COMWELL – nerūdijančio plieno pedikiūro brūžeklis

COMWELL – nerūdijančio plieno pedikiūro brūžeklis

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Comwell kompanija, kilmės šalis – Korėja, rūpinasi kojų, rankų ir blakstienų grožiu. VITRINA yra oficialus Salerm Cosmetics atstovas Lietuvoje ir jos produktų galima įsigyti Vitrina Pro parduotuvėse, arba Vitrina Pro internetinėje parduotuvėje.

COMWELL – nerūdijančio plieno pedikiūro brūžeklis, kurio išmatavimai 256x47x23mm. Brūžeklio kaina 24,90 €. COMWELL apdorotas lazeriu, du skirtingo šiurkštumo išgaubti paviršiai, juoda rankena. Informacija pateikiama lietuvių kalba.

Vitrina Pro internetinėje parduotuvėje informacija apie brūžeklį nepateikiama, tačiau, kaip panašių tipų brūžeklių funkcija ta pati – saugiai pašalinti seną ir nebegyvą pėdų odos sluoksnį ir atsikratyti suketėjusių nuospaudų.

puse

Pėdų odos priežiūra prasideda nuo tinkamos higienos. Net ir žiemą rūpinuosi savo pėdų oda, tačiau intensyvus darbas ir sportas palieka nuospaudas ir pėdos neatrodo taip gerai, kaip norėčiau. Visada atlikdama Spa procedūras namie pirmiausia pėdas palaikau vonelėje, tada atlieku šveitimą su šiurkščiąja dalimi, taip pašalindama suragėjusią pėdų odos sluoksnį. Iš pradžių paėmusi šį brūžeklį ir perbraukusi pirštais jo įdubimus galvojau, kad liksiu kruvinais pirštais, kadangi brūžeklis buvo toks aštrus, tačiau mano nuostabai, ne tik nelikau nesusižalojusi, tačiau ir labai gerai nušveitė mano pėdų odą.

comwelldilde

Visą procedūrą užbaigiau su kita brūžeklio puse, kuri nupoliravo mano pėdų odą.

kojos

Poveikis: Nors per visą mėnesį naudojau brūžeklį tris kartus jis išliko toks ir pirmą kartą ir buvau maksimaliai užtikrinta, kad mano pėdų oda yra minkšta, nesuragėjusi ir pasiruošusi vasarai. Beje, tai puiki alternatyva priemonėms, kurioms naudoti reikia elementų, ar prieš kiekvieną procedūrą pakrauti, taip pat užima mažai vietos lagamine ir atrodo labai stilingas namų aksesuaras.

                                     Beatričė Ivaškevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą