Įspūdžiai apie SaLerm Deep Impact Plus plaukų kaukę

Įspūdžiai apie SaLerm Deep Impact Plus plaukų kaukę

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
SaLerm - tai firma, gimusi saulėtoje Ispanijoje ir gyvuojanti nuo septyniasdešimtųjų. Šios firmos pradžia buvo maža plaukų dažus gaminanti kompanija, priklausiusi Sala broliams. Kai kurios SaLerm produkcijos linijos populiarios jau ne vieną dešimtį metų.
Vitrina Pro dėka turėjau galimybę mėnesį laiko išbandyti šios firmos plaukų kaukę Deep Impact Plus.
Tai giluminio poveikio kaukė, atstatanti stipriai pažeistus ir nualintus plaukus. Minkština ir drėkina bei užtikrina plauko švelnumą, man žymiai palengvino garbanotų plaukų iššukavimą, sumažino pūtimąsi, pasišiaušimą. Sudėtyje taip pat yra taukmedžio sviesto, kuris atstato apsauginį lipidinį sluoksnį plauko paviršiuje. Manau, kad dėl taukmedžio sviesto plaukai tapo truputį sunkesni ir garbanos tapo
paklusnesnės.
kauke
Kaukę sąžiningai naudojau kas antrą - trečią plovimą, apytiksliai tris kartus per savaitę. Po pirmų kelių kartų plaukai tapo švelnesni, lengviau šukuojami, o vėliau - paklusnesni, sudrėkinti, neliko pasišiaušusių pavienių "antenų", kai išsidžiovindavau garbanas natūraliai. Labai džiaugiuosi tuo, kad kaukė neblukina plaukų spalvos, nes dažnai maitinančios ir drėkinančios kaukės palaipsniui blukina spalvas, jų nesaugo, ko tikrai nepasakyčiau apie SaLerm kaukę.
Kauke labai džiaugiuosi, naudosiu ir toliau, o jai pasibaigus tikrai pagalvosiu ir apie naujos pakuotės įsigijimą. Plaukai pamaitinti, sudrėkinti ir minkšti :)
Ačiū Vitrina Pro komandai už galimybę išbandyti šią priemonę!
                                        
                                                                                              Emilija Gorskytė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą