CND Aliejukas nagams ir odelėms

CND Aliejukas nagams ir odelėms

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

CND pasaulinis lyderis profesionalioje nagų priežiūros priemonių srityje. CND aliejukas, kurio kiekis 4ml. Produkto kaina 2,50 €. Produkto buteliukas permatomas su šepetėliu primenantis nagų lako buteliuką.

Vitrina Pro internetinėje parduotuvėje pateikiama trumpa informacija apie produktą:

Sinergetiškas natūralių, lengvos konsistencijos aliejų ir vitamino E derinys sukurtas giliai įsiskverbti ir apsaugoti apynagių odeles ir nagus.

Sudėtis: Simsodijų sėklų aliejus – giliai prasiskverbiantis natūralus aliejus puikiai drėkina ir maitina. Aliejus veikia kaip “nešiklis”, padedantis prasiskverbti kitiems ingridientams į gilesnius odod sluoksnius. Vitaminas E – antioksidantas, neutralizuojantis laisvuosius radikalus, susijusius su priešlaikiniu odos senėjimu. Minkština ir drėkina odą. Saldžiųjų migdolų aliejus – minkština, drėkina ir maitiną odą. Sudėtis labai gera neskaitant kelių vidutinio saugumo ingredient, beto kiekis idealus išmėginti naują produktą ir įvertinti, ar tinka.

solaroil

Aliejukas nagams ir odelėms primena tipinį nagų lako buteliuką, kuris akimirksniu intensyviai drėkina ir maitina nagus ir odeles. Aliejuką paskirstau ant švarių nagų ir odelių švelniai įmasažuodama.

Aliejuko nagams ir odelėms kvapas nukeliantis pas močiutę į kaimą, kur sirpsta vyšnios. Kvapas įmasažavus dingsta, todėl kas nemėgsta stipresnių kvapų drąsiai gali rinktis šią priemonę. Taip pat nors ir priemonė aliejinė ji greitai susigeria nepalikdama lipnaus sluoksnio ant pirštų, kas gerai, jei norisi dienos eigoje pasitepti odeles aliejumi užtikrinant intensyvų spindesį, bei drėkinimą.

cnd

Poveikis: aliejuką naudoju visą mėnesį, nors ir neturiu papildomų problemų su nagais, kadangi jais rūpinuosi kiekvieną dieną, tačiau pastebėjau, nors ir reguliariai atlieku manikiūrą mano nagų odelės neatrodo visada gerai, tai šis aliejukas privalo būti pas kiekvieną ant naktinio staliuko.

                                                                                     Beatričė Ivaškevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą