Drėkinantis ir atstatantis veido kremas iš Lendan

Drėkinantis ir atstatantis veido kremas iš Lendan

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Aprašymas: Lendan Vitamin Forza C kremas sukurtas iš koncentruotų apelsinų, prisotintas apelsinų žievelių aliejumi, kuris suteikia regeneracinį ir atstatomąjį efektą odai. Kremo formulė sukurta pirmo pasaulyje kosmetinio produkto „Radicalen“, kuris turi kovos su laisvaisiais radikalais funkciją. Apelsinų koncentratas, natūralus vitaminas C bei kiti komponentai randami vaisių sultyse: vitaminas A, B1, B2, B6, H, PP ir gerai žinomos aminorūgštys bei saharozė, užtikrina visą pusį veido odos atstatymą ir drėkinimą. Kremo kiekis tubelėje 30 ml, kaina 9,95 €.

cream

Šiame kreme esantys apelsinų žievelių aliejus yra stiprus oksidantas, vitaminas E suteikia odai elastingumo, aktyvieji keramidai pagerina ryšius tarp odos rageninių sluoksnių bei padeda sulaikyti drėgmę. Taip pat šio kremo sudėtyje yra filtras nuo saulės, kuris apsaugo nuo UV spindulių. Šis kremas yra tinkamas naudoti visų tipų odai, taip pat idealiai tinka naudoti ant randuotos ar strijų padengtos odos.

cream

Mano nuomonė apie produktą: Man šis kremas tikras atradimas. Panaudojus kremą savaitę, pastebėjau, kad randeliai užsilikę nuo aknės pradėjo po truputėlį nykti, o taip pat nepastebėjau ir naujų bėrimų, kas iš ties šaunu. Šio kremo konsistencija tirštoka, bet lengva, užtepus ant veido odos jos neapsunkina ir nesijaučia „kaukės“ efekto. Taip pat kremo kvapas la

bai gaivus, citrusinis, kažkuom primena vaikystėje gertą saldų ir skanų sirupą nuo kosulio. Gal ir keistas palyginimas, bet Lendan Vitamin Forza C kremo kvapas tikrai sugrąžina į vaikystę. Kas dar šaunu apie šį kremą, kad jis turi UV apsaugą, todėl nereikia atsikrai naudoti kremo su apsauga nuo saulės skirto veido odai. O kremą aš naudoju ryte ir vakare švariai nuplovusi veidą prausikliu. Taip pat galiu pridurti, kad oda palieka švelni ir skaisti po šio kremo naudojimo. Ir visada, po nudojimo ant veido, liksį kremą įmasažuoju į plaštakas, nes tai viena iš pirmųjų vietų rodančių senėjimo požymius. Šis kremas suteikia odai naturalų spindėsį ir padeda atstatyti veido odą. Tikrai rekomenduoju išbandyti šį kremą visoms, ypač kurios nori skaisčios, spindinčios odos. Šį kremą galima įsigyti Vitrina Pro praduotuvėse.

                                                                                                                       

                                                                                                                 Aistė Kryžanovskė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą