BLOGMAS18: CND VINYLUX

BLOGMAS18: CND VINYLUX

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Su manimi susisiekė Vitrina Pro atstovė, kuri pasiūlė man išmėginti naujosios CND Vinylux serijos nagų laką. Aš be abejonės sutikau, juk esu blogerė ir man nuolatos yra įdomu bandyti naujas priemones. Todėl šiandien Jums papasakosiu, kaip man sekėsi susidraugauti su šiuo laku.

Mano nuomonė:

Spalva, kurią gavau vadinasi Mercurial. Jeigu atkreipsite dėmesį, pastebėsite, jog yra vos tik kelios apžvalgos, susijusios su nagų lakais. Nelabai aš pati mėgstu lakuotis, nes, tiesą sakant, man tai ir nelabai sekasi, be to, man sunku užsiauginti nagus, o ant trumpų nelabai gražiai lakas žiūrisi. Tačiau šią spalvą vis gi prisiverčiau save išmėginti ir šiaip tikrai likau patenkinta. Nors spalva ir blizgi, tačiau ilgai išsilaiko ant Jūsų nagų. Taip pat patogus nagų lako šepetėlis, su juo lengva tolygiai užsitepti priemonę. Iš tiesų, likau tikrai patenkinta šiuo nagų laku, ir tikiuosi, jog ateityje turėsiu galimybę išmėginti ir daugiau ne tik CND nagų lakų, bet ir kitų jų priemonių.

PR Sample

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :   http://emilijosgrozioblogas.blogspot.lt/2017/12/blogmas18-cnd-vinylux.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą