Deguoniui pralaidus ORLY nagų lakas „Breathable“

Deguoniui pralaidus ORLY nagų lakas „Breathable“

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Visų pirmiausia, ką teigia gamintojai apie šią naująją Orly nagų lakų formulę „Breathable“.

  • Orly „Breathable“ tai nagų lakas, kuris turi ne tik išskirtinę deguonies technologiją, bet ir pasižymi tokiomis sudedamosiomis dalis kaip: argano aliejus, provitaminas B5, Vitaminas C dėl kurių nagai yra labiau drėkinami, tampa tvirtesni ir greičiau auga.

  • Orly „Breathable“ nagų lako formulėje yra aktyviųjų medžiagų, kurios ne tik užtikrina nagų lako sukibimą su nago plokštele, bet ir suteikia spindesį, taip eliminuodama bazinio ir viršutinio sluoksnių poreikį.

  • Kvėpuoti leidžianti formulė užtikrina nepriekaištingą nagų lako sukibimą su nagu. Trys viename sistema – lengva, paprasta ir greita naudoti. Unikalus nago stiprinimas ir padengimas spalva vienu metu. Lengva užtepti su 600 šerelių turinčiu šepetėliu.

Atlikti tyrimai rodo: 99 % moterų panaudojusios Orly „Breathable“ nagų laką pastebėjo tokius teigiamus pokyčius:

  • Nagai tapo stipresni ir sveikesni po vienos savaitės.

  • Nagai pradėjo augti greičiau.

  • Nagų lakas yra tvirtesnis, ne taip greitai atšoka.

  • Nagų lakas išlieka ilgiau.

  • Dešimt manikiūrisčių iš dešimt patvirtino, kad nagų laką buvo lengva padengti.

Ingredientai: Shimmer/Glitter: Ingredients: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Sucrose Acetate Isobutyrate, Silica, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Styrene/Acrylates Copolymer, Calcium Aluminum Borosilicate, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Tin Oxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Palmitate, Panthenol, Phenoxyethanol, Fucus Vesiculosus Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Water/Aqua/Eau, Propylene Glycol, Glycerin. May Contain (+/-):CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 15850 (Red 6), CI 73360 (Red 30), CI 77491 (Red Iron Oxide), CI 77499 (Black Iron Oxide), CI 77492 (Yellow Iron Oxide), CI 15880 (Red 34), CI 15850 (Red 7), CI 19140 (Yellow 5), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 42090 (Blue 1), CI 60725 (Violet 2), CI 47005 (Yellow 10), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 77489 (Brown Iron Oxide), CI 77007 (Ultramarines), CI 77266 (Black 2), CI 77288 (Chromium Oxide Greens)

Mano turima spalva ORB20950 – Breathable „Heaven Sent“. Internete – nuotraukoje, ši spalva atrodė lyg tamsi smėlio spalva, tačiau realybėje spalva daug kartų šviesesnė – labiau parlamutrinė. Tad renkantis spalvą internetu reiktų pirmiausia apsižiūrėti kaip realiai atrodo spalva ant nago plokštelės. Tai galima pamatyti įvairiose užsienio apžvalgose.

Taigi kas man patiko? Nago lako aprašymas, kuriame teigiama, jog produktas sukurtas su nauja deguonies technologija. Iš tiesų rinkoje turime daug nagų lakų, kurie nuolat džiovina mūsų nagų plokšteles, todėl nuo nuolatinio jo naudojimo pradedame pastebėti, kad nagai išsausėja, ima luptis, skilinėti ir net lūžti. Tad puolame daryti pertrauką, tam kad nagas vėl gi „pakvėpuotų“ natūraliai be jokio nagų lako. O šiuo atveju šio nagų lako sudėtis džiugina, nes turi tam tikrų sudedamųjų dalių, kurios ne tik drėkina, bet atvirkščiai stiprina nago plokštelę nors ir naudojame nagų laką be jokios pertraukos. Taip pat patiko ryški ir sodri spalva, nors rekomendacijose rašoma, kad reiktų nago plokštelę padengti du kartus, tačiau jau po vieno patepimo, nagas pasidengia tolygia ir ryškia spalva. Mano turima spalva, yra pakankamai šviesi – primenanti „šampaninę“ spalvą savyje turinti ir parlamutrinių dalelių. Tad pats nagų lakas jau iš savęs blizga, tad net ir nebesinori papildomo viršutinio blizgaus sluoksnio.

Išsilaikymas: mano atveju, man įprasti nagų lakai laikosi pakankamai trumpai, dėl to kad turiu silpną ir ploną nagų plokštelę, tačiau mane kiek nustebino, nes šis nagų lakas man išsilaikė geras 4 dienas, po viso to lakas pradėjo trūkinėti ir po truputi luptis. Tačiau turinčioms stiprią nagų plokštelę, manyčiau, kad spalva galėtų išsilaikyti net ir iki pilnos savaitės.

breathable

Kas nepatiko? Šiuo atveju, šiek tiek nuvylė pati spalva, kuri neatitiko nuotraukos internete ir realybėje. Bei nagų lako šepetėlis, kuris man pasirodė šiek tiek per didelis, pati asmeniškai mėgstu lakuotis su mažesniu, kuomet preciziškai gali prieiti prie kiekvieno nago.

Tačiau, apibendrinus nagų lakas man paliko gerą įspūdį. Tad rekomenduoju išbandyti, ši Orly „Breathable“ linija turi net 19 skirtingų atspalvių, tad kiekviena ras sau patinkantį.

Greta Strazdauskaitė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą