Išsausėjusių nagų odelių gelbėtojas -

Išsausėjusių nagų odelių gelbėtojas -

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Su išsausėjusių nagų odelių problema turbūt dauguma susiduriame šaltuoju metų laiku, kada oras žvarbus, šaltas ir išsausėjęs. Visgi aš šią problemą turiu visais metų laikais. Nors vasarą jų būklė pagerėja, visgi problema visiškai neišsisprendžia. Tad mano rankų ir nagų priežiūros rutina niekaip neįsivaizduojama be maitinančių priemonių odelėms.

Šį kartą kalbėsiu apie pamiltą produktą - ''Solar Oil'' aliejuką nagams ir odelėms. 

 APRAŠYMAS:

Sinergetiškas natūralių, lengvos konsistencijos aliejų ir vitamino E derinys sukurtas giliai įsiskverbti ir apsaugoti apynagių odeles ir nagus.

Simondsijų aliejuje esantis vitaminas E giliai prasiskverbia į odą padėdamas sumažinti vizualiai matomus senėjimo ženklus. Natūralus lengvos konsistencijos aliejus išlaiko odą minkštą ir elastingą.

Palaiko natūralių nagų, nago priedų ir nagų lako stiprumą, lankstumą.

Pakartotinai naudojamas aliejus giliau įsigeria į nago plokštelę ir nago priedus užtikrindamas maksimalų naudingų medžiagų įsisavinimą bei procedūros efektyvumą.

solaroil

NAUDOJIMAS:

Šią priemonę įtriname į nago plokštelę ir nagų odeles. Asmeniškai aš, šią priemonę naudoju ne tik tada kai tvarkausi nagučius, bet kas kelias dienas. Šį buteliuką laikau ant savo miegamojo stalelio, tad stengiuosi kas vakarą (beveik) prieš miegą palepinti ir nagų odeles.

MANO NUOMONĖ:

Ypatingai galiu pagirti itin nedidelę pakuotę - buteliukas vos 4ml. Tad patogu nešiotis, įsimesti į rankinę, kompaktiškas keliaujant. Taip pat aliejukas naudojasi gana skalsiai, na, o dauguma merginų jį naudoja tik tada kai tvarkosi nagus, tad produktas nespės sugesti ir bus sunaudotas iki galo.

Pati šluotelė taip pat nedidelė ir patogi naudojimui.

Na, o pats produktas kvepia itin maloniai - lyg migdolinė esencija.

Aliejukas gana skystas, tad greitai susigeria į odeles (ypač kai jos itin išsausėjusios).

O svarbiausia rezultatas - odelės tikrai jaučia pamaitintos, nešerpetoja, švelnesnės ir minkštesnės.  Nago plokštelė neišsausėja, neskilinėja. Taip pat puikus kainos ir kokybės santykis.

SUDĖTIS:

Sudėtyje rasime - vitamino E, migdolų aliejaus, simondsijų aliejus, ryžių sėlenų aliejus.

Kaina: 2,50 eur. Talpa: 4ml. Pakuotė: Stiklinė. Pagaminta: San Diege. Įsigyti: VitrinaPro.lt

Dėkoju, kad skaitote ir domitės!

Eglė♡

https://asciaesu.blogspot.com/2020/02/review-issausejusiu-nagu-odeliu.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą