai veganiškas, ant gyvūnų netestuotas lakas, kuriame nėra nagus žalojančių ingredientų. Šis lakas ant jūsų nagų išsilaiko nuo 14 iki 21 dienos. 

Šis nagų lakas tinkamas naudoti tiek salone, tiek namuose. UV / LED lempa dvigubai greičiau išdžiovina laką ir užtikrina, kad jūsų manikiūras ar pedikiūras atrodys nepriekaištingai visą nešiojimo laiką. Nepaisant to, kad jis puikiai išsilaiko 14+ dienų, nepraranda spindesio ir yra labai lengvai nuvalomas. 

Galima rinktis iš daugybės skirtingų nagų lako atspalvių. Nuo švelnių ir neutralių iki itin ryškių ar blizgių. Patogi nagų lako rankenėlė ir itin tankus šepetėlis. 

Comwell.pro – itin tvirtai besilaikantis, stiprios pigmentacijos ilgalaikis nagų lakas

Šis, Europoje pagamintas nagų lakas Comwell.pro yra puikus kainos ir kokybės derinys. Jo sudėtyje yra ypatingų oligomerų, kurie stipriai pagerina lako sukibimą su nago plokštele, todėl idealiu manikiūru ar pedikiūru galės džiaugtis kiekvienas, net ir tas klientas ar pirkėjas, kurio nagai yra ypač linkę sluoksniuotis ar yra silpni. 

https://vitrinapro.lt/kategorijos/26483-12348-comwell-gelinis-nag%C5%B3-lakas.html#/16546-comwellgel-cwp4

Šis nagų lakas pasižymi itin stipria pigmentacija, todėl užtenka vos 1-2 sluoksnių ir išgaunama tobulai sodri spalva. Dėl šios priežasties lako užtenka ilgesniam laikui ir jo ir taip ekonomiška kaina tampa dar patrauklesnė. Lengvai ir greitai džiūsta tiek naudojant UV, tiek LED lempą. Patogi ir nedidelė produkto pakuotė.

Šį laką lengva pašalinti, jo nereikia dildyti nuo nago plokštelės. Užtruksite tikrai nedaug laiko atliki 14 dienų išsilaikantį, ilgalaikį nagų lakavimą. 

Naujos kartos nagų lakas CND VINYLUX „Weekly polish“ išsilaiko net 7 dienas!

Tai gali būti jūsų metų atradimas! Nagų lakas, kuris be papildomų lempų naudojimo gali išsilaikyti ant jūsų rankų nagų net iki 7 dienų? CND VINYLUX nagų lakas „Weekly polish“ yra iš tiesų nuostabą kelianti priemonę, kuri nereikalauja jokios papildomos įrangos, kad jūsų manikiūras atrodytų tobulai net savaitę laiko. Jei šis lakas naudojamas pedikiūrui, jis išsilaiko ne iki 20 dienų!

CND VINYLUX yra naujos kartos, hibridinis nagų lakas. Inovatyyvių technologijų dėka sukurtas nagų lakas, kuris, savo išsilaikymo trukme, yra tarsi sprendimas tarp ilgalaikio ir įprasto nagų lako. 

Šis nagų lakas išskirtinis tuo, jog nėra naudojamas bazinis sluoksnis, kuris tepamas naudojant ilgalaikį nagų laką. Antras, labai svarbus skirtumas tas, kad šiam nagų lakui nereikalinga UV ar LED lempa, todėl hibridinio lakavimo procedūra, atliekant manikiūrą ir pedikiūrą, yra daug paprastesnė nei ilgalaikio lakavimo metu. Tai 2 paprastų žingsnių sistema.

CND VINYLUX lakavimo sistema yra puikus pasirinkimas tiems, kas nori kuo natūralesnės procedūros, tačiau neturi laiko nagais rūpintis kas kelias dienas. O galbūt ir tiems vartotojams, kurie mėgsta dažniau keisti nagų lako spalvas ir džiaugtis įvairove ir galimybe derintis prie stiliaus ir nuotaikos.

Šis produktas yra 15 ml talpos, todėl šio lako užteks tikrai ilgam. Asortimentą sudaro daugiau nei 150 skirtingų spalvų, kurių pilną paletę galite pažiūrėti ir atsisiųsti ČIA.

Kaip atliekama CND VINYLUX „Weekly polish“ lakavimo procedūra?

Pirmiausia svarbu lakavimui paruošti nago plokštelę, todėl kruopščiai ją nuvalykite. Prieš naudojimą visuomet suplakite. Padenkite nagus dviem CND VINYLUX nagų lako sluoksniais tam, kad spalva pilnai pasiskirstytų ir įgautų tikrąjį atspalvį. Lakavimas užbaigiamas nagus padengiant viršutiniu Vinylux Top Coat sluoksniu. Išdžiovinkite. Ir viskasGalite džiaugtis savo nuostabia nagų lako spalva net 7 dienas.

Nagų lako pašalinimas yra itin paprastas naudojant CND™ SHELLAC™ Nourishing Remover, tereikia lengvais įtrinamaisiais judesiais, lyg paprastam lakui, nuvalyti nagų laką nuo plokštelės, tai trunka vos 5 minutes.

 

Tradicinis nagų lakas ORLY

Orly plačiai žinoma, kaip ypatingai kokybiškas prekės ženklas, kurio produktai gaminami JAV. Tai šeimos verslas, veikiantis nuo 1975 m. Šie tradicinio nagų lako pagrindu pagaminti lakai, kurie nereikalauja nei papildomo pasiruošimo, sistemų ar UV/LED lempų. Jums užtenka vieno buteliuko tam, kad sukurtumėte savitą stilių. Tai tarsi trys viename: bazinis sluoksnis, spalva ir viršutinis sluoksnis tame pačiame produkto buteliuke.

Šie produktai yra veganiški, netestuojami su gyvūnais. ORLY lakuose nėra DBP*, tolueno ir formaldehido. Taip pat įdomus faktas, kad daugelis  modelių yra gavęs apdovanojimą už patogų ir ergonomišką kamštelį, kuris itin lengvai atsisuka. 

Šis lakas ant nagų išsilaiko nuo 2 iki 4 dienų. Jį galima naudoti iki 5 metų, tad jei įsigijote spalvą, kuria lakuojatės retai, nieko tokio, produktas ilgai nepasensta. Kiekvieno lako šepetėlį sudaro 600 šerelių, kurie padeda tolygiai ir kuo vienodesniu sluoksniu paskirstyti laką ant nago plokštelės.

Deguoniui pralaidus nagų lakas „Orly Breathable

Visgi, teigti, kad tai tradicinis lakas yra netgi šiek tiek konservatyvu. Tai naujos kartos, inovatyvus ir naudingais elementais praturtintas, „kvėpuojantis“ nagų lakas. Tad tradicinė, šiuo atveju, tik pati lakavimo technologija. 

https://vitrinapro.lt/nagu-prieziurai/29210-19380-akcija-deguoniui-pralaidus-orly-nag%C5%B3-lakas-breathable.html#/15399-orb18ml-orb20906_breathable_power_packed

Orly nagų lakas yra visiška revoliucija kokybės atžvilgiu. „Breathable“ nagų lakas yra pralaidus deguonies cirkuliacijai, todėl jūsų nagas kvėpuoja ir yra aprūpinamas reikiama drėgme. Šios funkcijos pasirūpina natūraliais biologiniais procesais, nes naudojama formulė primena porėtą, pralaidų tinklą. Todėl deguoniui juda pirmyn ir atgal, paspartina nago augimą, nago plokštelės sveikatą, o pats lakas išsilaiko ilgiau.

Orly Breathable“ lako nauda jūsų nagams

Skamba puikiai? Ir tai dar ne viskas. Šis nagų lakas ne tik dailina jūsų manikiūrą ar pedikiūrą, bet kartu ir gerina nago būklę. Lako sudėtyje yra tokių turtingų komponentų kaip: argano aliejus, provitaminas B5, vitaminas C. Ši triguba kombinacija užtikrina įvairiapusę nagų sveikatos priežiūrą. Argano aliejus maitina, provitaminas B5 drėkina, o vitaminas C veikia kaip antioksidantas. Ši trijulė ypatingai praturtina Orly nagų lako sudėti.

Šis nagų lakas sulaukia atgarsių visame pasaulyje ir net 99 % jį naudojančių moterų teigia, kad nagai tampa stipresni ir sveikesni, auga greičiau, lakas laikos tvirčiau bei jį tikrai lengva padengi ant nago plokštelės. 

ORLY MINI lakas, kuris patogus jūsų kelionėms

Orly mini nagų lakas – tai nuostabus pasirinkimas keliaujantiems. 5 ml talpos buteliukas užims itin mažai vietos, bet leis jaustis saugiau, jog kelionės metu galėsite išlaikyti estetiškai ir gaiviai atrodantį manikiūrą ar pedikiūrą. Dailios pastelinės spalvos skirtingų spalvų mėgėjams. 

Koks nagų labas geriausias būtent man?

Esant gausiam pasirinkimui, nesunku pasimesti. Kaip išsiaiškinti, kuris nagų lakas geriausiai tinka būtent jums? Štai pagrindiniai klausimai, kurie padės atsirinkti, kuris nagų lakas geriausiai atlieps jūsų norus ir tikslus. 

Kurį ilgalaikį nagų laką rinktis, CND™ SHELLAC™, Orly Gel FX ar Comwell.pro?

Jūsų pasirinkimas priklauso nuo keliamų kriterijų. Jei ieškote patikimiausios formulės ir maksimalaus lako išsilaikymo bei ypač didelio spalvų pasirinkimo – rekomenduojame rinktis CND™ SHELLAC™ lakus. Jei jums labai svarbi nagų lako sudėtis, esate alergiškas ir dairotės nagų lako, kuris drauge turi naudingų medžiagų, vitaminų ir laikytųsi ilgai, siūlome rinktis Orly Gel FX. O jeigu jūsų nagai nėra stiprūs, sluoksniuojasi ir jums svarbu, kad lakas labai gerai sukibtų su nagu bei pasižymėtų gera kaina, kviečiame išbandyti  Comwell.pro prekės ženklą. Visiems lakams reikalinga UV ar LED lempa.

 

Kuo skiriasi ilgalaikis CND™ SHELLAC™ nuo hibridinio CND VINYLUX nagų lako?

Pirmiausia turite sau atsakyti, kokia nagų lako išsilaikymo trukmė jums priimtina. Jei norite, kad tobulas manikiūras ar pedikiūras laikytųsi ne trumpiau 2 savaičių, jums labiausiai tiks rinktis CND™ SHELLAC™, tačiau, jei manote, kad norėsite dažniau keisti spalvas ir įvaizdį, tuomet siūlome rinktis 7 dienas išsilaikantį CND VINYLUX nagų laką. 

Taip pat CND™ SHELLAC™ lakavimui reikalinga UV ar LED lempa, kuri užtvirtina gelinį laką ant nago plokštelės. CND VINYLUX papildomos lempos šviesos nereikalauja, tačiau drauge naudojamas viršutinis, sutvirtinantis laką, sluoksnis, kuriam išdžiūti reikalingas papildomas laikas.

Norite ilgiau besilaikančio nagų lako, kuriam reiktų skirti nedaug laiko?

Jei siekiate suderinti du dalykus, norą, kad lakas laikytųsi ilgiau nei tradicinis, tačiau lakavimui galite skirti nedaug laiko, siūlome rinktis hibridinį CND VINYLUX nagų laką. Jis išsilaikys iki 7 dienų, tačiau jo sistema paprastesnė, nereikia naudoti bazės ir visiškai nereikalinga UV ar LED lempa. Todėl sutaupote laiko, tačiau gaunate kone ilgalaikio lako poveikį. 

Žinoma, būtina paminėti, kad naudojant specialias lempas, nereikalingas papildomas lako išdžiūvimo laikas, kuris turi būti skiriamas lakuojant CND VINYLUX. Natūralus CND VINYLUX išdžiūvimo laikas, naudojant viršutinį specialų sluoksnį yra apie 8,5 min.

Ar tikrai CND VINYLUX ant nagų išlieka 7 dienas?

Suprantame, tai per daug gerai, kad būtų tiesa! Tačiau taip yra. Specialia technologija pagamintas Vinylux Top Coat viršutinis sluoksnis puikiai užrakina laką ir užtikrina puikaus manikiūro. Darant pedikiūrą, šis nagų lakas gali išsilaikyti net iki 20 dienų!

Norite maksimalaus ilgalaikio efekto ir itin gausaus spalvų pasirinkimo?

Jūs privalote išbandyti CND™ SHELLAC™ ilgalaikio lakavimo sistemą. Tai daugiau nei 200 spalvų pasirinkimas su maksimalia 14+ dienų nagų lako išlaikymo technologiją. Pamirškite apie nagų priežiūrą, jos prireiks vos keliskart per metus. 

Lakuojate namie? Kam gaišti laiką keliaujant į saloną, kai galite viską itin paprastai pasidaryti namie, jums patogiu laiku. Jokių kamščių ir laiko įsipareigojimų. 

Esate profesionalas? Jūsų klientai tikrai pamėgs CND™ SHELLAC™. Spalvų asortimentas ir prekių kokybė nepalieka abejingų. 

Kas CND™ SHELLAC™  technologijoje užtikrina tokį stabilų 14+ dienų lako išsilaikymą?

CND™ SHELLAC™ gali pasidžiaugti savo ilgalaikio lako sistema. Viena iš pagrindinių CND™ SHELLAC™ Base Coat bazės funkcijų ta, kad ji pagerina sukibimą tarp nago ir nagų lako. Ši bazė ne tik padeda lako prisitvirtinimui, bet ir viso ilgalaikio lako pašalinimui. Šios bazės šepetėlis yra ištobulintas taip, kad maksimaliai plonai ir plačiai paskirstytu produktą. 

Viršutinis CND™ SHELLAC™ EXPRESS5™ Top Coat sluoksnis taip pat ženkliai prisideda prie pilnos sistemos išpildymo. Šis paskutinis lakavimo žingsnis užrakina laką ilgam nešiojimui, tačiau drauge yra paprastai nuvalomas – vos per 5 minutes. 

Šių dviejų komponentų  pagalba užtikrinamas 14+ dienų nagų lako išsilaikymas. Būtina paminėti, jog šie produktai yra veganiškas.

Ar ilgiau besilaikančio nagų lako spalvos gali būti maišomos tarpusavyje?

CND™ SHELLAC™ spalvos negali būti maišomos tarpusavyje. Maišymas tarpusavyje gali pakeisti formulių proporcijas. Na, bet esant dideliam poreikiui, spalvas galima sluoksniuoti. 

CND VINYLUX spalvos gali būti maišomos tarpusavyje, taip išgaunant naujus atspalvius. 

Ieškote kuo natūralesnio nagų lako? 

Natūraliausias nagų lako pasirinkimas būtų tradicinis Orly lakas, kuris Vitrina PRO parduotuvėje pasižymi itin plačiu spalvų ir skirtingų kolekcijų pasirinkimu. Toks atspalvių asortimentas džiugins kiekvieną, ieškantį kažko naujo ir kokybiško.  

Su kuriuo laku mano nagai labiausiai kvėpuos?

Siūlome atkreipti dėmesį į Orly nagų laką „Breathable“. Tai itin modernios, porėtos technologijos nagų lakas, kuris yra ypač pralaidus orui ir drėgmei, todėl nagas kvėpuoja ir sparčiai auga. Negana to, lako sudėtis padeda jį puoselėti, nes jame yra argano aliejaus, provitamino B5 ir vitamino C.

Kokios produkto priežiūros reikalauja ilgalaikis ir pusiau ilgalaikis lakas?

Bendros naudojimo instrukcijos ir rekomendacijos visiems lakams būtų tokios:

·       Suplakti prieš naudojimą;

·       Nelaikyti šviesoje;

·       Stipriai užsukti panaudojus.

 

 

Nuostabu, jog galime pristatyti nagų lakus, kuriuos kuo puikiausiai galite naudoti tiek namuose, tiek profesionaliai, salone. Vitrina PRO parduotuvėje rasite viską tiek ilgalaikiam, tiek hibridiniam lakavimui, tiek gausybę tradicinių lakų spalvų, kiekvienam jūsų etapui ir nuotaikai. Matinės ar blizgios, sultingai ryškios ar neutralios spalvos, pagyvinančios jūsų įvaizdį. Vitrina PRO rasite visko, ko reikia jūsų nagų priežiūrai. 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą