BLAKSTIENŲ TUŠAS IŠ SALERM +LASHES MULTIPLIER

BLAKSTIENŲ TUŠAS IŠ SALERM +LASHES MULTIPLIER

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Blakstienų tušas tikriausiai yra pati populiariausia kiekvienos moters, merginos makiažo priemonė, kuri yra naudojama kone kiekvieną dieną. Lygiai taip pat ir mano, jau ko gero nuo 15 metų, blakstienų tušą naudoju kas kart išeinant iš namų, siekiant bent kažkiek minimaliai paryškinti akis, patį žvilgsnį. Savo kosmetinėje šiuo metu turiu vos kelis blakstienų tušus, kurių pagrindinė funkcija yra prailginti ir tuo pačiu padidinti blakstienų tankumą.

Gavus galimybę išbandyti šį naują blakstienų tušą iš „Salerm“, visų pirmiausia, mane sužavėjo jo aprašymas. Gamintojai teigia:

  • ·         tobulai užriečia, ilgina ir tankina, todėl blakstienos akimirksniu tampa ryškiai juodos;

  • ·         patobulinta formulė, pagrįsta pažangiausia technologija. Sudėtyje yra veiklioji medžiaga, kuri, kaip nustatyta tyrimais, reguliariai naudojant padidina blakstienų augimą 5 kartus vos per 8 savaites;

  • ·         intensyvūs pigmentai padengia blakstienas nuo šaknų iki galiukų, jų neapsunkinant. Tušas nebyra ir nesulipina blakstienų.

Daug funkcijų atliekantis blakstienų tušas kiekvienos moters svajonė – ilgina, tankina ir dar skatina blakstienų augimą.

Vizualiai pažvelgus į šį produktą, atrodo, niekuo neišsiskiria, nuo kitų blakstienų tušų. Pakuotė pakankamai didelė, juodos spalvos, kad iš kart nuteikia, kad viduje slypi tušas su juoda, sodria spalva. Šepetėlis silikoninis, lankstus, pakankamai didelis, kas gan iš pradžių mane išgąsdino, nes labiau mėgstu mažesnius šepetėlius. Tačiau išbandžius patį pirmąjį kartą, likau maloniai nustebinta, kad nors ir didelis šepetėlis, tačiau jis puikiai prisiglaudžia prie blakstienų ir jas ryškiai padažo, riečia į viršų. Ar tušas ilgina ir tankina? Mano atveju daugiau ilgina, negu suteikia apimties. Kas irgi nėra blogai, nes esu ne kartą nusivylusi blakstienų tušu, kuris tik lipina, o nieko neprailgina. Tušą galime sluoksniuoti, kas padeda dar labiau pailginti blakstienas. Patiko, kad tušo spalva iš tiesų ryškiai juoda, ne į pilkumą, tai paryškina žvilgsnį.

Kadangi dirbu ilgai, tai tušas ant akių išbūna kone 15-16 valandų per dieną, tad džiugina tai, kad tušas nebyra po akimis, jų nedirgina, puikiai išsilaiko ant akių. Taip kaip pasidažau ryte, taip jos atrodo ir vakare, žinoma, jei esate linkusios trinti savo akis, pabyrėjimų tikrai neišvengsite. Bet tai galioja su visais blakstienų tušais.

Kalbant apie blakstienų augimo skatinimą su šiuo tušu, kažko ypatingo nepastebėjau, galbūt reiktų tušą panaudoti bent porą mėnesių iš eilės, tačiau nežinau ar tai turėjo įtakos, bet blakstienų su šiuo tušu iškrenta kur kas mažiau, nei su kitais, kuriuos naudojau seniau. Tad  veiklioji medžiaga „CRECEXYL“ esanti tuše tikrai veikia kokybiškai.

Rekomenduoju šį tušą išbandyti toms, kurios iš tiesų turi trumpas blakstienas ir neatranda priemonės, kuri jūsų žvilgsnį ir akis paryškintų vos keliais šepetėlio patepimais.

Greta Stundžienė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą