CND Vinylux nagų lakas ir viršutinis sluoksnis

CND Vinylux nagų lakas ir viršutinis sluoksnis

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

 Gavusi galimybę išbandyti CND Vinylux nagų laką ir viršutinį sluoksnį labai apsidžiaugiau. Skamba keistai, kad apsidžiaugiau, kad galėsiu išbandyti nagų laką, ar ne? Tuoj papasakosiu plačiau, kodėl šie nagų lakai patraukė mano dėmesį. Gamintojas tvirtina, kad CND Vinylux long wear nagų lakai išsilaiko ant nago be nutrupėjimo visą savaitę ir yra sukurti naudojant inovatyvią technologiją, kurios pagalba nagų lakas kietėja nuo kasdieną gaunamų UV spindulių iš aplinkos. O taip pat, šiai nagų lakų sistemai nereikia bazinio sluoksnio. Ši technologiją man buvo visiškai negirdėta, todėl labai susidomėjau kuo greičiau išbandyti šiuos nagų lakus.

cnd

Šių nagų lakų kiekis buteliuke yra 15 ml. Jų kaina ⁓ 10 eurų. Nagų lako spalva, kurią pasirinkau yra Blush Teddy #182. Tai šviesiai rausva spalva su švelniai violetiniu besikeičiančiu atpsalviu.

cndcnd

Nagų lako konsistencija gana skysta, o kvapas kaip daugumos nagų lakų. Spalva pilnai pasidegia iš dviejų sluoksnių. Viršutnis nagų lako sluoksnis blizgus, taip pat truputį tirštenis. Prieš lakuojant nagus, juos reikia paruošti, kad nagų lakas gerai sukibtų su nago plokštele, t.y. reikia pašalinti odeles nuo nago plokštelės jas atstumiant ir dehidratuoti nagų paviršių. Kadangi, mano nagai yra labai pažeisti ir silpni, nagų lakas pradėjo trupėti po 3 dienų, kas yra ilgiau negu kiti nagų lakai. Taip pat pastebėjau, kad šiems nagų lakams reikia gana ilgai džiūti. Net ploniausiam sluoksniui reikia mažiausiai 10 minučių išdžiūti, kitaip lakuojant kitą sluoksnį apatinis sluoksnis bus pažeistas ir teks pradėti procesą iš naujo. Taip pat ką pastebėjau naudonat šiuos lakus, tai kad būtent mano naudojama spalvą dengiant CND Vinylux Long Wear viršutiniu sluoksniu jos paviršius yra truputį pažeidžiamas, t.y. susidaro nežymūs dryžiai. Išbandžius viršutinį sluoksnį ant kitos firmos nagų lako, taip nenutiko, todėl darau išvadą, kad taip yra dėl pačios spalvos, gal pigmento esančio Blush Teddy #182 spalvoje.

 Apibendrinant, ši nagų lakų linija yra tikrai puiki. Spalvų pasirinkimas platus, tad kiekviena ras sau tinkamą spalvą. Nagų lako kiekis didelis, net 15 ml buteliuke. Spalvos dengiasi švelniai ir lengvai. Inovatyvi technologiją suteikia šies nagų lakams pranašumo rinkoje, nes ant nagų išlieka ilgiau negu kiti nagų lakai ir naturalus apšvietimas suteikia jiems dar didesnį patvarumą ir prailgina nešiojimo laiką. Nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti šiuos nagų lakus toms, kurios niekaip neranda nagų lako, kuris išsilaikytų ant nagų ilgiau nei viena dieną.

                                                                                                                       Aistė Kryžanovskė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą