• Nauja

Beba Lena Solid Body Wash, 15g

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
ABG7947
Kietasis kūno prausiklis vaikams su sviestmedžiu ir medetkų ekstraktu
4,00 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Beba Lena Solid Body Wash kietasis kūno prausiklis vaikams

Itin švelnus kietasis kūno prausiklis vaikams, sukurtas užtikrinti vaikų odos sveikatą tuo pačiu tausojant aplinką neprarandant kokybės. Gamyboje sumažintos vandens sąnaudos ir be plastiko. Produktas sujungia geriausius gamtos ir mokslo sąjungos momentus ir siūlo tvarią alternatyvą skystiems kūno prausikliams. Atraskite malonumą rūpinantis kūdikio oda natūraliai, švelniai ir atsakingai. 

su ekologišku taukmedžiu ir medetkų ekstraktu 

Išbandyta dermatologų

Kaip naudoti

Kietąjį kūno prausiklį sudrėkinkite po tekančiu vandenio ir įmasažuokite į delnus, kol susidarys minkšta ir švelni emulsija. Šią emulsiją tepkite tiesiai ant odos, švelniai masažuojant nuo pėdų iki kaklo. Putos lengvai nusiskalauja, nepaliekant likučių

Pagrindiniai ingredientai

Taukmedžio sviestas

Vertingas ingredientas dėl jam būdingų drėkinamųjų ir maitinamųjų savybių. Šiame svieste, gaunamame iš taukmedžio sėklų, gausu riebalų rūgščių, kurios svarbios odos elastingumui ir drėkinimui palaikyti. Jis taip pat yra natūralus vitaminų A, E ir F šaltinis, kurie būtini ląstelių regeneracijai ir apsaugai nuo laisvųjų radikalų daromos žalos.

Medetka

Skatina audinių regeneraciją ir pagreitina nedidelių žaizdų ar suragėjusios odos gijimą. Jame gausu flavonoidų, kurie padeda išlaikyti odos drėgmę ir stiprina jos apsauginį barjerą. Dėl antibakterinio ir priešgrybelinio medetkų poveikio jos yra vertingas ingredientas smulkių odos problemų profilaktikai ir gydymui.

Kartu jie užtikrina švelnų, bet veiksmingą jautriausios odos valymą. Jų raminamosios ir apsauginės savybės ypač naudingos siekiant išvengti sudirgimo ir palaikyti natūralią odos pH pusiausvyrą. Jų raminamasis poveikis padeda išvengti paraudimo ir sudirginimo, kurį sukelia trynimas ar išoriniai veiksniai.

Apie Solid.O Original cosmetics

Visa "Solid.O Original" linija yra pagaminta iš botaninių ekstraktų ir vertingų eterinių aliejų, kurie sudaro natūralių ingredientų, sudarančių kietosios kosmetikos pagrindą. Pasirinkti "Solid.O Original" reiškia pakeisti savo požiūrį ir nuspręsti gyventi ekologiškiau ir tvariau, pradedant nuo mažų kasdienių sprendimų. Prisidedame prie planetos apsaugos siūlydami gaminius, kuriuose visiškai nėra plastiko ir iššvaistyto vandens.

Sindetai, kurie šiuose kietuosiuose gaminiuose naudojami vietoj muilo, rekomenduojami jautriai odai ir net kūdikių odai valyti, nes yra kur kas švelnesni ir draugiškesni odai nei tradicinis muilas. Tačiau atminkite, kad sindetuose esančios anijoninės paviršinio aktyvumo medžiagos gali sukelti jautrumo problemų reaktyviai odai. Vis dėlto jie neabejotinai yra daug labiau rekomenduotini nei tradiciniai muilai.

Papildoma informacija
ABG7947

Charakteristikos

Tūris mililitrais
15
Nauja prekė
256544011632
Ingredientai
Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Aqua (Water), Polyglyceryl-4-Laurate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol. *From Organic Farming
Produkto naudojimas

Kaip naudoti

Kietąjį kūno prausiklį sudrėkinkite po tekančiu vandenuo ir įmasažuokite į delnus, kol susidarys minkšta ir švelni emulsija. Šią emulsiją tepkite tiesiai ant odos, švelniai masažuojant nuo pėdų iki kaklo. Putos lengvai nusiskalauja, nepaliekant likučių.

Klausimai (DUK)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 

      PC CUP

    • GEDIMINO PR. 9, 

      Parduotuvė yra PC G9 2 aukšte

    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)