Kaip dažyti plaukus?

Kaip dažyti plaukus?

By : blog - Kategorijos: Seminarai
star
star
star
star
star

Kaip dažyti plaukus?

Radote žilų plaukų sruogą, o gal norite pagyvinti įvaizdį šviesiomis sruogelėmis? Galbūt šiltuoju metu laikotarpiu norite šviesesnės spalvos, o atėjus šalčiams mąstote patamsinti plaukus? O gal siekiate originalios ryškios spalvos? Ką naudoti? Kaip dažyti plaukus? Ar jie nenusilps procedūrų metu? Skaitykite toliau ir sužinokite atsakymus į visus šiuos klausimus ir dar daugiau!

Plaukų dažai dažnai siejami su ilgalaikiu ir drastišku spalvos pakeitimu, tačiau tai nebūtinai yra tiesa. Permanentiniai arba ilgalaikiai dažai – skirti visiškai pakeisti spalvą, suteikti jai toną, uždažyti šaknis arba suteikti žavumo sruogelių pagalba. Pusiau ilgalaikiai dažai – tai ryškių spalvų kreminiai produktai, kurie nusiplauna po kelių savaičių, tačiau nepažeidžia plaukų struktūros.

Ilgalaikiai plaukų dažai

Kaip ir minėjome pemanentiniai plaukų dažai – tai pokyčiai ilgesniam laikui. Šie dažai yra maišomi su tam tikro stiprumo oksidantu, tam parenkamas specialus kiekių santykis. Vitrina Pro fizinėse ir elektroninėje parduotuvėse rasite gausų pasirinkimą profesonalių dažų bei priemonių pasiekti tobulos spalvos plaukus. Visgi, nuo ko pradėti, ką pasirinkti?

Kaip dažyti plaukus:

  • Plaukų dažai gali sukelti stiprią alerginę reakciją. Būtina padaryti odos alergijos jautrumo testą 48val prieš naudojimą.Prieš dažant plaukus nereikia jų plauti.
  1. Ne metaliniame dažų maišymo indelyje sumaišykite dažus su oksidantu nurodytu santykiu, naudokite prie papildomų priemonių nurodytus oksidantus. Išmaišykite mišinį iki vientisos masės. PATARIMAS: Į šią masę galite įmaišyti įvairias ampules, kurios padės pasiekti tam tikrų rezultatų. Pavyzdžiui Salerm Silk Plus dažymo metu apsaugo plaukus ir galvos odą, neutralizuoja cheminių dirgiklių poveikį, drėkina plaukus ir suteikia šilkinį efektą. Salerm Grey Cover padeda tolygiai nudažyti žilus plaukus, ypač tuos kuriuos sunku paslėpti. Salerm Red Fix padeda užfiksuoti raudonų dažų pigmentus, jie specialios priemonės dėka yra užtvirtinami vidiniuose kapiliarų sluoksniuose.
  1. Pradedant nuo kaklo, paruoštą dažų mišinį tepkite tolygiai per visą plaukų ilgį iki galiukų, sruoga po sruogos, paliekant 2 cm nuo šaknų, palikite veikti. Tada užtepkite tą patį mišinį ant šaknų, palikdami veikti. Palikite dažus veikti tiek laiko, kiek yra nurodoma ant dažų pakuotės.
  1. Nuskalaukite dažus šiltu vandeniu.

LUXURY

Green Light Luxury plaukų dažai garantuoja efektyvų ir visiškai saugų dažymo procesą. Spalvos yra intensyvios ir žvilgančios bei visiškai paslepia žilus plaukus. Sudėtyje esanti baltoji arbata apsaugo plaukų sudėtį ir veikia kaip antioksidantas, o orchidėjų sviestas suteikia lankstumo, apimties bei žvilgesio.

Papildomos priemonės:

LUXURY oksidantas ( 2.1%, 3%, 6%, 9% ir 12%), dažai ir osidantas maišomi santykiu 1:2.

Ypatybės:

  • Intensyvios ir gilios spalvos;
  • 100 procentų žilų plaukų nudažymas;
  • Plaukų apsauga nuo senėjimo bei smogo, saulės ir laisvųjų radikalų;
  • Platus spalvų pasirinkimas.

 

SALERM VISON

Salerm Vision suteikia ilgai išliekančias ryškias spalvas, žvilgesį bei puikiai užmaskuoja žilus plaukus. Unikalus pigmentų parinkimas suteikia galimybę Jums kurti norimus tonus, o natūraliais aliejais paremta formulė suteikia daugiau spindesio ir panaikina galvos odos jautrumą dažymo metu.  

Papildomos priemonės:

Salerm oksidantas (3,6,9,12%), dažai maišomi santykiu 1:1,5.

Ypatybės:

  • Tobulai padengia žilus plaukus;
  • Amoniako kiekis sumažintas iki minimalaus įmanomo lygio;
  • Tausoja plaukus;
  • Pamėgtos klientų blondiniškos spalvos.

 

SALERM BIOKERA

Biokera Natura Color natūralūs plaukų dažai sukurti be parabenų, silikonų, PPD, rezorcinolio, praturtinti sertifikuotais organiškais aliejais. Plaukų dažų sistema paremta natūralumu bei plaukų priežiūra ir tobulais rezultatais.

Papildomos priemonės:

Biokera Natura Color oksidantas ( 20vol , 30vol ar 40vol), dažai maišomi santykiu 1:1.

Ypatybės:

  • Permanentinė spalva papildyta lakiu amoniaku;
  • Geras žilų plaukų maskavimas;
  • Sertifikuotos sudedamosios dalys.

VERA COLOR

Tmt Milano Vera Color dažai – tai profesonalus pasirinkimas, šioje priemonėje nėra amoniako. Papildyti arganų aliejumi, dažai visiškai nepažeidžia plauko struktūros, maitina, ramina galvos odą bei suteikia glotnumo ir papildomo blizgesio.

Papildomos priemonės:

VERA COLOR oksidantas (6% - 9% ), dažai maišomi santykiu 1:1.

Ypatybės:

  • Be amoniako;
  • Gerai užmaskuoja žilus plaukus;
  • Apsaugoma oda;
  • Plaukai saugomi nuo laisvųjų radikalų.

VIBA

Šie ilgalaikiai plaukų dažai parturtinti arganų aliejumi ir medetkų ekstraktu, suteikia plaukams žvilgesio ir elastingumo, galvos oda veikiama priešuždegiminių savybių bei minkštinama. Šie dažai itin tinka tiems, kurie turi probleminę galvos odą, kadangi ji yra visiškai nedirginama.

Papildomos priemonės:

VIBA oksidantas, maišoma santykiu 1:1,5.

Ypatybės:

Ryškios, intensyvios, ilgai neblunkančios spalvos;

Tobulas žilų plaukų maskavimas;

Atkuriama plaukų struktūra, padidinamas elastingumas.

Pusiau ilgalaikiai plaukų dažai

Jeigu Jums patinka ryškių spalvų pokyčiai, tuomet pusiau ilgalaikiai plaukų dažai puiki išeitis. Šios dažomosios priemonės suteikia galimybę džiaugtis džiuginančiais naujais įvaizdžiais be didelių isipareigojimų, kadangi pusiau ilgalaikiai dažai laikosi maždaug 4-6 savaites. Jei per tą laiką pamilsite kažkurią ryškią spalvą, galite ją palaikyti ir toliau, visgi, jeigu splva nepatiks, visada galite palaukti kol ji nusiplaus ir bandyti dar kartą. Vitrina Pro fizinėse ir internetinėje parduotuvėse rasite šiuos pusiau ilgalaikių dažų variantus:

SALERM HD COLORS

Salerm HD Colors plaukų dažų sudėties pagrindą sudaro didelio tankumo spalvos pigmentai. Šie pusiau ilgalaikiai dažai paremti unikalia technologija suteikia ypatingai ryškias ir sodrias spalvas, kurioms išgauti nereikia maišyti dažų su oksidantu.

Ypatybės:

  • Sudėtyje nėra amoniako;
  • Nereikalinga maišyti su oksidantu;
  • Apsaugo bei atstato plaukus dažymo metu;
  • Spalva išsilaiko iki 45 plovimų.

LA RICHE DIRECTIONS

Directions pusiau ilgalaikiai plaukų dažai yra 100 procentų veganiški, be amoniako ar peroksido. Dažomasis kremas, kuris yra prisotintas ryškių pigmentų, puikiai padengia plaukus norimomis ryškiomis spalvomis, nepažeidžia jo struktūros. Svarbu pabrėžti ir tai, kad visas spalvas galima maišyti tarpusavyje, o tai leidžia išgauti originalias, naujas spalvas.

Ypatybės:

  • Sudėtyje nėra amoniako ir peroksido;
  • Spalvos laikosi nuo 2 iki 4 savaičių;
  • Spalvos gali būti maišomos tarpusavyje.

CRAZY COLOR

Crazy Color pusiau ilgalaikiai plaukų dažai yra gausiai prisotinti ryškių pigmentų, kurie ir suteikia plaukams ypatingai ryškias spalvas. Šių dažų nereikia maišyti su oksidantu, todėl yra ypač patogūs naudoti. Visos spalvos gali būti maišomos tarpusavyje, taip galite išgauti įvairius atspalvius.

Ypatybės:

  • Išsilaiko iki 9 savaičių;
  • Dažymui nereikia naudoti oksidanto;
  • Visas spalvas galima maišyti tarpusavyje.

SALERM COLOR REVERSE

Visgi, jei nenorite dažyti, tačiau norite panaikinti esamą plaukų spalvą Salerm Color Reverse plaukų spalvos nuėmėjas yra puiki priemonė. Šis produktas yra skirtas dažytų plaukų spalvos išėmimui, jis veikia tik sintetinius pigmentus, nejudindamas natūralių pigmentų. Kadangi priemonės sudėtyje nėra amoniako ir šviesinančių komponentų, tai yra greitas, efektyvus ir saugus būdas, o plauko struktūra nėra pažeidžiama. Tai reiškia, kad galėsite ištaisyti plaukų dažymo klaidą be papildomos žalos plaukams.

Ypatybės:

  • Panaikinama dažų spalva iki natūralios spalvos;
  • Sudėtyje nėra amoniako;
  • Tausojama plauko struktūra.

 

Svarbu paminėti, kad dažytus plaukus reikia tinkamai prižiūrėti, kad ryškūs atspalviai išliktų kuo ilgiau. Pirmiausia, naudokite tinkamą šampūną, kaukę bei kondicionierių, kurie tausoja dažytų plaukų struktūrą, maitina bei drėkina. Taip pat, palepinkite plaukus serumais ar aliejukais, kurie maitina plaukų galiukus, padeda plaukų spalvai išlikti kuo ilgiau.

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą