Hair ID plaukų kaukė: išskirtinis plaukų gydymas

Hair ID plaukų kaukė: išskirtinis plaukų gydymas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Turbūt sutiksite, kad nėra universalios plaukų priežiūros, kuri tiktų visiems ir atlieptų visus skirtingų plaukų poreikius. Vieniems plaukams trūksta drėgmės, maitinimo, kitiems – apimties ir purumo. Visa tai priklauso nuo genetikos, aplinkos veiksnių, nuo to, ar dažote plaukus ir kiek apskritai dėmesio jiems skiriate.

Neseniai teko išbandyti išskirtinį grožio produktą – Lendan Hair ID plaukų kaukę, kurią galima susikurti pagal pačiam, pagal savo individualius plauko poreikius. „HAIR ID“ sistemą sudaro Smart bazė (kaukės pagrindas), į kurią reikia įmaišyti du koncentratus ir pasirinktą aromatą. Tai inovatyvi plaukų gydymo kaukė, kurios komponentai veikia tarpusavyje ir leidžia nustatyti labiausiai pažeistas plauko vietas bei aktyvuoti koncentratus būtent ten.

Nors žavi galimybė pačiai pasirinkti komponentus, kaip išsirinkti tinkamus? Žinoma, reikėtų atsižvelgti į savo plauko būklę. O tada padės lentelė, kur surašyti 8 veikliųjų koncentratų poveikiai, tad priklausomai nuo savo plaukų, galima pasirinkti, ko šiuo metu jiems labiausiai trūksta.

Taip pat yra gamintojo siūlomos koncentratų kombinacijos, kurios tikrai padės išsirinkti tinkamą derinį.

PLAUKUS ATSTATANČIOS  AKTYVIŲ KONCENTRATŲ FORMULĖS

Intensyvus plauko atstatymas = Keramido koncentratas + kamienines ląsteles atstatantis koncentratas

Plaukų apimtis ir atstatymas = Keramido koncentratas + Baobab medžio koncentratas.

Galvos odos raminimas ir plaukų atstatymas = Keramido koncentratas + laukinių gėlių koncentratas.

Plaukų atstatymas su apsauga nuo karščio = Keramido koncentratas + deimanto dalelių koncentratas

PLAUKUS MAITINANČIOS  AKTYVIŲ KONCENTRATŲ FORMULĖS

Plaukų maitinimas ir atstatymas = vitaminų koncentratas + kamienines ląsteles atstatantis koncentratas.

Apsauga nuo karščio ir plaukų maitinimas = vitaminų koncentratas + deimanto dalelių koncentratas.

Plaukų apimtis ir maitinimas = vitaminų koncentratas  + Baobab medžio koncentratas.

Galvos odos raminimas ir maitinimas = vitaminų koncentratas + laukinių gėlių koncentratas.

Nors iš pradžių mane labai suintrigavo šie: deimanto dalelės, liposomos ir šilko koncentratai, visgi pasirinkau kitus. Mėgstu naudoti plaukų priemones su šilku ir žinau, kad poveikis būna geras – plaukai tampa minkštesni ir gražiai spindi. Visgi šįkart norėjau paeksperimentuoti. Nežinau, ar teisingas mano požiūris, bet į plaukų kaukes dažniausiai žiūriu kaip į priemonę, kuri labiausiai reikalinga plaukų galams, kuriems reikia didesnio maitinimo. O galvos odai papildomo dėmesio per daug ir neskiriu. Sunkesnių kaukių ar kondicionierių net netepu ant plaukų šaknų, bijodama, kad suriebins ar sudirgins galvos odą. Šįkart mano akį itin patraukė laukinių gėlių koncentratas, kuris raminančiai veikia galvos odą. Kadangi mano oda jautri ir linkusi į sausumą, nusprendžiau išbandyti.

Pagal gamintojo rekomendaciją, šį koncentratą derinau su keramido koncentratu, kuris efektyviai atstato plaukus. Tai aktualu, kadangi mano plaukai ilgi, juos dažnai džiovinu ir plaunu, o anksčiau šviesindavau. Todėl atstatančios priemonės tikrai nepakenks mano sausokiems plaukams.  

Taigi, mano pasirinktas plaukų gydymo derinys: galvos odos raminimas ir plaukų atstatymas. Šis derinys ramina galvos odą bei atstato pažeistą plauką.

Beliko išsirinkti paskutinį kaukės elementą – kvepiančią esenciją. Žinau, kad pasitaiko atvejų, kai nuo puikios plaukų priemonės naudojimo atbaido nemėgstamas kvapas, todėl galimybė pačiam išsirinkti aromatą man atrodo superinė.

Mano pasirinkta esencija buvo RELAX, arba Atpalaiduojanti esencija, kurios pagrindą sudaro gėlių kvapai, lengvas minštumą ir švelnumą užtikrinantis levandų aromatas. Iš tiesų visi serijos kvapai gan stiprūs ir pasižymi tokiu užburiančiu prabangos pojūčiu.

Išsirinktus du koncentratus ir esenciją reikia supilti į bekvapę Smart bazę ir labai gerai išmaišyti. Aš bandžiau užsukusi dangtelį gerai suplakti, bet visgi efektyviau būtų maišyti mentele, ką po to ir dariau. Gavosi labai viliojančiai kvepianti, lengvos ir vientisos tekstūros kreminė masė. Spalva gavosi vos melsva dėl pasirinktos RELAX esencijos. Sumaišius šią plaukų kaukę galima naudoti kaip įprastą plaukų kaukę (1-3 kartus per savaitę), o sunaudoti reikėtų per 3 mėnesius.

REZULTATAI

Ant išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų užtepusi kaukę laikiau apie 10 minučių. Stengiausi kruopščiai išskalauti priemonę, ir tai visai ilgai užtruko, vanduo gan ilgai nubėgdavo putotas.

Kaukė tikrai neblogai atliko savo darbą: plaukai sudrėkinti, minkštesni ir tiesesni. Man gan neįprasta buvo kaukę tepti ant galvos odos, tačiau tai tikrai pasiteisino. Gerai išskalavus priemonę, plaukai nebuvo tikrai apsunkę ties šaknimis. Plaukai įgavo gyvybingumo ir švelnumo nuo pat šaknų iki galiukų. Tiesa, mano sausiems mano plaukų galiukams vis dėlto norėjosi daugiau maitinančio ir atstatančio efekto, tad po kaukės naudojimo, kaip ir įprastai, norėtųsi palepinti galiukus skystu šilku ar kita nenuplaunama priemone. Kalbant apie poveikį galvos odai, kaukės naudojimas ją veikė gan komfortiškai ir raminančiai arba bent nedaro žalos ir nedirgino. Sausa oda įgavo daugiau drėgmės, nebuvo tempimo ar perštėjimo jausmo, tačiau plaukai netapo sulipę ar apsunkę ties šaknimis.  

Man labai patinka, kai po kaukės naudojimo plaukai išlaiko malonų priemonės kvapą, tad verta paminėti, kad iki pat kito plovimo gan plaukai intesyviai kvepėjo.

Bendras verdiktas: „Lendan HAIR ID” yra be galo unikalus ir įdomus produktas, kurį kiekviena turėtų bent kartą išbandyti. Manau, sistemos poveikis labai priklauso nuo pasirinktų koncentratų, kuriuos reikėtų parinkti pagal savo plauko būklę. Kitą kartą būtų smalsu išbandyti „sunkesnius“ ir intesyviau maitinančius koncentratus.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą