Įspūdžiai apie blakstienų augimą skatinantį SALERM Lashes Multiplier tušą

Įspūdžiai apie blakstienų augimą skatinantį SALERM Lashes Multiplier tušą

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Visai neseniai išbandžiau SALERM +Lashes Multiplier Growth Effect blakstienų tušą ir noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie šį produktą. Visų pirma, tai blakstienas užriečiantis ir ilginantis tušas, suteikiantis intesyvią juodą spalvą. Be šių ir kitiems tušams įprastų privalumų, SALERM +Lashes Multiplier turi vieną esminį išskirtinumą – blakstienų augimą skatinantį efektą.  

Dar niekada nesu naudojusi blakstienų tušo, kuris turėtų kažkokį poveikį ilgalaikei blakstienų išvaizdai, todėl ši tušo savybė mane labai suintrigavo. Juk visi norių gražių, ilgų ir tankių blakstienų, ar ne?

Tušas blakstienų stiprinimui

Paskaičiusi informaciją gamintojo puslapyje, išsiaiškinau, kad tas magiškasis komponentas, skatinantis blakstienų augimą, vadinasi CRECEXYL. Tyrimais įrodyta, kad dėl šio junginio reguliariai naudojant tušą blakstienos tampa pastebimai ilgesnės ir storesnės. CRECEXYL taip pat skatina naujų blakstienų augimą ir vos per 4 savaites sumažina blakstienų praradimą jų natūralaus ciklo metu.

Žinau, kad yra ir visiškai natūralių būdų blakstienų stiprinimui. Vienas žinomiausių ir populiariausių – tai ricinos aliejus. Daugelyje blog’ų rašoma, kaip prieš miegą reikėtų palepinti blakstienas ant jų šepetėliu ar kosmetiniu pagaliuku užtepant lašelį ricinos aliejaus. Kadaise ir aš esu išbandžiusi šią gudrybę. Tiesa, nepamenu, ar bent savaitę pavyko išlaikyti tokią grožio rutiną, o ir ricinos aliejaus kvapas man ne buvo labai malonus (tiksliau, visai nebuvo). Taip ir liko keletą metų stovėti tas buteliukas nenaudojamas lentynoje… Būtent dėl tos praktiškumo pusės man patinka, kad pasaulyje egzistuoja tušas, atliekantis visas įprastas tušo savybes, bet tuo pačiu puoselėjantis natūralų blakstienų grožį. Nors nesu iš tų, kuri kiekvieną mielą dieną dažytųsi blakstienas, smagu žinoti, turėsiu kosmetikos priemonę, kuri duoda naudos blakstienoms, o ne tik maskuoja problemą.

Taigi, net jei didelio pokyčio nepastebėsiu, visuomet ramiau naudoti kosmetikos produktą su geresne sudėtimi. Taip ne tik gaunamas tas trokštamas ryškių blakstienų efektas, bet ir ilgalaikėj perspektyvoj blakstienos nėra tiek nualinamos, kaip su kai kuriais įprastais blakstienų tušais.

Bandom tušą!

SALERM +Lashes Multiplier tušo šepetėlis yra kūgio formos, pagamintas iš itin lankstaus silikono. Šereliai itin smulkūs ir tankūs, todėl tobulai apima visas blakstienas. Kadangi nemėgstu ant blakstienų tepti daug tušo, norimą efektą pasiekiu vos keliais brūkštelėjimas, nes dėl šerelių tankumo dažai pasidengia tiesiog puikiai.

Kiti mano paskutiniu metu naudoti tušai – su gana ilgais ir tankiais vienodais šereliais, kurie padeda preciziškai atskirti blakstienas, bet jų beveik nestorina, todėl paryškina tik labai minimaliai. Todėl pasidažius su SALERM +Lashes Multiplier iš karto jaučiu ženklų skirtumą – gaunamas gerokai ryškesnis efektas, blakstienos tampa storesnės ir didesnės apimties. Nors daug kas priklauso nuo dažymosi įgūdžių, negaliu pakęsti, kai dažantis sulimpa blakstienos, tad laaabai didelį  pliusą dedu šiam tušui, kad to nenutiko. Puikiai atskiria blakstienas, paryškina ir pailgina – žodžiu, super! Apibendrinus galiu pasakyti, kad tušas paliko išties gerą įspūdį ir planuoju jį naudoti toliau.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą