Deguoniui pralaidus ORLY nagų lakas

Deguoniui pralaidus ORLY nagų lakas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Paprastą nagų laką naudoju jau labai retai, kadangi namuose turiu UV lempą, spec. lakų ir galiu laisvai pasidaryti paprastą gelinį lakavimą. Tačiau jei lakavimo reikia labai greitai, neturiu kada žaisti su sluoksniais ir gelinio lakavimo ypatumais, renkuosi, žinoma ir klasikinį nagų laką. Šį kartą išmėginau ORLY “Breathable” nagų laką (atspalvis “Bronze ambition). Nagų lako spalva tiesiog svaiginanti - susipina graži ruda, karamelinė spalva su smulkiais blizgučiais, kurie sukuria spalvoje tokius magiškus raštus, spalva nevientisa, atrodo kaip kokios nors paslaptingos planetos paviršius.

spalvaorly

Deja, tik spalva mane ir užbūrė. Šiaip nagų lako šepetėlis labai didelis ir jeigu lakuoti trumpus bei smulkius nagus - atsiranda problemų: sunku padengti nagą tolygiai neišeinant iš kraštų, taip pat didelis šepetėlis paima labai daug produkto, todėl visuomet reikia stebėti ir nuimti perteklių (kurio būna nemažai). Ką dar svarbaus paminėčiau, tai jog nagų lakas labai greitai džiūsta. Tai yra ir pliusas, ir minusas. Pliusas, tai savaime aišku - puiku, kad nulakavus nagus jie greitai nudžiūsta ir gali eiti užsiimti savo reikaliukais. Minusas - nėra laiko pataisymui ir nagų lako paskleidimui tolygiai ant nago. Asmeniškai aš esu gan greita lakuotoja ir man dažniausiai gaunasi greitai nusilakuoti nagus, tačiau su šiuo produktu turėjau problemų, kol skirsčiau ant nago, pasigumbuliavo, nes pradėjo džiūti. Bet gal čia aš tiesiog atpratusi nuo paprastų lakų? Gal taip yra normalu ir reikia tiesiog išmokti greičiau lakuotis? Dabar jau susipainiojau, bet ar greitas džiuvimas jums labiau pliusas ar minusas - palieku nuspręsti kiekvienai asmeniškai. Dar viena nemaloni pastabėlė - nagų lakas (bent jau ant mano nagų) ilgai nesilaikė. Po pirmosios dienos jau mačiau aptrupėjusius kraštus. Tai atrodo labai netvarkingai ir nepatinka. Pabandžius antrą kartą - situacija tokia pati. Nors prekės aprašyme minima, kad šis produktas - ir bazė ir spalva, ir viršutinis sluoksnis viename, kas leis nagų lakui išsilaikyti ilgiau, ant mano nagų to neįvyko, deja. Ar jis turi kokių nors papildomų dalykų?

Taip, jo sudėtyje nėra labai daug kenksmingų ingredientų, tai reziumuojant pasakysiu, kad šis nagų lakas yra geresnė alternatyva, jei esate susitaikę su tuo, kad spalva gražiai atrodys 1-2 dienas, tačiau norite, kad nagas tuo metu patirtų kuo mažiau žalos. Ir aišku - didelis nerealių, neeilinių spalvų pasirinkimas visada pliusas mums, moterims, kurios mėgsta išsirinkti ką nors naujo, nebandyto. 

Dovilė Dalmantaitė

breathable

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą